- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Merhaba Kızlar nasılsınız?
Ben yaklaşık 21 ay önceye kadar aranızdaydım(diğer topikte) doğum iznine gittim sonra da bir daha gelemedim kitaplara da uzunca ara vermek zorunda kaldım. Hem ev hem iş hem çocuk zorladı açıkçası ve iş yerinde rahat kk ya giremediğim için gelemedim.
Fakat kabul ederseniz tekrar katılmak istiyorum aranıza sizin kadar aktif okuyamam belki ama düzenli gelirim tabi ki
maşallah onabenim eşim geçen sene 110 dedi, 120yle kapattı. 100'den aşağı yaparsam utanırım
Kitabın bir tarafından tutuyorsa, farklı tarzlarla tanıştırmak kolay olur merak etmemaşallah onabenim bedenim değil ama zihnim çok yoruluyor 12 saat boyunca iş yerinde. kiştap okurken bambaşka şeyler düşünürken buluyorum hakkını veremiyorum o nedenle 100 hayal şu an için evde eşimde benle ilgilen diyip duruyor o da kişisel gelişim kitapları okur ama yavaş yavaş edebi kitaplara alıştırmaya çalışıyorum inşallah muvaffak olurum
çok seviyor okumayı.. yorulmak bahane değil belki ama arkasına sığınıyoruz ikimizde... askerdeyken bir sürü kişisel gelişim kitap almıştı bunlarla ayakta durdum orda dediKitabın bir tarafından tutuyorsa, farklı tarzlarla tanıştırmak kolay olur merak etmetecrübeyle sabit
Canim ben.hosgeldinMerhaba Kızlar nasılsınız?
Ben yaklaşık 21 ay önceye kadar aranızdaydım(diğer topikte) doğum iznine gittim sonra da bir daha gelemedim kitaplara da uzunca ara vermek zorunda kaldım. Hem ev hem iş hem çocuk zorladı açıkçası ve iş yerinde rahat kk ya giremediğim için gelemedim.
Fakat kabul ederseniz tekrar katılmak istiyorum aranıza sizin kadar aktif okuyamam belki ama düzenli gelirim tabi ki
Yorgunluk bahane değil aslında, yorgun insanın gözü gerçek anlamda kesmiyor kitabı. Kitap odaklanma ve özveri istiyor çünkü... Haklısınız o yüzden, bahane gibi hissetmeyin lütfen :) ayrıca çok iyi bir başlangıç olmuş, benimde eşim tanışmama sebeptir kitap yurduyla :) kısmet işte. Burinata'ya kalp bırakır susarımçok seviyor okumayı.. yorulmak bahane değil belki ama arkasına sığınıyoruz ikimizde... askerdeyken bir sürü kişisel gelişim kitap almıştı bunlarla ayakta durdum orda dedikitapyurdu sitesiyle o tanıştırdı beni denize aşıktır kendisi seveceğini düşünüp aganta burina burinatayı aldım okuyor yavaş yavaş ilgisini çekecek kitaplar alacağım..
Hosgeldin canimMerhaba Kızlar nasılsınız?
Hemen yapayim sayfa 132ye kadar geldim ama sevemedim. Bilim kurgu olmasinin yanisira biraz daha kisinin kendi icine donmesi ve kendini sorgulamasi yonunde birseyler bekliyordum su ana kadar aradigimi bulabilmis degilim. Dili de soguk geldi ayni hissi H.P. LOVECRAFT Deliligin Daglarinda 'yi okurken de almistim. Sanirim bilim kurgu bana yaramiyor. Bitirince tam yorumu yazacagim.merak ettiğim bir kitap benim de
yorumunu bekleyeceğim
Sir tutabilir miisn Cesmi:)) otobiyografi okuyordum öğrenci şey yazmış sır tutarım ama birisi sorarsa dayanamam söylerim:)) çok güldümSophie Kinsella - Sır Tutabilir misin? Sayfa 162 deyim. Çok eğlenceli gidiyor kitap, tam kafa dağıtmalık.
Akşam da umarım Tutunamayanlar'dan biraz da olsa okuyabilirim. Bu akşam eşim geç gelecek ve benim de ütü yapmam lazım
Benim nisanlim da okumuyor gecen yil Bulbulu Oldurmek 'i ayila bayila okuyunca heveslendi odunc aldi istemeye istemeye verdim (kitaplarimi odunc vermeyi sevmiyorum) bir ay boyunca 15 syf okumus elinden zorla geri aldim.çok seviyor okumayı.. yorulmak bahane değil belki ama arkasına sığınıyoruz ikimizde... askerdeyken bir sürü kişisel gelişim kitap almıştı bunlarla ayakta durdum orda dedikitapyurdu sitesiyle o tanıştırdı beni denize aşıktır kendisi seveceğini düşünüp aganta burina burinatayı aldım okuyor yavaş yavaş ilgisini çekecek kitaplar alacağım..
Sir tutabilir miisn Cesmi:)) otobiyografi okuyordum öğrenci şey yazmış sır tutarım ama birisi sorarsa dayanamam söylerim:)) çok güldüm
Merhaba Kızlar nasılsınız?
Hoş geldinHanımlar merhaba, bende geldimbiraz bodozlama olacak lakin, yer var mıdır bana da? Sağ olsun @Filozof_Prenses sayesinde cennet gibi topik buldum
Neye göre kime göre banlanıyo ben anlamadım, çok haksız yere ban yemişsin canımaynen bende şaşırdım banlanınca. neyse geçti gitti :)
Cok teşekkür ederim canim. Bende anlamadım vallaNeye göre kime göre banlanıyo ben anlamadım, çok haksız yere ban yemişsin canım
Neyse hoş geldin tekrardan