- 12 Temmuz 2019
- 164
- 291
- 42
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.981
Arkadaşlar ben boyle macera polisiye cok seviyorum biraz kitap onerirmisniz.
Çerezlik dersem bu kitaba haksızlık etmiş olurum:) ama sürükleyici olduğu için çok kolay okunuyor. Hasan Ali Toptaş'ın Kuşlar Yasına Gider kitabını tavsiye edebilirim. Çok akıcı bir dili var, hikayesi de çok etkileyici ve dokunaklı..Başlayınca elinizden bırakamazsınız..Herkese merhaba ,
Uzun süredir uğrayamadım buraya umarım herkes iyidir.
Tavsiyeye ihtiyacım var,elimdeki kitapların hiç birisini beğenmez oldum.3 sayfa okuyup bırakıyorum.Hiç bir şey ilgimi çekmiyor.Normalde klasik seven ben şuan elime bile alamıyorum.
Kafamı yoran dikkat gerektiren hiç bir şey okuyamıyorum.
Bu süreçte kısa,anlaşılır,çerezlik ilginç kitap tavsiyeleri istiyorum sizden
Şimdiden teşekkür ederim.
Hos bir kitapti sevmistim ben bKirpinin zerafeti diye bir kitaba başlıyorum okuyan var mı aranızda
Arkadaşlar,
Bilim kurgu tarzında önerisi olan var mı?
Herkese merhaba ,
Uzun süredir uğrayamadım buraya umarım herkes iyidir.
Tavsiyeye ihtiyacım var,elimdeki kitapların hiç birisini beğenmez oldum.3 sayfa okuyup bırakıyorum.Hiç bir şey ilgimi çekmiyor.Normalde klasik seven ben şuan elime bile alamıyorum.
Kafamı yoran dikkat gerektiren hiç bir şey okuyamıyorum.
Bu süreçte kısa,anlaşılır,çerezlik ilginç kitap tavsiyeleri istiyorum sizden
Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Melindacım,çok naziksinÇok uzun zamandır gelmiyorum ama hamilelik takvimini görüp çok mutlu oldum selam vermek istedimtebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah canım
KİtapyurduArkadaşlar idefix dışında taksit yapan güvenilir bir kitap sitesi biliyor musunuz?