Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

son listeden cevapla yaptım liste hemen geçti ama bir sürü numara vs çıktı, altına kendi adımı yazsam sap gibi kalacaktım :))) rica etsem yazar mısınız müsait olunca
lorienna - hedefim 50

Donuk Pudra bebeğine geçmiş olsun

Oyy senin kuzuya da geçmiş olsun

Ne çok hastamız varmış. Geçmiş olsun tüm hastalarımıza. Özellikle miniğimize tabi.

Benim de esim cok ceker. Elimden de bir sey gelmeyince kalakalirim oyle.
Ilac etk etti demek iyi.
Sana da kolayliklar diliyorum canim :)

Minige de cok gecmis olsun kiyamam

Yillik okuma hedeflerimiz :)
Tesekkur ederim hepiniZe.

enim hedef 80 prensesim

tüm hastalar sifalar diliyorum.
budalayı ay sonun mı alsam karar vermedim. arkadas Huzurun oyununa gidecekmiş. kitabı da okuyoruz o na başlayacağım. kafka ve tanpınat kulliyatı yapıyorum bide kendi çapmda fowles a başlayacağım .listem çok uzun umarım hedefler çok sarkmaz.

Benimki 233 sayfa
yayın evi farkı demek ki. kitap yurdundan baktım.
Ekledim.
iyi ki sakin olurum inşallah dedim, lanet ötesi bir gün
Ne oldu ki?

Ay llahimmm
Baskalarini ekliyorum eee ben kendim yokum listede
Ayagimi kim kaydirdisoylesin.

@Ruhimucerret --- 40
N-A-R ------ 50
xyzt-5544 ------40
_meLinDa_ --- 70
yezdaasya --- 40
__giz__ --- 100
bir garip oblomov --- 30
COLIN --- 40
@melikeeee --- 85
kalinkaselin --- 80
M mambur ---40
loliss ---50
_Lavin_ --30
minerva1988 --- 40
@gurudaguruda ---25
Cicoretti ---36
@_ezelneva_ -40
aurora_st - 40
K KenyaliZehra - 50
OKYANUSYAA - 40
@Papatya - 40
@her03sey01 - 40
-Kristal- - 30
@kitap_asigi - 60
TUNA80 - 36
@__Dalida__ - 100
Skosnob - 35
M Mavisu27 - 40
lovefairy - 40
lorienna -50
ekinezyaaaa -70
DonukPudra -60

Çok geçmiş olsun .diş doktora gitmeden geçmiyor tAbii ama kloroben ve benzeri gargaralar 40dakikaya yakın ağrıyı bayaa azaltıyor daha doğrusu ağzı uyusturuyor ,ağrıyı hissettirmiyor

Çok geçmiş olsun .diş doktora gitmeden geçmiyor tAbii ama kloroben ve benzeri gargaralar 40dakikaya yakın ağrıyı bayaa azaltıyor daha doğrusu ağzı uyusturuyor ,ağrıyı hissettirmiyor

Evde de yoktu gargara, şimdilik ağrı kesici ile idare edecek mecbur. En yakın randevuyu haftaya pazartesiye verdi sistem

Kızlar güneşi uyandıralım kitabı şeker portakalının devamı ya acaba ilk güneşi uyandıralım okusak karışıklık olurmuki ?şeker portakalı evde bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…