- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 43
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Canim oncelikle hosgeldin. Klasikte Is Bankasi yayinlarini siddetle oneririm.Kızlar bu dünya klasikleri seti mi alsam diyorum, toplamak istiyorum o yüzden set daha mı mantıklı olur? Dünya klasiklerini artık o kadar çok absürd yayınevleri basmaya başladı ki... Kapakları bile ilkokul misali... Sizlerden de fikir almak istedim...
Ben de çook özledim seni canım benim, hoşgeldin iyi ki geldinozge nasilsin ozlemisim ya iyiki geldim ..
O zaman birbirimize kanımız kaynadı diyelimHayır canım, değişmedi hep buydu. Ama yarın sabah değiştireceğim kısmetseeski üyeliğimden mi aşinasın, oradan takip ederdim seni diyeceğim de... Pek zannetmiyorum. Ay bilemedim ki
Kitapları ingilizce yazip türkçeye ceviri yapıyormuş diye duydum benNiyeyse bende on yargiliyim gecmiste bir sey suydum sanirim ama hatirlamiyorum Ask kitabini alacaktim bir sey mani olmustu ama dedigim gibi hatirlamiyorum
Evet öyle yapıyor. Ben ıskender kitabına kadar hatuna hayrandım artık etkilemiyor beni .Kitapları ingilizce yazip türkçeye ceviri yapıyormuş diye duydum ben
Iskender kitapligimda elim uzanıyor ama bir turlu okumak gelmiyor icimdenEvet öyle yapıyor. Ben ıskender kitabına kadar hatuna hayrandım artık etkilemiyor beni .
Hoşbulduk canımCanim oncelikle hosgeldin. Klasikte Is Bankasi yayinlarini siddetle oneririm.
Samimi geldiğin için demiştim...O zaman birbirimize kanımız kaynadı diyelim
Melindam diyince acaba dedim tanıyorum da kullanıcı adı mı değişti pot kırmayayım
Çok geçmiş olsun. Benimki de diş çıkarıyor iptal oldum resmen.Merhaba hanimlar
@cesmi_naz gecmis olsun..
Ben bugun de pek okuyamam sanirim. bizm bebe de grip nezle gibi. geceden beri huysuz.
Yeni gelen arkadasim hosgeldin .keyifli paylasimlarin olsun. hayirlisiyla evladini da kucagina alirsin ins. @lorienna
İşte benimkinin aynısından.Kızlar iyi geceler hepinize
Bugün hiç okumadım.
Benim kız diş mi çıkarıyor nedir sürekli huysuz bugünlerde. Gece uyumuyor. Annem geldi ben de kalacak, belki uyurum gece. Hem yatmadan önce kitap da okuyabilirim böylece
Ayy aynen oyle gercekten cok mantikli dua etmis annen. Ben babamda hic bu kadar naz gormedim. Yazik adamcagiz hastalaninca yatar dinlenir uyur, karnini doyurur ilacini icer.Annem hep dua ederdi babam için, O hasta olmasın onun yerine de ben hasta olayım diye, aşktan sanırım değilmişNazını çekmekı hasta oılmaktan daha zormuş
Coook tesekkur ederim canim.@kitap_asigi canım baktım şimdi seri değil o kitap birbirinden bağımsız