Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hangi ruh haliyle aldim acaba bu kitabi ceviri cok kotu ikili konusmalar cok sacmalasmaya basladi yason yayinlari nedir ya isbankasi kultur yayinini gorememistim halbuki simdi var budala biter mi bu ay

Kızlar annemdeyim şu an.Budala vardı burda ama hangi yayındı unutmuştum.Morpa kültür yayınları diye bir yayınevinin.2. cilt halinde 772 sayfa
Sizce bunu okuyayım mı yoksa yeni kitap mı alayım?

Kızlar annemdeyim şu an.Budala vardı burda ama hangi yayındı unutmuştum.Morpa kültür yayınları diye bir yayınevinin.2. cilt halinde 772 sayfa
Sizce bunu okuyayım mı yoksa yeni kitap mı alayım?
Benim hic bir fikrim yok bendekinin karsilikli konusmalardaki cevirileri berbat.. Ama uzun anlatimlar guzel.. Kizlardan yardimci olacaklar cikar

Kızlar bu dünya klasikleri seti mi alsam diyorum, toplamak istiyorum o yüzden set daha mı mantıklı olur? Dünya klasiklerini artık o kadar çok absürd yayınevleri basmaya başladı ki... Kapakları bile ilkokul misali... Sizlerden de fikir almak istedim...

Çocuk kalbi benimde okuyacaklarim arasında:) yıllar önce okumuştum ama farklı yaşlarda okunmalı bu tür kitAplar tekrar tekrar galiba .küçük prensi lisede okumuştum şimdi daha bir farklı algıladım .çok etkilendim

Filocugum kamelyali kadini shopin 'in funeral marchiyla okumani tavsiye edeeim.m. Aldigim keyfi sana anlatamam cok cok begendim beni bu kadar etkileyen sey ne bilmiyorum belji adamin caresiz sevgisi

Spoilrr

Sevdigi kadini mezardan cikartip gorecek kadar cok sevmesi... Hele hele marguaretin sevgilisinin evine gelip yaptigi konusma of beni benden aldi...
En sevdigim 10 kitap arasina girdi bile simdiden....

Çok teşekkür ederim iyi diyeyim iyi olayım
Yoğun ve zor bir gün geçirdim iş yerinde
Senin kullanıcı adı mı değişti acaba bi tanıdık geliyorsun ama
Hayır canım, değişmedi hep buydu. Ama yarın sabah değiştireceğim kısmetse eski üyeliğimden mi aşinasın, oradan takip ederdim seni diyeceğim de... Pek zannetmiyorum. Ay bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…