Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese merhaba ,

Uzun süredir uğrayamadım buraya umarım herkes iyidir.
Tavsiyeye ihtiyacım var,elimdeki kitapların hiç birisini beğenmez oldum.3 sayfa okuyup bırakıyorum.Hiç bir şey ilgimi çekmiyor.Normalde klasik seven ben şuan elime bile alamıyorum.
Kafamı yoran dikkat gerektiren hiç bir şey okuyamıyorum.
Bu süreçte kısa,anlaşılır,çerezlik ilginç kitap tavsiyeleri istiyorum sizden
Şimdiden teşekkür ederim.

Çerezlik dersem bu kitaba haksızlık etmiş olurum:) ama sürükleyici olduğu için çok kolay okunuyor. Hasan Ali Toptaş'ın Kuşlar Yasına Gider kitabını tavsiye edebilirim. Çok akıcı bir dili var, hikayesi de çok etkileyici ve dokunaklı..Başlayınca elinizden bırakamazsınız..

İyi geceler,
Uzun süredir hiç okumuyorum. Ama yeniden okumaya başlamayı da çok istiyorum. Güncel kitap tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Arkadaşlar bayramdan sonra tekrar merhaba umarım hepinizin hayatında her şey yolunda ve guzeldir
Vedat Türkali-Yalancı Tanıklar Kahvesi bitti bugun Selim İleri_ Son Yaz Akşamı'na başladım 47. Sayfadayım
hepimize keyifli okumalar

Çok uzun zamandır gelmiyorum ama hamilelik takvimini görüp çok mutlu oldum selam vermek istedim tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah canım

Annenin duygusal yokluğu bitti. Yarım kalan doğal ebeveynlik kitabına devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…