- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
- Konu Sahibi _asmunikal_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melike benden 8 ay falan küçük (diye biliyorum)
hala adı aklımda usagi ya öyle böyle izlemezdim bunlarısailor moon çizgifilmin adı birde maskeli tuksedo yu hatırlıyorum isim olarak
Melike benden 8 ay falan küçük (diye biliyorum)
İmza: yaşını ortalık yerde ifşa etmek istemeyen okur. ))
hala adı aklımda usagi ya öyle böyle izlemezdim bunları
şimdikilerden bir şey anlamıyorum hiç en güzel zamanlar bizim çocukluğumuzu geçirdiğimiz zamanlardı galiba
bence de birde şimdi sürekli çizgifilm var ya bir değeri yok biz beklerdik çizgi film saati gelsin, bir de yaz tatilini beklerdim ben yazın sabahları hep çizgifilm verirlerdişimdikilerden bir şey anlamıyorum hiç en güzel zamanlar bizim çocukluğumuzu geçirdiğimiz zamanlardı galiba
aynen çok kıymetliydiler. okula başlamadan önce susam sokağı vardı ona bayılırdım. sonra okuldan gelince ay savaşçılarını izlicem diye acele ederdim.. dizilerde çok güzeldi çılgın bediş, sıdıka, baskül ailesi,mahallenin muhtarları, bizimkiler,kaygısızlar hepsi nasıl güzel nasıl bizden nasıl masum dizilerdi.. sonradan çekilenlere aşk ihtiras ihanet eklendibence de birde şimdi sürekli çizgifilm var ya bir değeri yok biz beklerdik çizgi film saati gelsin, bir de yaz tatilini beklerdim ben yazın sabahları hep çizgifilm verirlerdi
Asagi yukari hepimiz yakin yaslardayiz sanirim ben 35 im botox kapidao zaman bunları sevenleri görelim yaşlarımızı ifşa edelim
Eki Görüntüle 1933814 Eki Görüntüle 1933815 Eki Görüntüle 1933816
Ana karakter bana maymun istahli sosyete kizi gibi gelmisti. Ka raktere gicik oldugum icin sevmedim sanirim yazari da.@_Lavin_ @Ruhimucerret @loliss @DonukPudra yavrularınıza çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bircan seni hatırlıyorum. Demek anne oldun. Ne güzel. Ben de bir sene kadar yoktum. 2017 'de kitaplarım ile geri döndüm.
Sen de hoş geldin.
oy severim ben onu
Tavsiyene kulak vereceğim KALİNKA'm
Aaa! Niye değiştireceksin ki? Bence YEU çok güzel; Vietnam'ca aşık demek demiştin.
Kanadı Kırık Kuşlar mı?
Kötü mü?
Aramıza hoş geldiniz. 2017 için hedef belirtmek ister misiniz?
Kaç kitap okumayı planladığınız ile ilgili?
Saygılar başganım
İşlerinde de kolaylıklar dilerim.
Minerva canım , okudum. Sağ ol.
aaa ben Ayşe Kulin'i "Adı Aylin" ile tanıdım ve kitaplarını okumayı çok sevdim.
kızlar 290 sayfa biter mi diye bir soru gördüm. Siz bir saatte kaç sayfa okuyorsunuz? Ben çok yavaşım
o zaman bunları sevenleri görelim yaşlarımızı ifşa edelim
Eki Görüntüle 1933814 Eki Görüntüle 1933815 Eki Görüntüle 1933816
ay ben hiç bilmiyorum. benim tevellüt yetmez bunlaraBen biliyorum bunlarıııı
Bana da uyan bir karakter değil. Asi , başına buyruk gibiydi. Fakat yine de beğenmiştim.Ana karakter bana maymun istahli sosyete kizi gibi gelmisti. Ka raktere gicik oldugum icin sevmedim sanirim yazari da.
hiç ara vermeden okursam 1 saatte 110 -120 sayfaya yakın okurum
Kesinlikle Başak Burcu olmak ile alakalı, hoş ben başak burcu değilim ama ben de takılırım.Maşallah anlayarak okuyorsun değil mi? Bende bazı takıntılar var bunları kitap okuyarak aşmaya çalışıyorum. Bazen resmen işkence oluyor okumak. Yok kelime doğru yazılmış mı, yok virgül mü konmuş noktalı virgül mü vs.. saçma takıntılarım var. Başak burcuyum bununla mı alakalı bilmiyorum
Kesinlikle Başak Burcu olmak ile alakalı, hoş ben başak burcu değilim ama ben de takılırım.
Bazen bir cümleyi -içselleştirmek için mi gözümde canlandırmak için mi bilmem- üç veya dört kez okur, o anı gözümün önüne getirmeye çalışırım.Çok zor bi durum ya. En ince ayrıntıyı bile anlamadan geçemem, amaaan bana ne önemsiz diyemem. Aşmaya çalışıyorum
Bazen bir cümleyi -içselleştirmek için mi gözümde canlandırmak için mi bilmem- üç veya dört kez okur, o anı gözümün önüne getirmeye çalışırım.
(benim gibi insanlar varmış demek kendimi tuhaf sanıyordum da... )