Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hanımlar merhaba, bende geldim biraz bodozlama olacak lakin, yer var mıdır bana da? Sağ olsun K KenyaliZehra sayesinde cennet gibi topik buldum
Yeu, hoş geldin.
Kitap okuyup burada sohbet ediyoruz.
Kaçıncı sayfadayız vs vb bildirim yapıyoruz
Bitirdiğimiz kitapların adını şuraya yazıyoruz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lerin-bulusma-noktasi-bildirim-topigi.978057/

kalinkaselin sağ olsun bize aylık ne kadar okuduğumuzun vs listesini yapacak...

Haaa, bir de bizler 2017 için kaç tane kitap okumak istiyorsak hedef belirledik ( hoş ben hedeflerimi tutturamıyorum genelde ama ) İstersen sen de hedefini belirtebilirsin...

Hoşbulduk K KenyaliZehra ,

Şuan şu dönemlerde dolup taşan, ve bunalmış beynimi boşaltmak için bir romanla kendimi rahatlatma moduna aldığımdan ötürü ''Açlık Oyunu'' romanını okuyorum. Yarın bitirme planında olmakla beraber, sırada okunmayı bekleyen oldukça fazla Edebii romanlarım var Seve seve burada olurum, ne mutlu. Tabii, hedefi de belirler yazarım. Şuan henüz kitabın 50.sayfasındayım :) Az evvel ciddi ciddi elime alıp başladım :)

aynı ben. arada kafa dağıtmak için bu tarz kitap okumak bire bir. o yüzden şu an bende olasılıksız ı bitirdim. empatiyi okuyup edebii romanlarıma geçmek istiyorum

Reactions: Yeu
aynı ben. arada kafa dağıtmak için bu tarz kitap okumak bire bir. o yüzden şu an bende olasılıksız ı bitirdim. empatiyi okuyup edebii romanlarıma geçmek istiyorum
Kafam doluysa, edebi eserleri harcıyor gibi hissediyorum kendimi. Onlar özveri ve dikkat eh bolca da akıl istiyor... Ondan ötürü, biraz erteledim. 1 kitap kadar

evet son noktayı ben koymuşum :) polemiğin sonunda benim yorum da niye ben kurban oldum
benimde başıma bir çok kere geldi malesef.. önceden aldığımız cezalar yazıyordu ceza puanlarımız vardı onlar kaldırıldı galiba senenin ortalarında bdv bir bayana gerçekten yardım amaçlı bir şey yazmıştım meğer yasaklı kelime kullanmışım ne bileyim uyarı aldım Allahtan huzuru sağlamak adına cezalar oluyor yoksa bu kadar kadınla nasıl uğraşacaklar

Kafam doluysa, edebi eserleri harcıyor gibi hissediyorum kendimi. Onlar özveri ve dikkat eh bolca da akıl istiyor... Ondan ötürü, biraz erteledim. 1 kitap kadar
aynen şu sıralar işerim çok yoğun ve 2 hafta sona sınavım var sınava yoğunlaşmaktan kitaba yeteri kadar değer vereme diye benim tabirimle çıtır çerez kitaplarla geçiriyorum zamanı. hiç okumamaktan iyidir.

iyiyim canım sen nasılsın sene başı sayım maliyetler bir başladı pir başladı arada 5er dakikalık kafa dağıtmak için giriyorum işte

iyi yaptın canım, kolay gelsin

iyiyim bende, kitap okuyordum öyle KK'ya girmek lazım geldi diyelim Hedef belirleyeyim sene basındayken diyorum ama rakamı çıkaramadım net...

Merhaba Kızlar nasılsınız?
Ben yaklaşık 21 ay önceye kadar aranızdaydım (diğer topikte) doğum iznine gittim sonra da bir daha gelemedim kitaplara da uzunca ara vermek zorunda kaldım. Hem ev hem iş hem çocuk zorladı açıkçası ve iş yerinde rahat kk ya giremediğim için gelemedim.
Fakat kabul ederseniz tekrar katılmak istiyorum aranıza sizin kadar aktif okuyamam belki ama düzenli gelirim tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…