- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Maşallah anlayarak okuyorsun değil mi? Bende bazı takıntılar var bunları kitap okuyarak aşmaya çalışıyorum. Bazen resmen işkence oluyor okumak. Yok kelime doğru yazılmış mı, yok virgül mü konmuş noktalı virgül mü vs.. saçma takıntılarım var. Başak burcuyum bununla mı alakalı bilmiyorum
Bazen bir cümleyi -içselleştirmek için mi gözümde canlandırmak için mi bilmem- üç veya dört kez okur, o anı gözümün önüne getirmeye çalışırım.
(benim gibi insanlar varmış demekkendimi tuhaf sanıyordum da... )
ben de takıntılıyım oldukçaçoğu şeyi aşamıyorum beynimde
Sophie Kinsella - Sır Tutabilir misin bitti
işlerimi sabah gelir gelmez bitirince tüm gün kitap okuyabildim
İşyerinde çerezlik kitap okuma işini sevdim, araştırıp neler okuyabilirim biraz daha bakayım
timaş çocuk ve can çocuk yayınları güzel oluyor canım, özellikle timaş değerler eğitimi konusunda da iyiloliss canım eren miray'dan 1 yaş küçük kitap almak istiyorum tavsiye edebileceğin kitaplar var mı?
zaten sadece pekmez içitebiliyorum canımCocuklari hasta olanlar dis cikaranlar sizlere sabir, can parcalariniza acil sifalar diliyorum.
Minik bebekler hakkinda pek bir sey diyemeyecegim amaloliss Miray pekmez seviyorsa pekmez kuru oksuruge cok iyi geliyor canim. Bir de kaynayip sonra ilimis su cok yumusatiyor bogazi. Oksuruk suruplari hic ise yaramiyor bence.
sağol canım teşekkür ederimtimaş çocuk ve can çocuk yayınları güzel oluyor canım, özellikle timaş değerler eğitimi konusunda da iyi
Çuf çuf, düt düt, puf puf diye hikaye kitapları var içinde 15 hikaye falan var miray severek okuyor onları
zaten sadece pekmez içitebiliyorum canım
Annem dut pekmezi yapmış bir de keçiboynuzu pekmezi aldım onları veriyorum kaşık kaşık, içte biraz onlar sayesinde rahatlıyor
kızlar 290 sayfa biter mi diye bir soru gördüm. Siz bir saatte kaç sayfa okuyorsunuz? Ben çok yavaşım
Asagi yukari hepimiz yakin yaslardayiz sanirim ben 35 imbotox kapida
Çok zor bi durum ya. En ince ayrıntıyı bile anlamadan geçemem, amaaan bana ne önemsiz diyemem. Aşmaya çalışıyorum
Bazen bir cümleyi -içselleştirmek için mi gözümde canlandırmak için mi bilmem- üç veya dört kez okur, o anı gözümün önüne getirmeye çalışırım.
(benim gibi insanlar varmış demekkendimi tuhaf sanıyordum da... )
15 gunde bir bile ne guzel hedwf iki cocuk annesi icin. Insallah daha fazla okursun.Himmm ben normal de bafta da bir kitap bitiriyorum ama mart sonu 2. Cocugum olacak iki cocukla anca 15 gunde bir kitap okuyabilirim sanirim,yani umarim. Ben hedefimi 30 diyeyim insallah daha fazla okurum
Ben mi hızlı okuyorum acaba30 tane paragraf sorusunu 15 dakikada çözüyorum
Saatte 110-120 şaka gibi benim için
Surukleyiciyse hic affetmem. Kitap okumak en büyük zenginlik15 gunde bir bile ne guzel hedwf iki cocuk annesi icin. Insallah daha fazla okursun.
Ben de uzun süreli kitap okuyamıyorum. Dün akşam kesin okuyacağım dedim Sherlock aklıma geldi, oturdum onu izledim sonra yemek yaptım derken bir baktım saat 12 oldu
Tutunamayanlar da ilerleyemiyorum. Acaba onu şimdilik bıraksam da geniş bir vakitte mi okusam diyorum da o vakti kim bişir kaç bin yıl sonra bulacağım
sherlock çok datlu değil miydiBen de uzun süreli kitap okuyamıyorum. Dün akşam kesin okuyacağım dedim Sherlock aklıma geldi, oturdum onu izledim sonra yemek yaptım derken bir baktım saat 12 oldu
Tutunamayanlar da ilerleyemiyorum. Acaba onu şimdilik bıraksam da geniş bir vakitte mi okusam diyorum da o vakti kim bişir kaç bin yıl sonra bulacağım
Ben bırakırsam asla okuyamam tekrar. Bence zorla kendini ve oku bitir.
sherlock çok datlu değil miydi
mary den pek hazetmiyodum ama üzüldüm, bebesine yazık
watson da şaşırttı beni hayal kırıklığına uğrattı