Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Melike benden 8 ay falan küçük (diye biliyorum)
İmza: yaşını ortalık yerde ifşa etmek istemeyen okur. :-)))

hala adı aklımda usagi:KK48: :KK53: ya öyle böyle izlemezdim bunları:KK70:

o zaman bunları sevenleri görelim yaşlarımızı ifşa edelim :KK70:
indir.jpg
Sihirli-Kurdele-Sezon-1-1297949852.jpg
şeker-kız-candy_995343.jpg

:KK9::KK48: şimdikilerden bir şey anlamıyorum hiç en güzel zamanlar bizim çocukluğumuzu geçirdiğimiz zamanlardı galiba:KK37:
bence de birde şimdi sürekli çizgifilm var ya bir değeri yok biz beklerdik çizgi film saati gelsin, bir de yaz tatilini beklerdim ben yazın sabahları hep çizgifilm verirlerdi:KK51:

bence de birde şimdi sürekli çizgifilm var ya bir değeri yok biz beklerdik çizgi film saati gelsin, bir de yaz tatilini beklerdim ben yazın sabahları hep çizgifilm verirlerdi:KK51:
aynen çok kıymetliydiler. okula başlamadan önce susam sokağı vardı ona bayılırdım. sonra okuldan gelince ay savaşçılarını izlicem diye acele ederdim.. dizilerde çok güzeldi çılgın bediş, sıdıka, baskül ailesi,mahallenin muhtarları, bizimkiler,kaygısızlar:KK48::KK48: hepsi nasıl güzel nasıl bizden nasıl masum dizilerdi.. sonradan çekilenlere aşk ihtiras ihanet eklendi:KK62:

@_Lavin_ @Ruhimucerret @loliss @DonukPudra yavrularınıza çok geçmiş olsun :KK43: Allah şifa versin.

Bircan seni hatırlıyorum. :KK68: Demek anne oldun. :KK33:Ne güzel. :emir_bebek: Ben de bir sene kadar yoktum. 2017 'de kitaplarım ile geri döndüm. :kahve:
Sen de hoş geldin.

oy severim ben onu :KK74:

Tavsiyene kulak vereceğim KALİNKA'm :KK74:

Aaa! Niye değiştireceksin ki? :stop: Bence YEU çok güzel; Vietnam'ca aşık demek demiştin. :KK37:

Kanadı Kırık Kuşlar mı?
Kötü mü? :KK57:

Aramıza hoş geldiniz. :KK66: 2017 için hedef belirtmek ister misiniz?
Kaç kitap okumayı planladığınız ile ilgili? :KK56:

Saygılar başganım :KK52:
İşlerinde de kolaylıklar dilerim.

Minerva canım , okudum. Sağ ol. :KK37:
aaa :KK57: ben Ayşe Kulin'i "Adı Aylin" ile tanıdım ve kitaplarını okumayı çok sevdim. :KK55:
Ana karakter bana maymun istahli sosyete kizi gibi gelmisti. Ka raktere gicik oldugum icin sevmedim sanirim yazari da.

Gölgelerin gücü adına... :eğlence:
Ben biliyorum bunlarıııı :KK70:
:ıslık::ıslık::ıslık: ay ben hiç bilmiyorum. benim tevellüt yetmez bunlara :deli:
Ana karakter bana maymun istahli sosyete kizi gibi gelmisti. Ka raktere gicik oldugum icin sevmedim sanirim yazari da.
Bana da uyan bir karakter değil. Asi , başına buyruk gibiydi. Fakat yine de beğenmiştim.

hiç ara vermeden okursam 1 saatte 110 -120 sayfaya yakın okurum

Maşallah anlayarak okuyorsun değil mi? Bende bazı takıntılar var bunları kitap okuyarak aşmaya çalışıyorum. Bazen resmen işkence oluyor okumak. Yok kelime doğru yazılmış mı, yok virgül mü konmuş noktalı virgül mü vs.. saçma takıntılarım var. Başak burcuyum bununla mı alakalı bilmiyorum :KK43:

Maşallah anlayarak okuyorsun değil mi? Bende bazı takıntılar var bunları kitap okuyarak aşmaya çalışıyorum. Bazen resmen işkence oluyor okumak. Yok kelime doğru yazılmış mı, yok virgül mü konmuş noktalı virgül mü vs.. saçma takıntılarım var. Başak burcuyum bununla mı alakalı bilmiyorum :KK43:
Kesinlikle Başak Burcu olmak ile alakalı, hoş ben başak burcu değilim ama ben de takılırım. :KK51:

Çok zor bi durum ya. En ince ayrıntıyı bile anlamadan geçemem, amaaan bana ne önemsiz diyemem. Aşmaya çalışıyorum :deli:
Bazen bir cümleyi -içselleştirmek için mi gözümde canlandırmak için mi bilmem- üç veya dört kez okur, o anı gözümün önüne getirmeye çalışırım. :KK53:

(benim gibi insanlar varmış demek :KK54: kendimi tuhaf sanıyordum da... :eek:)

Bazen bir cümleyi -içselleştirmek için mi gözümde canlandırmak için mi bilmem- üç veya dört kez okur, o anı gözümün önüne getirmeye çalışırım. :KK53:

(benim gibi insanlar varmış demek :KK54: kendimi tuhaf sanıyordum da... :eek:)

Evet çok güzel tarif ettin ben de adını koyup yazamamıştım senin yazdığını

X