Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Canim oncelikle hosgeldin. Klasikte Is Bankasi yayinlarini siddetle oneririm.

Hayır canım, değişmedi hep buydu. Ama yarın sabah değiştireceğim kısmetse eski üyeliğimden mi aşinasın, oradan takip ederdim seni diyeceğim de... Pek zannetmiyorum. Ay bilemedim ki
O zaman birbirimize kanımız kaynadı diyelim
Melindam diyince acaba dedim tanıyorum da kullanıcı adı mı değişti pot kırmayayım

Kizlar yakin cevremin tavsiyesiyle ayse kulin almaya karar verdim. Yalniz o zaman yeni kitabi cikmis aldim. Abovvv kadinin tarz degistirecegi tutmus. Cok pisman oldum.

Kızlar iyi geceler hepinize
Bugün hiç okumadım.
Benim kız diş mi çıkarıyor nedir sürekli huysuz bugünlerde. Gece uyumuyor. Annem geldi ben de kalacak, belki uyurum gece. Hem yatmadan önce kitap da okuyabilirim böylece

İyi geceler.
Aralıkta Koşulsuz Ebeveynlik i okudum. Bir türlü yorum yazma firsatim olmadı. Benim oğlum da dis cikariyor teyzeleri. Ve gündüzleri de hep keşif halinde. Hep peşindeyim.. Neyse.
Yazar çocuk eğitiminde cezanın yanında ödule de karşı.
Çocuk güzel bir şey yaptığında ( birine yardım etmek,yatagini toplamak vs) eğer karşılığında odul alırsa,bundan sonra yaptığı o güzel şeyleri sadece ödül için yapacak; ödül yoksa pek de istekli davranmayacaktir gorusunu savunuyor. Ayrıca sevgiden yoksun birakmanin da aslında çocuğa verilecek en büyük ceza olduğunu dusunuyor ( çocuğa kusme,tepkisiz kalma,konusmama).
KPSS çalışırken öğrendiğimiz ve çocuk yetiştirmede çağın buluşu olduğu dusunulen ara verme,ortam değiştirmenin de yanlış, hatta saçma olduğunu söylüyor.

Özetle cocugumuzu her ne yaparsa yapsın sevmemiz gerektiğini ( severiz tabi de bunu ona göstermemiz gerektiğini), hangi yanlışı yaparsa yapsın bizim sevgimizi kaybetmeyeceginden emin olması gerektiğini,iyi ahlaklı bir çocuk yetiştirmenin kurallara boğulmuş bir çocuktan yeg olduğunu savunuyor.

Yer yer tekrara dusmus olsa da tavsiye edebileceğim bir kitap.

Annem hep dua ederdi babam için, O hasta olmasın onun yerine de ben hasta olayım diye, aşktan sanırım değilmiş Nazını çekmekı hasta oılmaktan daha zormuş
Ayy aynen oyle gercekten cok mantikli dua etmis annen. Ben babamda hic bu kadar naz gormedim. Yazik adamcagiz hastalaninca yatar dinlenir uyur, karnini doyurur ilacini icer.
Evlendim nazli erkek kavramiyla tanistim resmen.
@kitap_asigi canım baktım şimdi seri değil o kitap birbirinden bağımsız
Coook tesekkur ederim canim. Sevindim bunu ogrendigime. Sen nereden arastiriyorsun? Bi dahakine yine basina eksimeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…