- 12 Eylül 2018
- 750
- 1.039
- 36
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.941
Selam kızlar Benim de son okuduğum kitaplardan tavsiyelerim
1.Tanrı'nın temsilcileri; Kadim Türk geleneklerini, Göktanrı ve şamanizm inançları üzerine sürükleyici bir roman
2. Homo Deus ; Duymuşsunuzdur ilk kitabı Homo Sapiens . Bu iki kitap tarihsel varoluş sürecimizi ve geleceğin ütopik dünyasını anlamamızı sağlıyor. Roman değil ama sıkıcı da değil. Çok şey öğreniyor insan.
Homo Sapiens ve Homo Deus şu an elimde, ama Aeden e başlayacağım önce (Azra Kohen'in kitabı), sonra da bu iki kitabı okuyacağım, umarım beklediğim kadar keyif alırım
Ne güzel topikmiş, yeni fark ettim. Bende fena okuyucu sayılmam. Bu aralar daha soft kitaplar okuyorum. Bebek var hava sıcak2 gün önce de Reşat Nuri’nin Kızılcık Dallarını bitirdim. Okuması çok keyifli gelince yine Reşat nuri Güntekin Akşam Güneşi’ne başladım. 19. Sayfadayım:) klasik türk edebiyatı romanlarına bayılırım. Bu tarz keyifle okunan 1-2 günde bitiveren mümkünse konusu aşk olan kitap öneriniz var mı?
Dili iyi değilse sarmıyor. Klasikleri o yüzden seviyorum. Klasiklerden var mı okuduğunuz ?okuyan us yayınlarının dizüstü edebiyat eserlerini okuyabilirsin. Ayrıca Ekin Atalar, Vefa Enver okumuştum yıllar önce ama bunlar şimdiki yıllarda geçiyor tabi
Dili iyi değilse sarmıyor. Klasikleri o yüzden seviyorum. Klasiklerden var mı okuduğunuz ?
Aeden'in ilk 150 sayfası çok sıkıcı.Ama pes etme . Gerisi çok güzel . Kitabın başının geçtiği yer farklı bir galaksi farklı bir gezegen .
Selamlar. Kızınız kaç yaşında çok merak ettimUzun bir aranın ardından tekrar selamlar tüm üyelerekız büyüdükçe bana da okumak için zaman doğuyor tabi tatilde distopyanın dibine vurdum şimdi de bı elimde 1984 bı elimdeyse koşulsuz ebeveynlik geçinip gidiyoruz
Ebeveynlik kitabıma biraz ara verip Zülfü Livaneli-Son Ada ya başladım. Çok beğendim