Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yeni Kitabım Korkma İyi Bir Annesin. Başlayıp yarım bıraktığım kitaplardandı. O dönem kötü bir ruh halindeydim sanırım şimdi çok akıcı ilerliyor. Kendisi hocam olur üniden

Selam kızlar Benim de son okuduğum kitaplardan tavsiyelerim
1.Tanrı'nın temsilcileri; Kadim Türk geleneklerini, Göktanrı ve şamanizm inançları üzerine sürükleyici bir roman
2. Homo Deus ; Duymuşsunuzdur ilk kitabı Homo Sapiens . Bu iki kitap tarihsel varoluş sürecimizi ve geleceğin ütopik dünyasını anlamamızı sağlıyor. Roman değil ama sıkıcı da değil. Çok şey öğreniyor insan.

Allahim evdeki misafir kalabaligi dagilsin artik tek istegim elime kitabi alip ayaklarimi uzatip elimde uyuyana kadr okumak istiyorummmm lutfennn eylus izin verirse tabi

Merhaba

Adam Kurtz _ Her Seferinde 1 Sayfa. Bu kitabın sayfa sayıları yok. Unutmuştum bu kitabi, tekrar başlayayım. (Hala baslayamadim)

Turgut Uyar _ Göğe Bakma Durağı 56. Sayfadayim.

Sun Tzu _ Savaş Sanatı bitti. Okurken zorlandim. Ben savaş ve strateji insani değilim onu anladim.

Adem Güneş _ Çocuk Terbiyesinde Doğru Bilinen Yanlişlar 40. sayfadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…