- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
İşte benimkinin aynısından.
Sanirim bana da yer vardir... Ayse Kulin tutsak guneg okuyorum. Bana 1984 un bir versiyonu gibi geldi ama ilerledikce nilemem tabi
Sir tutabilir miisn Cesmi:)) otobiyografi okuyordum öğrenci şey yazmış sır tutarım ama birisi sorarsa dayanamam söylerim:)) çok güldüm
Ayy aynen oyle gercekten cok mantikli dua etmis annen. Ben babamda hic bu kadar naz gormedim. Yazik adamcagiz hastalaninca yatar dinlenir uyur, karnini doyurur ilacini icer.
Evlendim nazli erkek kavramiyla tanistim resmen.
Evet canim ne zamandir istiyordum degistirmek bu seneye nasip oldu... Iyiyim sen nasilsin oglun buyumusturmasallah sizler buyuttunuz minikleri bize daha sira gelmedi sona kalan dona kalir misali
Ben de çook özledim seni canım benim, hoşgeldin iyi ki geldin
İyiyim nolsun bildiğin gibi, bir değişiklik yok
Kitap okuyup duruyoruz
Oy masallah ona ya dogan buyuyor vallaİyiyim bende Bugün tam 21 ayını bitirdi aşırı hareketli ve hala geceleri doğru düzgün uyumayan bir oğlan var evde :))
Rabbim en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip eder inşallah..
Sağol canım başkan olmuşsun hayırlı olsun
Günaydın herkese
Yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz
Okuyan insanların varlığından haberdar olmak ne güzel
Benim kızım da hasta maalesef, ilaç kabul etmeyen bi çocuk havalar soğuduğundan beri kuru öksürük devam ediyor
Kocalar neyse de bence çocuk hasta olacağına anneler olsun
Tüm yavrulara acil şifalar, anneler sabır diliyorum
çok geçmiş olsun.. valla bende kuzucukların hasta olmasına dayanamıyorum bence de onlar olacağına bizler hasta olalım..Günaydın herkese
Benim kızım da hasta maalesef, ilaç kabul etmeyen bi çocuk havalar soğuduğundan beri kuru öksürük devam ediyor
6 yaşında canım, öksürüp öksürüp çıkarıyo başka bişeyi yok çok şükür de bu durumda okula gidemiyo, dün yoldan geri döndü bakalım bugün ne olacakAy size de geçmiş olsun. Kaç yaşında kızın?
Benimki 7 aylık ve gece ateşi 39 dereceydi
Günaydın herkese