Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Evet canım, aşık demek şimdilik erteledim. Aklımda espirili bir nick vardı, ama yarı ciddi, yarı sevdalı Yeu daha iyi gibi şuanlık

Günaydın.

_Lavin_ @Ruhimucerret loliss DonukPudra yavrularınıza Alah şifa versin. Çabucak iyileşsinler inş.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Benim bu ara pek fırsatım yok gelemedim tanışamadık.

Mutluluk Projesi / Gretchen Rubin /405syf Bugün başlayacağım. Ders çalışmam lazım o yüzden arada enerji harcamayacak çerezlik bir kitap seçtim. Gerçi mini kitap ve puntosu çok küçük ama olsun.

Cocuklari hasta olanlar dis cikaranlar sizlere sabir, can parcalariniza acil sifalar diliyorum.

Minik bebekler hakkinda pek bir sey diyemeyecegim ama loliss Miray pekmez seviyorsa pekmez kuru oksuruge cok iyi geliyor canim. Bir de kaynayip sonra ilimis su cok yumusatiyor bogazi. Oksuruk suruplari hic ise yaramiyor bence.

sağol canım ortaokul yıllarımın en güzel çizgifilmi

Yaaa ben de ne zamandır söyleyeceğim K KenyaliZehra vesile oldu.Çok severdim bunları ben.Yaz tatilinde izliyordum saat 3 gibi başlıyodu da okul açılınca acaba yetişebilir miyim bitmeden diye hesap yapardım.Ne güzel günlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…