Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok geçmiş olsun tekrar .diş ağrısı adamı düz duvara tırmandırır .

Çok teşekkür ederim
Ozaman arama çalışmalarına devam:))Peki küçük prens gibi kısa kitaplar sayilacakmi ?haksızlik olursa diye korkuyorum

Haksızlık olacak bişey yok canım, yarış yapmıyoruz ki burda. Önemli olan okuma alışkanlığı edinmemiz ve bunu sürdürmemiz.

evet, şeker portakalı ile başlarsanız sizin için daha iyi olur.
Ev dört bebeyle hiç toplu olmadığı için bulamadım:))bulunmaya kadar küçük prens okuyayım.
Rabbim zamanında sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım ,doya doya sağlıklı günlerde kokla ,emzir yavrunu

çok teşekkür ederim. 4 bebe mi :)maşallah 33.5 yaşımda bir tanesini zor bulabildim, harikasınız.

Ozaman arama çalışmalarına devam:))Peki küçük prens gibi kısa kitaplar sayilacakmi ?haksızlik olursa diye korkuyorum
olur neden olmasın bende pazar günü evde baya kitap buldum Susanna Tamaro Ulu Ağaç ı okuyacağım sonra Edmondo De Amacis Çocuk Kalbini okuyacağım hatta ocakta alacağım kitap listesinin içinde küçük prens var geç bile kaldım alıp okumak için

Acil tıp teknisyenliği yaptım. Küçük bir ilçede 112 de çalıştım. Sonra bir özel ambulans ta çalıştım. Ama tıbbi sekreterlik de okudum. Şimdiki başvurum sekreterlik

hayırlısı olsun inşallah olumlu dönerlerkardeşimde sağlık kurumları işletmeciliği okudu tıbbi sekreterlik sertifikası da aldı o da iş başvurusu yaptı inşallah iş arayan herkes bu sene istediği meslekte iş bulur ve çalışırbende istediğim maaşı aldım çok mutluyum

çok yoğunum canım, sıkıntılı konular da var
bunaldım vallahi
Al benden de o kadar.
Senenin ilk iş günü bu kadar stres dolu olmamalıydı.
Herkes ayrı bir gergin. Kolaylıkla çözümlenebilecek durumlar insanların tavrı yüzünden çıkmaza girdi bizde de hep. Şu an bezdim bıraktım resmen çalışmıyorum. Tabi kendimi toparlayacak bir molaydı bu döneceğim birazdan.

OKuyamadım yaZılanları.
Nasılsınız?
İş görüşmesine gittim. Tanıdık vasıtasıyla gitmiştim. Olumlu geçti. Haftaiçi haber vereceklermiş

Budala 185
Ben sormuştum.
Nasıl geçtiğini haber verirsin bize de demiştim.
Hakkında hayırlısı olsun.
çok yoğunum canım, sıkıntılı konular da var
bunaldım vallahi

_meLinDa_ @N-A-R oluyor arada, umarım uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…