Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

hoşgelmişsin malatyalı gelin:KK52: malatyalıları çok severim bizimde gelinimiz malatyalı ve ortaokulda çok arkadaşım vardı kuru kayısı falan getirirlerdi hepsi akrabaydı:KK48: donukpudrayla nerdeyse 4 sene belki daha fazladır tanışıklığımız:KK200: ama buluşma falan hiç olmadı ayarlarsak seve seve gelirim:KK36:sende çocuk var mı?
Hosbulmuşam :KK48: ben de cocuk yok malesef henuz. Kismet...
Kitap agaci da boyle organizasyonlar yapiyormus il il. Instagramda gordum gecen gun. Hatta Izmirde de olacakti ama gunu gecti mi hic hatirlamiyorum. Cok yabanci kalirim diye dusundum gitmedim. :KK23:

Hosbulmuşam :KK48: ben de cocuk yok malesef henuz. Kismet...
Kitap agaci da boyle organizasyonlar yapiyormus il il. Instagramda gordum gecen gun. Hatta Izmirde de olacakti ama gunu gecti mi hic hatirlamiyorum. Cok yabanci kalirim diye dusundum gitmedim. :KK23:

sosyal medya hesaplarımın hepsini kapattım malesef hiç haberim olmuyor ama burdan duyurursan gidelim dersen pazar günüyse gelirim:KK48: malum çalışıyorum cumarteside 4de kadar şirlketteyim:işsiz: kardeşimden alışkınım beni imza günlerine yanında götürür saatlerce sıra bekleriz:KK70:ama bu kitap ağacı okuma etkinliği yapıyor galiba yanılıyor muyum duymuştum çünkü:KK64:

Acisi tatlisi var mi bu badem yaginin? Gozu yakmiyor mu ya. Aslinda kirpiklerim zaten cok kisaydi. Kaslarim da seyrek. Alip kullansam mi ya. o_O
Canım tatlı badem yağı
önce iki-üç günde bir kullanmadığın bir rimelle kirpiklerina hatta kaşlarına gece sür yat
sonra hergün sür
kirpikler kendilerini 40 günde bir yeniler, 40 gün boyunca devam ettt ve sonucunu da bildir olmamı :)))
magnezyum ve e vitamini var kendilerinde, pek severim pekkk :KK66:

COLIN COLIN birde pek tenine göz çevrene değdirmemeye çalış
yüz, yağları pek kabul etmiyor, uzun vadede komedon oluşur göz altlarında
ki göz çevresi porları bu konuda pek hassaslar
gecen hafta sabah yuzum kuru uyandim vucut kremimi gordum aceleyle ellerime ve yuzume surdum hemen goz altimda yag bezesi cikmis sinir oldum.. Aynen goz cevresi cok hassas bu konuda:işsiz:

gecen hafta sabah yuzum kuru uyandim vucut kremimi gordum aceleyle ellerime ve yuzume surdum hemen goz altimda yag bezesi cikmis sinir oldum.. Aynen goz cevresi cok hassas bu konuda:işsiz:
Yani vücut kremi ise onu uygun yere kullanmak lazım kuzum
çünkü her bölge için az da olsa farklılık gözterir ten, örneğin deri kalınlığı ph sı v.s yada pigmentsel farklılıklar vardır, melanın dediğimiz pigmentlerin oluşumu yüzde daha çoktur falan filan

hemen tepki vermiş göz altın :)

Yani vücut kremi ise onu uygun yere kullanmak lazım kuzum
çünkü her bölge için az da olsa farklılık gözterir ten, örneğin deri kalınlığı ph sı v.s yada pigmentsel farklılıklar vardır, melanın dediğimiz pigmentlerin oluşumu yüzde daha çoktur falan filan

hemen tepki vermiş göz altın :)
cildim çok yağlı bu aralar kurutmak için çalışıyorum ve bunu yaparken de ağız çevrem çok kuruyor... yüz için yağsız nemlendiricim var ama sabah uyku sersemi servise yetişeyim derken en yakınımda olan kremi kullandım pişmanım:KK14: ellerime sürdüm sonra hopp yüzüme sürdüm tabi göz çevremi de güzelce yağladımo_O ya sen bu konuda baya bilgilisin sanırım siyah nokta geniş gözenek için bildiklerin var mı:KK48:

Kizlar bulundugum yerde internet cekmiyor. OKYANUSYAA OKYANUSYAA cim gecmis olsun canim. Hava degisimi ve yorgunluk varsa immun sistem dusuyor direk. Bir an once iyilesmeni dilerim.
SAPIENS bitti baslarda cok yavas ilerliyordum ama sonra hizlandim guzel bi tempoda ilerledim. Ba-yil-dim. Bu kitabi herkesin sevecegi anlamina gelmez tabi ama insan ve dunyanin tarihini her yonden ele alan, yalin bir dile sahip cok yonlu bir kitap. Bilimsel agizdan cokca sebep sonuc iliskileri kuruldugu icin dini inanci kuvvetli arkadaslar belki okurken bazi bolumlerde rahatsiz olabilir. Ama bilmemize ragmen uzerinde dusunmedigimiz pek cok konuda (bana kalirsa en cok da hayvanlara yaptigimiz bilincli ve bilincsiz zulum) farkindalik yaratabilir.
Dip not: internetim yavas mesajlarin coguna laf yetistiremedim :)) emojiler bile cikmiyor.
Todd Strasser DALGA 'ya basladim yarina biter umarim. Yeni yila yeni kitapla baslamak istiyorum

sosyal medya hesaplarımın hepsini kapattım malesef hiç haberim olmuyor ama burdan duyurursan gidelim dersen pazar günüyse gelirim:KK48: malum çalışıyorum cumarteside 4de kadar şirlketteyim:işsiz: kardeşimden alışkınım beni imza günlerine yanında götürür saatlerce sıra bekleriz:KK70:ama bu kitap ağacı okuma etkinliği yapıyor galiba yanılıyor muyum duymuştum çünkü:KK64:
Simdi baktim da tekrar Izmir bulusmasi gecmis. Fotograf bile koymuslar bulusmada cekip. Bir dahakine biz de gideriz belki. Inşallah. Ama bulusmalarda ne yapildigina dair bisey yazmamislar. Herkes kitabiyla gidiyor ama sanirim paylasimda bulunuyorlar.

Canım tatlı badem yağı
önce iki-üç günde bir kullanmadığın bir rimelle kirpiklerina hatta kaşlarına gece sür yat
sonra hergün sür
kirpikler kendilerini 40 günde bir yeniler, 40 gün boyunca devam ettt ve sonucunu da bildir olmamı :)))
magnezyum ve e vitamini var kendilerinde, pek severim pekkk :KK66:
40 gun mu? Benim bu tur seylerde sebat ettigim pek gorulmemistir. Anti aging yuz kremlerini alip iki defa surerim. Sonra bir daha surmem hic. Bir iki ay bekler baskasina veririm. :KK48: Aslinda yikayip temizledigim bir rimelim de var. Bakalim bir deniyecegim.

COLIN COLIN geçmiş olsun canım
Tesekkur ederim melike. :KK200:

COLIN COLIN birde pek tenine göz çevrene değdirmemeye çalış
yüz, yağları pek kabul etmiyor, uzun vadede komedon oluşur göz altlarında
ki göz çevresi porları bu konuda pek hassaslar
Ya benim cildim cok yagli zaten. Yaga aliskindir bence :KK48: Ben daha cok gozume kacar da acir diye endiselendim. Ama tatli badem yagiysa acitmaz heralde.

cildim çok yağlı bu aralar kurutmak için çalışıyorum ve bunu yaparken de ağız çevrem çok kuruyor... yüz için yağsız nemlendiricim var ama sabah uyku sersemi servise yetişeyim derken en yakınımda olan kremi kullandım pişmanım:KK14: ellerime sürdüm sonra hopp yüzüme sürdüm tabi göz çevremi de güzelce yağladımo_O ya sen bu konuda baya bilgilisin sanırım siyah nokta geniş gözenek için bildiklerin var mı:KK48:
Gulsuyu kurutuyordu sanirim degil mi OKYANUSYAA OKYANUSYAA gozenek icin ben dermaroller denemeyi dusunuyorum ama bi arastirmam lazim.

dermarollerı bende düşündüm ama korkuyorum daha beter yaparmıyım diye sonuçta cilde zarar verip iyileşmesini bekleme mantığıyla işliyor:KK51:
En incesini alirsan simdikinden kotu olmaz ancak dermarollerdaki mantik iki esasa dayali 1. Kanallar acarak rollerdan sonra surulen kremin maximum fayda saglamasi 2. Cilt kendini tamir etmeye basladiginda yenileniyor olmasi antiaging icin guzel ama gozenek icin emin olamadim. Biraz dolasmak arastirmak lazim.

Şimdi şöyle kuzum, aslında yağlı cilt, bakımını aksatmadığın sürece iyidir. Neden iyidir çünkü çabuk kırışmaz nemlidir falan.
neden yağlıdır özellikle yüz, dışarıdaki etkilere en çok mazur kalan tenimiz yüzümüzdür, kendini bir nevi korumaya alarak sürekli sebum yani yağ dengesini korumaya çalışır. falan filan

sen eğer ki yağlı olan cildini kurutmaya çalışırsan ki yanlıştır bu, cilt buna tepki verecek, kendisinden aldığın yağın yerine her daim yenilerini koymaya çalışacak ve sen eskisinden daha yağlı bir cilde sahip olacaksın, maalesef bu böyle :KK43:

bunun yanında temizliğe sürekli dikkat edilmezse uygun tonik kullanılmazsa por dediğimiz cilt delikleri busefer daha fazla sebum salgılayacak, peeling de yapmazsan bu porlardaki yağlar ile ölü deriler birleşecek üzerine de dışarıdan gelen kirler..
hooop sana kocaman bir gözenek ve yanında nur topu gibi siyah noktaaa :KK43:(

ben derim ki karma ciltler için uygun bir temizleyici ve alkol içeriği düşük olan bir tonik kullan (alkollü tonik yapısı gereği gözenekteki kirleri temizler yağlar alkolde erir böyle ce siyah nokta oluşumunu engeller) neden düşük alkol, bir taraftan siyah noktayı temizlemek isterken diğer taraftan da cildin sebum dengesini bozup sivilceye neden olmamak için

siyah nokta bantlarını denedin mi :)

bu arada gözeneklere çare yok kuzum :KK43:( bilki kimyasal peeling bir nevi azaltır ama asla küçültmez, onlarla yaşamayı öğreneceğiz ve yenilerinin oluşmaması için önlem alacağız

COLIN COLIN maalesef süreklilik sart değişim istiyorsan canım yada iyileşme istiyorsan :KK43: cildim yağlı, normal yağ kullanabilirim mantığını unutt lütfenn :)) sivilce yaparsın :KK43:
Cicoretti Cicoretti evet canım gül suyu kurutuyor maalesefi özellikle ağız kenarlarını
dermaroller gözeneklerde etkili olmaz pek, sadece cildinizi tazeler ve yenilersiniz

afedersiniz bilgelerim konu açılınca yazdım da yazdım :))
söz konusu güzellik ve kadınlar olunca :))

X