Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar

Tüm bebişlere geçmiş olsun Umarım kısa zamanda iyi olurlar..

2 kitap aynı anda okuyorum.

Agatha Ölüm meleği = 65. sayfa ( Bugün bitiririm.)
Kılıçların Fırtınası 1. kısım = 324. sayfa. (Akşamda bunu bitiririmm umarım. )

olur mu öyle şey canım ben de normal netten oradan buradan bakıyorum belirli bir yer yok yani

Günaydın herkese ...
Hasta minnaklar iyileşsin ,anneleri üzülmesin ,Herkesin güzel bir günü olsun inşallah..
Bebisleri hasta annelerimiz Geçmiş olsun...kısa zamanda rahatlasın yavrularulariniz inşallah...

Küçük prens bitti..Allahım sabah sabah hem moralim bozuldu hemde böyle bir kitabı tekrAr niye okumamisimki dedim.küçük oğlumu özledim ,okuldan gelsede öpsem dedim ,Oda hep öyle sorular sorar:))
Ben tilkiyle ayrılıkları yerede çok uzuldum

merhabalar, ben bu kitabı 7 yaşlarımdayken okumayı ilk söktüğümde okumuş ve nefret etmiştim. arkadaşlarım arasında da muhabbet, çok döner, nedense çok korkuyorum o kitaptan. tekrar elime alsam mı dersiniz? belki çok küçükken anlayamamışımdır.

Reactions: Yeu
Hamileyken tavsiye etmem canım :)

Günaydın herkeseeeee
Bebeler de annler de hasta olmasın inşallah

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

Bildirimimi de yapayım Kadın 92

Evde 2 gündür daha çok okuyorum.Anladım ki sadece yolda okuyunca kitaplar bitmiyor.Evde de mesai harcamak lazım.Evlenmeden önce daha çok okurdum evde ama karar verdim her gün evde de okuyacağım artık

Ya ben de sana denk gelemedim nerelerde diye yazacaktim tam. Hastaligi mi agirlasti diye evhamlandim burdaymissinnnn

@Ruhimucerret evet bende okudum 1984 ü. kitabı okuduktan sonra ne kadar gerçekçi olduğunu fark edince şaşırıyor insan. yıllar önce yazılan bir kitabın günümüzde de geçerliliğini sürdürüyor. kitabı okurken her satırını aklıma kazıya kazıya okumuştum. sonu çok karamsar. biz mutlu sonlar severiz yaa asıl gerçekler mutlu bitmiyor sanırım

_Lavin_ @Ruhimucerret loliss DonukPudra yavrularınıza çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Bircan seni hatırlıyorum. Demek anne oldun. Ne güzel. Ben de bir sene kadar yoktum. 2017 'de kitaplarım ile geri döndüm.
Sen de hoş geldin.

Sir tutabilir miisn Cesmi:)) otobiyografi okuyordum öğrenci şey yazmış sır tutarım ama birisi sorarsa dayanamam söylerim:)) çok güldüm
oy severim ben onu
Tavsiyene kulak vereceğim KALİNKA'm
Hayır canım, değişmedi hep buydu. Ama yarın sabah değiştireceğim kısmetse eski üyeliğimden mi aşinasın, oradan takip ederdim seni diyeceğim de... Pek zannetmiyorum. Ay bilemedim ki
Aaa! Niye değiştireceksin ki? Bence YEU çok güzel; Vietnam'ca aşık demek demiştin.
Kizlar yakin cevremin tavsiyesiyle ayse kulin almaya karar verdim. Yalniz o zaman yeni kitabi cikmis aldim. Abovvv kadinin tarz degistirecegi tutmus. Cok pisman oldum.
Kanadı Kırık Kuşlar mı?
Kötü mü?
Sanirim bana da yer vardir... Ayse Kulin tutsak guneg okuyorum. Bana 1984 un bir versiyonu gibi geldi ama ilerledikce nilemem tabi
Aramıza hoş geldiniz. 2017 için hedef belirtmek ister misiniz?
Kaç kitap okumayı planladığınız ile ilgili?
Saygılar başganım
İşlerinde de kolaylıklar dilerim.
Minerva canım , okudum. Sağ ol.
Hic sevmem uni. deyken Adi Aylin i okudum bi daha da ardima dönmedim
aaa ben Ayşe Kulin'i "Adı Aylin" ile tanıdım ve kitaplarını okumayı çok sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…