- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
Çok geçmiş olsun tekrar .diş ağrısı adamı düz duvara tırmandırır .
Ozaman arama çalışmalarına devam:))Peki küçük prens gibi kısa kitaplar sayilacakmi ?haksızlik olursa diye korkuyorum
evet, şeker portakalı ile başlarsanız sizin için daha iyi olur.
Çok mutlu oldum şimdi ozaman başlayayım bugün .kitap alıncaya kadar stokları eritmeliyim:))Çok teşekkür ederim
Haksızlık olacak bişey yok canım, yarış yapmıyoruz ki burda. Önemli olan okuma alışkanlığı edinmemiz ve bunu sürdürmemiz.
Ev dört bebeyle hiç toplu olmadığı için bulamadım:))bulunmaya kadar küçük prens okuyayım.evet, şeker portakalı ile başlarsanız sizin için daha iyi olur.
Çok mutlu oldum şimdi ozaman başlayayım bugün .kitap alıncaya kadar stokları eritmeliyim:))
aaa hamilemisiniz.Allah bağışlasın
Ev dört bebeyle hiç toplu olmadığı için bulamadım:))bulunmaya kadar küçük prens okuyayım.
Rabbim zamanında sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım ,doya doya sağlıklı günlerde kokla ,emzir yavrunu
olur neden olmasın bende pazar günü evde baya kitap buldum Susanna Tamaro Ulu Ağaç ı okuyacağım sonra Edmondo De Amacis Çocuk Kalbini okuyacağımOzaman arama çalışmalarına devam:))Peki küçük prens gibi kısa kitaplar sayilacakmi ?haksızlik olursa diye korkuyorum
OKuyamadım yaZılanları.
Nasılsınız?
İş görüşmesine gittim. Tanıdık vasıtasıyla gitmiştim. Olumlu geçti. Haftaiçi haber vereceklermiş
Budala 185
Çok sevindim iyi geçmesine
Mesleğin neydi senin
Acil tıp teknisyenliği yaptım. Küçük bir ilçede 112 de çalıştım. Sonra bir özel ambulans ta çalıştım. Ama tıbbi sekreterlik de okudum. Şimdiki başvurum sekreterlik
Acil tıp teknisyenliği yaptım. Küçük bir ilçede 112 de çalıştım. Sonra bir özel ambulans ta çalıştım. Ama tıbbi sekreterlik de okudum. Şimdiki başvurum sekreterlik
çok yoğunum canım, sıkıntılı konular da varyayın evi farkı demek ki. kitap yurdundan baktım.
Ekledim.
Ne oldu ki?
Al benden de o kadar.çok yoğunum canım, sıkıntılı konular da var
bunaldım vallahi
Ben sormuştum.OKuyamadım yaZılanları.
Nasılsınız?
İş görüşmesine gittim. Tanıdık vasıtasıyla gitmiştim. Olumlu geçti. Haftaiçi haber vereceklermiş
Budala 185
çok yoğunum canım, sıkıntılı konular da var
bunaldım vallahi
Al benden de o kadar.
Senenin ilk iş günü bu kadar stres dolu olmamalıydı.
Herkes ayrı bir gergin. Kolaylıkla çözümlenebilecek durumlar insanların tavrı yüzünden çıkmaza girdi bizde de hep. Şu an bezdim bıraktım resmen çalışmıyorum. Tabi kendimi toparlayacak bir molaydı bu döneceğim birazdan.
Hayirlisi olsun canim..OKuyamadım yaZılanları.
Nasılsınız?
Budala 185