Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba Kızlar nasılsınız?
Ben yaklaşık 21 ay önceye kadar aranızdaydım :eek:(diğer topikte) doğum iznine gittim sonra da bir daha gelemedim kitaplara da uzunca ara vermek zorunda kaldım. Hem ev hem iş hem çocuk zorladı açıkçası ve iş yerinde rahat kk ya giremediğim için gelemedim.
Fakat kabul ederseniz tekrar katılmak istiyorum aranıza sizin kadar aktif okuyamam belki ama düzenli gelirim tabi ki:rapci:

:KK73::KK3::KK3: canım hoşgeldin:KK36: ben eski solitarywoman:KK48:

benim eşim geçen sene 110 dedi, 120yle kapattı. 100'den aşağı yaparsam utanırım :KK43:
maşallah ona :nazar: benim bedenim değil ama zihnim çok yoruluyor 12 saat boyunca iş yerinde. kiştap okurken bambaşka şeyler düşünürken buluyorum hakkını veremiyorum o nedenle 100 hayal şu an için:KK51:evde eşimde benle ilgilen diyip duruyor o da kişisel gelişim kitapları okur ama yavaş yavaş edebi kitaplara alıştırmaya çalışıyorum inşallah muvaffak olurum

maşallah ona :nazar: benim bedenim değil ama zihnim çok yoruluyor 12 saat boyunca iş yerinde. kiştap okurken bambaşka şeyler düşünürken buluyorum hakkını veremiyorum o nedenle 100 hayal şu an için:KK51:evde eşimde benle ilgilen diyip duruyor o da kişisel gelişim kitapları okur ama yavaş yavaş edebi kitaplara alıştırmaya çalışıyorum inşallah muvaffak olurum
Kitabın bir tarafından tutuyorsa, farklı tarzlarla tanıştırmak kolay olur merak etme :cool: tecrübeyle sabit :işsiz:

Kitabın bir tarafından tutuyorsa, farklı tarzlarla tanıştırmak kolay olur merak etme :cool: tecrübeyle sabit :işsiz:
çok seviyor okumayı.. yorulmak bahane değil belki ama arkasına sığınıyoruz ikimizde... askerdeyken bir sürü kişisel gelişim kitap almıştı bunlarla ayakta durdum orda dedi:KK51: kitapyurdu sitesiyle o tanıştırdı beni:KK48: denize aşıktır kendisi seveceğini düşünüp aganta burina burinatayı aldım okuyor yavaş yavaş ilgisini çekecek kitaplar alacağım..

• Beğen
Reactions: Yeu
Ben yaklaşık 21 ay önceye kadar aranızdaydım :eek:(diğer topikte) doğum iznine gittim sonra da bir daha gelemedim kitaplara da uzunca ara vermek zorunda kaldım. Hem ev hem iş hem çocuk zorladı açıkçası ve iş yerinde rahat kk ya giremediğim için gelemedim.
Fakat kabul ederseniz tekrar katılmak istiyorum aranıza sizin kadar aktif okuyamam belki ama düzenli gelirim tabi ki:rapci:
Canim ben.hosgeldin
COk mutlu oldum seni Kk da gordugume :KK200::KK200:

çok seviyor okumayı.. yorulmak bahane değil belki ama arkasına sığınıyoruz ikimizde... askerdeyken bir sürü kişisel gelişim kitap almıştı bunlarla ayakta durdum orda dedi:KK51: kitapyurdu sitesiyle o tanıştırdı beni:KK48: denize aşıktır kendisi seveceğini düşünüp aganta burina burinatayı aldım okuyor yavaş yavaş ilgisini çekecek kitaplar alacağım..
Yorgunluk bahane değil aslında, yorgun insanın gözü gerçek anlamda kesmiyor kitabı. Kitap odaklanma ve özveri istiyor çünkü... Haklısınız o yüzden, bahane gibi hissetmeyin lütfen :) ayrıca çok iyi bir başlangıç olmuş, benimde eşim tanışmama sebeptir kitap yurduyla :) kısmet işte. Burinata'ya kalp bırakır susarım :cool:

Sophie Kinsella - Sır Tutabilir misin? Sayfa 162 deyim. Çok eğlenceli gidiyor kitap, tam kafa dağıtmalık.
Akşam da umarım Tutunamayanlar'dan biraz da olsa okuyabilirim. Bu akşam eşim geç gelecek ve benim de ütü yapmam lazım :işsiz:

Hosgeldin canim

merak ettiğim bir kitap benim de
yorumunu bekleyeceğim :KK200:
Hemen yapayim sayfa 132ye kadar geldim ama sevemedim. Bilim kurgu olmasinin yanisira biraz daha kisinin kendi icine donmesi ve kendini sorgulamasi yonunde birseyler bekliyordum su ana kadar aradigimi bulabilmis degilim. Dili de soguk geldi ayni hissi H.P. LOVECRAFT Deliligin Daglarinda 'yi okurken de almistim. Sanirim bilim kurgu bana yaramiyor. Bitirince tam yorumu yazacagim. :KK200::kahve:

Sophie Kinsella - Sır Tutabilir misin? Sayfa 162 deyim. Çok eğlenceli gidiyor kitap, tam kafa dağıtmalık.
Akşam da umarım Tutunamayanlar'dan biraz da olsa okuyabilirim. Bu akşam eşim geç gelecek ve benim de ütü yapmam lazım :işsiz:
Sir tutabilir miisn Cesmi:)) otobiyografi okuyordum öğrenci şey yazmış sır tutarım ama birisi sorarsa dayanamam söylerim:)) çok güldüm

Benim nisanlim da okumuyor gecen yil Bulbulu Oldurmek 'i ayila bayila okuyunca heveslendi odunc aldi istemeye istemeye verdim (kitaplarimi odunc vermeyi sevmiyorum) bir ay boyunca 15 syf okumus elinden zorla geri aldim. :KK70:

Ayyyyy kim gelmiş :rolleyes::KK37:

X