- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Yeu, hoş geldin.Hanımlar merhaba, bende geldimbiraz bodozlama olacak lakin, yer var mıdır bana da? Sağ olsun K KenyaliZehra sayesinde cennet gibi topik buldum
hoşgeldinHanımlar merhaba, bende geldimbiraz bodozlama olacak lakin, yer var mıdır bana da? Sağ olsun K KenyaliZehra sayesinde cennet gibi topik buldum
sanırım kibleyince de ban yiyorsun ya da kibleyip kıyısından köşesinden de olsa polemiğe dahil oldun mukızlar merhaba
banlanmışım diğer konu yüzündenayyy ban yedim yaa polemiğe girmediğim halde
Banlandığını gördüm. Üzüldüm. O konu yuzunden mi diye düşünmüştüm hatta.kızlar merhaba
banlanmışım diğer konu yüzündenayyy ban yedim yaa polemiğe girmediğim halde
aynen bende şaşırdım banlanınca. neyse geçti gitti :)Banlandığını gördüm. Üzüldüm. O konu yuzunden mi diye düşünmüştüm hatta.
Neyse geçmiş olsun.
evet son noktayı ben koymuşum :) polemiğin sonunda benim yorum da niye ben kurban oldumsanırım kibleyince de ban yiyorsun ya da kibleyip kıyısından köşesinden de olsa polemiğe dahil oldun mu
aynı ben. arada kafa dağıtmak için bu tarz kitap okumak bire bir. o yüzden şu an bende olasılıksız ı bitirdim. empatiyi okuyup edebii romanlarıma geçmek istiyorumHoşbulduk K KenyaliZehra ,
Şuan şu dönemlerde dolup taşan, ve bunalmış beynimi boşaltmak için bir romanla kendimi rahatlatma moduna aldığımdan ötürü ''Açlık Oyunu'' romanını okuyorum. Yarın bitirme planında olmakla beraber, sırada okunmayı bekleyen oldukça fazla Edebii romanlarım varSeve seve burada olurum, ne mutlu. Tabii, hedefi de belirler yazarım. Şuan henüz kitabın 50.sayfasındayım :) Az evvel ciddi ciddi elime alıp başladım :)
Kafam doluysa, edebi eserleri harcıyor gibi hissediyorum kendimi. Onlar özveri ve dikkat eh bolca da akıl istiyor... Ondan ötürü, biraz erteledim. 1 kitap kadaraynı ben. arada kafa dağıtmak için bu tarz kitap okumak bire bir. o yüzden şu an bende olasılıksız ı bitirdim. empatiyi okuyup edebii romanlarıma geçmek istiyorum
benimde başıma bir çok kere geldi malesef.. önceden aldığımız cezalar yazıyordu ceza puanlarımız vardı onlar kaldırıldı galibaevet son noktayı ben koymuşum :) polemiğin sonunda benim yorum da niye ben kurban oldum
aynen şu sıralar işerim çok yoğun ve 2 hafta sona sınavım var sınava yoğunlaşmaktan kitaba yeteri kadar değer vereme diye benim tabirimle çıtır çerez kitaplarla geçiriyorum zamanı. hiç okumamaktan iyidir.Kafam doluysa, edebi eserleri harcıyor gibi hissediyorum kendimi. Onlar özveri ve dikkat eh bolca da akıl istiyor... Ondan ötürü, biraz erteledim. 1 kitap kadar
iyiyim canım sen nasılsınHoşbuldukNasılsınız?
iyiyim canım sen nasılsınsene başı sayım maliyetler bir başladı pir başladı arada 5er dakikalık kafa dağıtmak için giriyorum işte
Bu sene sınavlar çööpppaynen şu sıralar işerim çok yoğun ve 2 hafta sona sınavım var sınava yoğunlaşmaktan kitaba yeteri kadar değer vereme diye benim tabirimle çıtır çerez kitaplarla geçiriyorum zamanı. hiç okumamaktan iyidir.
ben 30 belirledim ama 60ları 100leri görünce utandımiyi yaptın canım, kolay gelsin
iyiyim bende, kitap okuyordum öyle KK'ya girmek lazım geldi diyelimHedef belirleyeyim sene basındayken diyorum ama rakamı çıkaramadım net...
ben 30 belirledim ama 60ları 100leri görünce utandımbaşlangıç için düşük tuttum daha fazla okursam benim karıma olur