-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Evet canım, aşık demek_Lavin_ @Ruhimucerret loliss DonukPudra yavrularınıza çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bircan seni hatırlıyorum.Demek anne oldun. Ne güzel. Ben de bir sene kadar yoktum. 2017 'de kitaplarım ile geri döndüm.
Sen de hoş geldin.
oy severim ben onu
Tavsiyene kulak vereceğim KALİNKA'm
Aaa! Niye değiştireceksin ki?Bence YEU çok güzel; Vietnam'ca aşık demek demiştin.
Kanadı Kırık Kuşlar mı?
Kötü mü?
Aramıza hoş geldiniz.2017 için hedef belirtmek ister misiniz?
Kaç kitap okumayı planladığınız ile ilgili?
Saygılar başganım
İşlerinde de kolaylıklar dilerim.
Minerva canım , okudum. Sağ ol.
aaaben Ayşe Kulin'i "Adı Aylin" ile tanıdım ve kitaplarını okumayı çok sevdim.
sağol canım ortaokul yıllarımın en güzel çizgifilmiMelike, profil foton şahaneBelirtmeden geçemedim.
evet , değişik bir tarz , haklısın.
ay bunların adı neydi ya? unuttum bir ansağol canım ortaokul yıllarımın en güzel çizgifilmi
Hayırlı olsun yeni kitap :) tez zamanda su gibi okumak nasip olsun inşallahgünaydınlar bugün ikinci bir kitaba başladım
bozulan yeminler 91. sayfadayım tuhaf çocuklar biraz bekleyecek sanırım
sailor moon çizgifilmin adı birde maskeli tuksedo yu hatırlıyorum isim olarakevet , değişik bir tarz , haklısın.
O kitap serinin ilk kitabı , diğerlerini de okudum ben! (Tabii ben de bilmeyerek başladım.)
ay bunların adı neydi ya? unuttum bir an
Tabii ki biter.290 sayfa bugün biter di mi hanımlar, bitiririm yani... Gaz biraz
İsmini anımsayamadım. Çok şirinler...sailor moon çizgifilmin adı birde maskeli tuksedo yu hatırlıyorum isim olarak
ben küçükken çok manyaktım hep bu kızın birde şeker kız candy nin resimlerini çizerdim o zamanlar iyi çiziyormuşum arkadaşlarım bana da çiz felen derdiTabii ki biter.
İsmini anımsayamadım. Çok şirinler...
ayy amin canım benim çok teşekkür ederim hepimize inşallahHayırlı olsun yeni kitap :) tez zamanda su gibi okumak nasip olsun inşallah
Tekrar tesekkurler canimolur mu öyle şey canım ben de normal netten oradan buradan bakıyorum belirli bir yer yok yani
Oo su gibi akar290 sayfa bugün biter di mi hanımlar, bitiririm yani... Gaz biraz
Canıııım.Tekrar tesekkurler canim
Oo su gibi akar
İnşallah balımayy amin canım benim çok teşekkür ederim hepimize inşallah
Ne güzel... Ben en fazla çöp adam çizebiliyorum.ben küçükken çok manyaktım hep bu kızın birde şeker kız candy nin resimlerini çizerdim o zamanlar iyi çiziyormuşum arkadaşlarım bana da çiz felen derdi
sağol canım ortaokul yıllarımın en güzel çizgifilmi
ne güzel ve ne masum günlerdi.Yaaa ben de ne zamandır söyleyeceğim K KenyaliZehra vesile oldu.Çok severdim bunları ben.Yaz tatilinde izliyordum saat 3 gibi başlıyodu da okul açılınca acaba yetişebilir miyim bitmeden diye hesap yapardım.Ne güzel günlerdi