- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
olur mu öyle şey canım ben de normal netten oradan buradan bakıyorum belirli bir yer yok yaniAyy aynen oyle gercekten cok mantikli dua etmis annen. Ben babamda hic bu kadar naz gormedim. Yazik adamcagiz hastalaninca yatar dinlenir uyur, karnini doyurur ilacini icer.
Evlendim nazli erkek kavramiyla tanistim resmen.
Coook tesekkur ederim canim.Sevindim bunu ogrendigime. Sen nereden arastiriyorsun? Bi dahakine yine basina eksimeyim
benim eşim geçen sene 110 dedi, 120yle kapattı. 100'den aşağı yaparsam utanırım
Günaydın herkese ...
Hasta minnaklar iyileşsin ,anneleri üzülmesin ,Herkesin güzel bir günü olsun inşallah..
Bebisleri hasta annelerimiz Geçmiş olsun...kısa zamanda rahatlasın yavrularulariniz inşallah...
Küçük prens bitti..Allahım sabah sabah hem moralim bozuldu hemde böyle bir kitabı tekrAr niye okumamisimki dedim.küçük oğlumu özledim ,okuldan gelsede öpsem dedim ,Oda hep öyle sorular sorar:))
Ben tilkiyle ayrılıkları yerede çok uzuldum
Darısı başıma diyelim, çok yoğun çalışma saatlerine rağmen harika bir okuyucuydu. Son zamanlarda aksattı ama, pek okumuyor. Yorgunluktan olsa gerek...maşallah eşinize, inanılmaz imrendim.
Hamileyken tavsiye etmem canım :)merhabalar, ben bu kitabı 7 yaşlarımdayken okumayı ilk söktüğümde okumuş ve nefret etmiştim. arkadaşlarım arasında da muhabbet, çok döner, nedense çok korkuyorum o kitaptan. tekrar elime alsam mı dersiniz? belki çok küçükken anlayamamışımdır.
Hamileyken tavsiye etmem canım :)
Hic sevmem uni. deyken Adi Aylin i okudum bi daha da ardima dönmedimKizlar yakin cevremin tavsiyesiyle ayse kulin almaya karar verdim. Yalniz o zaman yeni kitabi cikmis aldim. Abovvv kadinin tarz degistirecegi tutmus. Cok pisman oldum.
Ya ben de sana denk gelemedim nerelerde diye yazacaktim tam. Hastaligi mi agirlasti diye evhamlandim burdaymissinnnnBu Dostoyevski kumar borcunu ödeyebilmek için sanki hissizce mi yazmış bunca kitabı
uzatmışta uzatmış birçok yeri birçok kitabında, kitap olsun diye mi yazmış
yoksa ben klasikleri bir türlü sevemedim de kuruntu mu yapıyorum
şiştimm vallahi de billahi de tillahi deee
GÜNAYDIN BARİ
@Ruhimucerret evet bende okudum 1984 ü. kitabı okuduktan sonra ne kadar gerçekçi olduğunu fark edince şaşırıyor insan. yıllar önce yazılan bir kitabın günümüzde de geçerliliğini sürdürüyor. kitabı okurken her satırını aklıma kazıya kazıya okumuştum. sonu çok karamsar. biz mutlu sonlar severiz yaa asıl gerçekler mutlu bitmiyor sanırım@Ruhimucerret 1984 ü sormuşsun canım.
Siyasi bir kitaptır, sistemin boşluklarını kandırmacalarını çok çoook iyi anlatmıştır
Son Ada gibi siyasi gibi görünmeyip sonuna kadar siyasi
ben bu kitabı okuduğumda tarihi karakterlerin gerçekten olup olmadığı konusunda bile şüpheye düşmüştüm
neler neler tasvir etmiştim kafamda bir bilsen, kendime bile itiraf edemeyip saçmalama kızım dediğimi bilirim sesli düşünerek
oku ve lütfen sonunda fikirlerini yaz
Bircan seni hatırlıyorum.Merhaba Kızlar nasılsınız?
Ben yaklaşık 21 ay önceye kadar aranızdaydım(diğer topikte) doğum iznine gittim sonra da bir daha gelemedim kitaplara da uzunca ara vermek zorunda kaldım. Hem ev hem iş hem çocuk zorladı açıkçası ve iş yerinde rahat kk ya giremediğim için gelemedim.
Fakat kabul ederseniz tekrar katılmak istiyorum aranıza sizin kadar aktif okuyamam belki ama düzenli gelirim tabi ki
oy severim ben onuSir tutabilir miisn Cesmi:)) otobiyografi okuyordum öğrenci şey yazmış sır tutarım ama birisi sorarsa dayanamam söylerim:)) çok güldüm
Tavsiyene kulak vereceğim KALİNKA'mFilocugum kamelyali kadini shopin 'in funeral marchiyla okumani tavsiye edeeim.m. Aldigim keyfi sana anlatamam cok cok begendim beni bu kadar etkileyen sey ne bilmiyorum belji adamin caresiz sevgisi
Spoilrr
Sevdigi kadini mezardan cikartip gorecek kadar cok sevmesi... Hele hele marguaretin sevgilisinin evine gelip yaptigi konusma of beni benden aldi...
En sevdigim 10 kitap arasina girdi bile simdiden....
Aaa! Niye değiştireceksin ki?Hayır canım, değişmedi hep buydu. Ama yarın sabah değiştireceğim kısmetseeski üyeliğimden mi aşinasın, oradan takip ederdim seni diyeceğim de... Pek zannetmiyorum. Ay bilemedim ki
Kanadı Kırık Kuşlar mı?Kizlar yakin cevremin tavsiyesiyle ayse kulin almaya karar verdim. Yalniz o zaman yeni kitabi cikmis aldim. Abovvv kadinin tarz degistirecegi tutmus. Cok pisman oldum.
Aramıza hoş geldiniz.Sanirim bana da yer vardir... Ayse Kulin tutsak guneg okuyorum. Bana 1984 un bir versiyonu gibi geldi ama ilerledikce nilemem tabi
Saygılar başganımGünaydınlar arkadaşlar
Ben bugün yine pek gelemem buralara, başka bi şehirde toplantıya gidicez
Tuğla budalayı da taşımayacağım yanımda, zaten okumaya da fırsat olmayacak
Momo yu aldım yine de yanıma, kitapsız kalma korkum var
Yeni gelen kızlar da hoş gelmişler
Bendeniz başgan
Minerva canım , okudum. Sağ ol.
aaaHic sevmem uni. deyken Adi Aylin i okudum bi daha da ardima dönmedim
Melike, profil foton şahaneloliss canım eren miray'dan 1 yaş küçük kitap almak istiyorum tavsiye edebileceğin kitaplar var mı?
Pek tatlısın :)Ya ben de sana denk gelemedim nerelerde diye yazacaktim tam. Hastaligi mi agirlasti diye evhamlandim burdaymissinnnn