Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Anne olmadan önce de okurdum çünkü mesleğim çocuklar üzerine:) ama anne olunca daha da özümseyerek okuduğumu itiraf edebilirim

Yok tabiki öyledir ama şu anlamda demek istedim. Günümüzde okuyan insana ihtiyaç var ama okuyan anneye daha çok ihtiyaç var. Geleceğin bilinçli, akıllı, ahlaklı yetişmesi için...

Yok tabiki öyledir ama şu anlamda demek istedim. Günümüzde okuyan insana ihtiyaç var ama okuyan anneye daha çok ihtiyaç var. Geleceğin bilinçli, akıllı, ahlaklı yetişmesi için...

sizinle aynı fikirdeyim
okuyan anne harika, çocuğuyla beraber okuyan, ona kitap okuma alışkanlığı kazandıran anne harikulade

Merhaba kızlar,bir kaç romantik,aşk,acı son kitapları okudum kesmedi bana korku/gerilim kitabı önerirmisiniz?
Aklıma tek gelen Stephen King. Medyum kitabı biraz sivriliyor galiba benim de okumak istediğim bir eser. Gerilim ve gotik tarzdan hoşlanıyorsanız Edgar Allan Poe’nun hikayelerini de tavsiye ederim.

Merhaba
Mayis'tan beri yazmıyormuşum. Okuduğum kitaplar bunlar.

Adam Kurtz _ Her Seferinde 1 Sayfa. Bu kitabın sayfa sayıları yok. Unutmuştum bu kitabi, tekrar başlayayım.

Gilbert Sinoue _ Tanrı'nın Sessizliği bitti.

Haemin Sunim _ Yalnızca Yavaşladığında Görebileceğin Şeyler bitti.

Asude _ Babam İflas Edince bitti.

Turgut Uyar _ Göğe Bakma Durağı 56. Sayfadayim.

Sun Tzu _ Savaş Sanatı 41. sayfadayim.

Herkese Merhaba , iyi okumalar dilerim.
Kimberley Freeman - Kır Çiçeği Tepesi - sayfa 202

şaşırdım. gerçi ben o kitabını okumadım. cerrah ile başlayan seriyi ve birkaç tekil kitabını okudum. gayet beğendim.

bana da tess geritsen i çok önermişlerdi, belki de en kötü kitabı ile başlangıç yapmışımdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…