Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Oy bitmedi bugün.
Kitabımı elime alamadım. Birazdan iş yerinden çıkıp atabilirsem kendimi. Yolda uzun uzun okuyacağım.

haftasonu bi bitse... Ben gece kapadokyaya gitcem 2 gün yokum kızlarrr. Kocacımla romantik yılbaşı geçircem :KK53::KK53:

Ayy en sevdiğimmm :deli::deli:
Seneye var benim de öyle bi planım :KK53:
Sen bu sene git bak bakalım tavsiye edecek misin :p

Biz senede 3-4 kere gideriz kuzum :KK70: :KK70: Malum aramız 45 dk nevşehirle :KK70: geldiğinizde bizede haber edin tanışalım kaynaşalım :KK50:

Biz senede 3-4 kere gideriz kuzum :KK70: :KK70: Malum aramız 45 dk nevşehirle :KK70: geldiğinizde bizede haber edin tanışalım kaynaşalım :KK50:

Yılbaşı için çok romantik olur ama, hem kar da vardır şimdi oralarda :KK200: Resmen canım çekti :KK70:
Keyifli bir tatil olsun inşallah cancağızım :nazar:
Ben balayı için istemiştim aslında ama sonradan 5 gece 6 gün oralarda sıkılırız dedik, deniz kenarı tatiline çevirdik. Bu sene 19 Mayıs'ta var 3 gün şimdilik o var gözüme gelen, belki geliriz sizinle de görüşürüz :KK37:

Yılbaşı için çok romantik olur ama, hem kar da vardır şimdi oralarda :KK200: Resmen canım çekti :KK70:
Keyifli bir tatil olsun inşallah cancağızım :nazar:
Ben balayı için istemiştim aslında ama sonradan 5 gece 6 gün oralarda sıkılırız dedik, deniz kenarı tatiline çevirdik. Bu sene 19 Mayıs'ta var 3 gün şimdilik o var gözüme gelen, belki geliriz sizinle de görüşürüz :KK37:
19 mayısta biz de gelelim
@__Dalida__ nın sözü var zati gelirsek ağırlayacaktı bizi
3 çift takılırız :KK200:

X