Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Meraba, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabını bitirdim. Çoğu olumlu yorumun aksine, beğendiğimi söyleyemeyeceğim maalesef. Kitabın kesinlikle hiç bir psikolojik derinliği yok (öyle olacağını düşünerek almıştım), karakterlerin konuşmaları sürekli tekrara düşmüş, aynı düşünceler sürekli tekrarlanmış ve yazar kendi hayatını satır aralarına sokuşturmak suretiyle kendini ve eşini överek kitabı psikolojik bir eser olmaktan çıkarmış. Yazar, kitapta kendi eşini kitabın kahramanıyla kıyaslıyor(!) nedenini anlamadığım şekilde. Şöyle ki; "Yazarın eşi de kitabın kahramanı Kenan gibi yakışıklıymış ama karakteri onun gibi kötü değilmiş" Kitabın tek olumlu yönü sürükleyici olması. Onun dışında psikolojik tahliller veya analizler yok kitapta. Okunmasa da olur.
ben de ş,md o kitabı okuyorum. eşini çok övmesi benm de dikkatimi çekti. gülseren budayıcıoğlunun hangi kitabını en çok beğendiniz? camdaki kızı merak ediyorum ama almaya değer mi acaba?

ben de ş,md o kitabı okuyorum. eşini çok övmesi benm de dikkatimi çekti. gülseren budayıcıoğlunun hangi kitabını en çok beğendiniz? camdaki kızı merak ediyorum ama almaya değer mi acaba?
Onu mu okuyorsunuz şu anda? Çok iyi, kitabı beraber değerlendirebiliriz. Ben daha önce hiç Gülseren Budayıcıoğlu kitabı okumamıştım,ilk defa bunu okudum. Arkadaşım tavsiye etmişti ama başka kitaplarını okumayı düşünmüyorum bu kitaptan sonra. Başka psikolojik kitaplar okumayı düşünüyorum

Onu mu okuyorsunuz şu anda? Çok iyi, kitabı beraber değerlendirebiliriz. Ben daha önce hiç Gülseren Budayıcıoğlu kitabı okumamıştım,ilk defa bunu okudum. Arkadaşım tavsiye etmişti ama başka kitaplarını okumayı düşünmüyorum bu kitaptan sonra. Başka psikolojik kitaplar okumayı düşünüyorum
Eğer okumadıysanız ‘ Sana Gül Bahçesi Vadetmedim- Joanne Greenberg ‘ psikoloji alanıyla ilgilenen , bu türü seven herkes mutlaka okumalı , şahsi fikrim :)

Bir de ‘ Veronica Ölmek İstiyor- Paulo Coelho ’ kitabını tavsiye ederim .

Son düzenleme:
evet bitirmeme az kaldı. ben madalyonun içi ve hayata dönü okudum daha önce. en güzeli ilk kitabı olan madalyonun içiydi onu okumanı tavsiye ederim. hayata dönde de tekrar çoktu okumaya gerek yok bence. camdaki kızı da yorumlara göre almayı düşünüyorum. başka okuyup tavsiye edeceğin psikoloji kitabı var mı?

Ben de bugün Turgut Özakman'ın KOrkma insancık korkma romanına başlayacağım. Turgut Özakman'ı Şu Çılgın Türkler kitabıyla tanıyoruz. Ama farklı türde de yazmış. Romantika kitabını da 1 günde bitirmiştim.
Bu arada ilk kez Sinem İşler okudum. Akıcı hoş bir kitaptı. Kadınları ezik gösteren romanlara nazaran çok dik duruşlu olgun bir karakter yaratmış Denize karşı romanında

Eğer okumadıysanız ‘ Sana Gül Bahçesi Vadetmedim- Joanne Greenberg ‘ psikoloji alanıyla ilgilenen , bu türü seven herkes mutlaka okumalı , şahsi fikrim :)

Bir de ‘ Veronica Ölmek İstiyor- Paulo Coelho ’ kitabını tavsiye ederim .

‘ Sana Gül Bahçesi Vadetmedim- Joanne Greenberg ‘ iki defa okuduğum bir kitap, çok ama çok sevdim
Deborah'ın hikayesi harika gerçekten, ben de herkese tavsiye ediyorum

merhaba:9 kitabı bugün bitirdim istediğiniz zaman değerlendirebiliriz:) spoil vermek gibi olmasın diye buraya yazmadım ama çok tekrar vardı gerçekten tam bu muymuş derrken son sayfalar çok hoşuma gitti

kitabı nasıl buldunuz tavsiye eder misiniz
Kendini bazı yerlerde çok tekrarlamış bu kısımlar sıkıcı. Ama farkındalık için mükemmel, okunulası bir kitap. Hem kendi küçüklüğümüzde gördüğümüz annelik tarzının bugünümüzü nasıl etkilediği hem de çocuk yetiştirirkenki tavırlarımızın nerelere gideceğini anlatıyor

Arkadaşlar ben boyle macera polisiye cok seviyorum biraz kitap onerirmisniz.

Dan Brown
Glean Meade
Jane Casey in Meave Kerrigan serisi
Tess Gerritsen
Jean Christophe Grange nin bazı kitapları ( şahsi fikrim bol kitap okuduğunuz zamanlarda bu yazarı tercih etmeniz , farklı konular etkileyici biçimde işlenmiş)
John Verdon
Ejderha Dövmeli Kız serisi ( ilk 3 ünü okudum oldukça hacimli kitaplar fakat gözünüzü korkutmasın akıyor kesinlikle çok güzeller . Son iki kitabını da almak istiyorum ama fiyatları biraz düşsün diye bekliyorum )
Lisa Gardner

En sevdiğim polisiye yazarlar bunlar . Kitaplarını inceleyip seçimler yapabilirsiniz.

Dan Brown
Glean Meade
Jane Casey in Meave Kerrigan serisi
Tess Gerritsen
Jean Christophe Grange nin bazı kitapları ( şahsi fikrim bol kitap okuduğunuz zamanlarda bu yazarı tercih etmeniz , farklı konular etkileyici biçimde işlenmiş)
John Verdon
Ejderha Dövmeli Kız serisi ( ilk 3 ünü okudum oldukça hacimli kitaplar fakat gözünüzü korkutmasın akıyor kesinlikle çok güzeller . Son iki kitabını da almak istiyorum ama fiyatları biraz düşsün diye bekliyorum )
Lisa Gardner

En sevdiğim polisiye yazarlar bunlar . Kitaplarını inceleyip seçimler yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim. 💕

X