- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
İyi aksamlar. Nasil gidiyor kitap. Elif safak kitaplari bende ön yargılıİyi akşamlar . Havvanin üç kızı sayfa 180
Niyeyse bende on yargiliyim gecmiste bir sey suydum sanirim ama hatirlamiyorum Ask kitabini alacaktim bir sey mani olmustu ama dedigim gibi hatirlamiyorumİyi aksamlar. Nasil gidiyor kitap. Elif safak kitaplari bende ön yargılı
Sonlara dogru daha zor olacak tutunamayanlar gibiŞu budalayı elimde tutabilsem okuyacağım da şekilden şekilde giriyorum
Benim hic bir fikrim yok bendekinin karsilikli konusmalardaki cevirileri berbat.. Ama uzun anlatimlar guzel.. Kizlardan yardimci olacaklar cikarKızlar annemdeyim şu an.Budala vardı burda ama hangi yayındı unutmuştum.Morpa kültür yayınları diye bir yayınevinin.2. cilt halinde 772 sayfa
Sizce bunu okuyayım mı yoksa yeni kitap mı alayım?
Hosbulduk canim nasilsin nick degistirmissincanım hoşgeldin ben eski solitarywoman
Hosbuldum canimmm tekrar senin sayende burdayimCanim ben.hosgeldin
COk mutlu oldum seni Kk da gordugume
Hosgeldin canim
Ayyyyy kim gelmiş
Ayyy gerçekten de. Daha zor olacak.Sonlara dogru daha zor olacak tutunamayanlar gibi
Canım çok saol .bende 33.5 yaşındayım:))12yıla çok şey sığdırdım :)çok teşekkür ederim. 4 bebe mi :)maşallah 33.5 yaşımda bir tanesini zor bulabildim, harikasınız.
Çocuk kalbi benimde okuyacaklarim arasında:) yıllar önce okumuştum ama farklı yaşlarda okunmalı bu tür kitAplar tekrar tekrar galiba .küçük prensi lisede okumuştum şimdi daha bir farklı algıladım .çok etkilendimolur neden olmasın bende pazar günü evde baya kitap buldum Susanna Tamaro Ulu Ağaç ı okuyacağım sonra Edmondo De Amacis Çocuk Kalbini okuyacağımhatta ocakta alacağım kitap listesinin içinde küçük prens var geç bile kaldım alıp okumak için
Evet canim ne zamandir istiyordum degistirmek bu seneye nasip oldu... Iyiyim sen nasilsin oglun buyumusturHosbulduk canim nasilsin nick degistirmissin
Çok teşekkür ederim iyi diyeyim iyi olayımMelindam, canım.
Hoşbulduk, nasılsın?
Hayır canım, değişmedi hep buydu. Ama yarın sabah değiştireceğim kısmetseÇok teşekkür ederim iyi diyeyim iyi olayım
Yoğun ve zor bir gün geçirdim iş yerinde
Senin kullanıcı adı mı değişti acababi tanıdık geliyorsun ama