Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ne güzel topikmiş, yeni fark ettim. Bende fena okuyucu sayılmam. Bu aralar daha soft kitaplar okuyorum. Bebek var hava sıcak 2 gün önce de Reşat Nuri’nin Kızılcık Dallarını bitirdim. Okuması çok keyifli gelince yine Reşat nuri Güntekin Akşam Güneşi’ne başladım. 19. Sayfadayım:) klasik türk edebiyatı romanlarına bayılırım. Bu tarz keyifle okunan 1-2 günde bitiveren mümkünse konusu aşk olan kitap öneriniz var mı?

Homo Sapiens ve Homo Deus şu an elimde, ama Aeden e başlayacağım önce (Azra Kohen'in kitabı), sonra da bu iki kitabı okuyacağım, umarım beklediğim kadar keyif alırım

Günaydın hepinize mutlu keyifle sevdiklerinizle dolu bereketli bi bayram gecirmeniz dilegiyle Bayramınız kutlu olsun topiğin guzel kadınları ❤
Uzun zamandır yoktum kitaplar bitti bugun sabah kahvesiyle Vedat Türkali'nin Yalancı Tanıklar Kahvesi'ne başladım

stefan zweig amok koşucusu bitti, içinde kimi orta kimi çok kısa 7 hikaye var genelde amok koşucusu en beğenilen hikaye ama bana çok keyif vermedi açıkçası. bir çöküşün hikayesi, bezginlik ve leporella beğendiğim hikayeler oldu. stefan zweig in genel olarak betimlemeleri, ruh tahlilleri hoşuma gidiyor

akilah azra kohen in aeden adlı kitabına başladım, umarım övüldüğü kadar iyidir.

Homo Sapiens ve Homo Deus şu an elimde, ama Aeden e başlayacağım önce (Azra Kohen'in kitabı), sonra da bu iki kitabı okuyacağım, umarım beklediğim kadar keyif alırım

Aeden'in ilk 150 sayfası çok sıkıcı.Ama pes etme . Gerisi çok güzel . Kitabın başının geçtiği yer farklı bir galaksi farklı bir gezegen .

okuyan us yayınlarının dizüstü edebiyat eserlerini okuyabilirsin. Ayrıca Ekin Atalar, Vefa Enver okumuştum yıllar önce ama bunlar şimdiki yıllarda geçiyor tabi

Merhaba hanimlar, iyi bayramlar.
Bayram dolayısıyla kimse yok sanırım. Bir süredir kitap okuyamamıştım doğum yaptım bebeğim 5 aylık oldu çok şükür şimdi sabahattin ali'nin Kuyucakli Yusuf kitabını okuyorum çok güzel bi kitap ortalardayım şuan. En son okuduğum kitaplar ahmet ümit istanbul hatırası- elif şafak ustam ve ben-stefan zweig satranç

Aeden'in ilk 150 sayfası çok sıkıcı.Ama pes etme . Gerisi çok güzel . Kitabın başının geçtiği yer farklı bir galaksi farklı bir gezegen .

kitaba yeni başladım, biraz okuduklarım havada kalıyor ama zamanla oturacağını da hissediyorum, henüz sayfa 40 tayım, ve sıkıcı bulmuyorum kitabı, eğer dediğiniz gibiyse, ileride kitabı bırakamadan bitireceğim demektir :)

Uzun bir aranın ardından tekrar selamlar tüm üyelere kız büyüdükçe bana da okumak için zaman doğuyor tabi tatilde distopyanın dibine vurdum şimdi de bı elimde 1984 bı elimdeyse koşulsuz ebeveynlik geçinip gidiyoruz

Selamlar. Kızınız kaç yaşında çok merak ettim benimki 16 aylık ve ben de aynı öyleyim bir elimde ebeveynlik kitabı bulunuyor mutlaka

Ebeveynlik kitabıma biraz ara verip Zülfü Livaneli-Son Ada ya başladım. Çok beğendim

Meraba, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabını bitirdim. Çoğu olumlu yorumun aksine, beğendiğimi söyleyemeyeceğim maalesef. Kitabın kesinlikle hiç bir psikolojik derinliği yok (öyle olacağını düşünerek almıştım), karakterlerin konuşmaları sürekli tekrara düşmüş, aynı düşünceler sürekli tekrarlanmış ve yazar kendi hayatını satır aralarına sokuşturmak suretiyle kendini ve eşini överek kitabı psikolojik bir eser olmaktan çıkarmış. Yazar, kitapta kendi eşini kitabın kahramanıyla kıyaslıyor(!) nedenini anlamadığım şekilde. Şöyle ki; "Yazarın eşi de kitabın kahramanı Kenan gibi yakışıklıymış ama karakteri onun gibi kötü değilmiş" Kitabın tek olumlu yönü sürükleyici olması. Onun dışında psikolojik tahliller veya analizler yok kitapta. Okunmasa da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…