Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

şimdikilerden bir şey anlamıyorum hiç en güzel zamanlar bizim çocukluğumuzu geçirdiğimiz zamanlardı galiba
bence de birde şimdi sürekli çizgifilm var ya bir değeri yok biz beklerdik çizgi film saati gelsin, bir de yaz tatilini beklerdim ben yazın sabahları hep çizgifilm verirlerdi

bence de birde şimdi sürekli çizgifilm var ya bir değeri yok biz beklerdik çizgi film saati gelsin, bir de yaz tatilini beklerdim ben yazın sabahları hep çizgifilm verirlerdi
aynen çok kıymetliydiler. okula başlamadan önce susam sokağı vardı ona bayılırdım. sonra okuldan gelince ay savaşçılarını izlicem diye acele ederdim.. dizilerde çok güzeldi çılgın bediş, sıdıka, baskül ailesi,mahallenin muhtarları, bizimkiler,kaygısızlar hepsi nasıl güzel nasıl bizden nasıl masum dizilerdi.. sonradan çekilenlere aşk ihtiras ihanet eklendi

Ana karakter bana maymun istahli sosyete kizi gibi gelmisti. Ka raktere gicik oldugum icin sevmedim sanirim yazari da.

Gölgelerin gücü adına...
Ben biliyorum bunlarıııı
ay ben hiç bilmiyorum. benim tevellüt yetmez bunlara
Ana karakter bana maymun istahli sosyete kizi gibi gelmisti. Ka raktere gicik oldugum icin sevmedim sanirim yazari da.
Bana da uyan bir karakter değil. Asi , başına buyruk gibiydi. Fakat yine de beğenmiştim.

hiç ara vermeden okursam 1 saatte 110 -120 sayfaya yakın okurum

Maşallah anlayarak okuyorsun değil mi? Bende bazı takıntılar var bunları kitap okuyarak aşmaya çalışıyorum. Bazen resmen işkence oluyor okumak. Yok kelime doğru yazılmış mı, yok virgül mü konmuş noktalı virgül mü vs.. saçma takıntılarım var. Başak burcuyum bununla mı alakalı bilmiyorum

Kesinlikle Başak Burcu olmak ile alakalı, hoş ben başak burcu değilim ama ben de takılırım.

Çok zor bi durum ya. En ince ayrıntıyı bile anlamadan geçemem, amaaan bana ne önemsiz diyemem. Aşmaya çalışıyorum
Bazen bir cümleyi -içselleştirmek için mi gözümde canlandırmak için mi bilmem- üç veya dört kez okur, o anı gözümün önüne getirmeye çalışırım.

(benim gibi insanlar varmış demek kendimi tuhaf sanıyordum da... )

Evet çok güzel tarif ettin ben de adını koyup yazamamıştım senin yazdığını

Sophie Kinsella - Sır Tutabilir misin bitti
işlerimi sabah gelir gelmez bitirince tüm gün kitap okuyabildim
İşyerinde çerezlik kitap okuma işini sevdim, araştırıp neler okuyabilirim biraz daha bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…