- 5 Ekim 2013
- 2.278
- 6.580
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.901
Anne olmadan önce de okurdum çünkü mesleğim çocuklar üzerine:) ama anne olunca daha da özümseyerek okuduğumu itiraf edebilirim
Yok tabiki öyledir ama şu anlamda demek istedim. Günümüzde okuyan insana ihtiyaç var ama okuyan anneye daha çok ihtiyaç var. Geleceğin bilinçli, akıllı, ahlaklı yetişmesi için...
Aynen öyleYok tabiki öyledir ama şu anlamda demek istedim. Günümüzde okuyan insana ihtiyaç var ama okuyan anneye daha çok ihtiyaç var. Geleceğin bilinçli, akıllı, ahlaklı yetişmesi için...
Dini felsefe olarak görüp bu şekilde anlatması hoşuma gitmedi. Her türlü kitap okudum ama bu kitapMeraba Jose Saramago- Kabil bitirdim; felsefi bir kitap, bir çok kavramı sorguluyorsunuz okurken...
uçurtma avcısı sayfa 340 dayım
az kaldı bitmesine
yarın bitireceğim büyük ihtimalle...
Aklıma tek gelen Stephen King. Medyum kitabı biraz sivriliyor galiba benim de okumak istediğim bir eser. Gerilim ve gotik tarzdan hoşlanıyorsanız Edgar Allan Poe’nun hikayelerini de tavsiye ederim.Merhaba kızlar,bir kaç romantik,aşk,acı son kitapları okudum kesmedi bana korku/gerilim kitabı önerirmisiniz?
Bakıcam netten,çok teşekkür ederim.Aklıma tek gelen Stephen King. Medyum kitabı biraz sivriliyor galiba benim de okumak istediğim bir eser. Gerilim ve gotik tarzdan hoşlanıyorsanız Edgar Allan Poe’nun hikayelerini de tavsiye ederim.
Tess Gerritsen Rizzoli İsler serisini öneriyorum..Okursanız pişman olmazsınızMerhaba kızlar,bir kaç romantik,aşk,acı son kitapları okudum kesmedi bana korku/gerilim kitabı önerirmisiniz?
Aynen canim..Bir ay sonra tus sınavım var ona çalışırken dahi vakit yaratıyorum kendime daha fazla okuyayim diyeSizde mi kitap seversiniz benim gibi kızlarrr
Tess Geritsen'in "Ölümcül Virüs" adlı bir romanını okumuştum, öyle kötü bir kitaptı ki, gözümü yorduğuma, zamanımı harcadığıma üzüldüm resmen
3.sınıf polisiye filmlerinden de beterdi...
bana da tess geritsen i çok önermişlerdi, belki de en kötü kitabı ile başlangıç yapmışımdır...Herkese Merhaba , iyi okumalar dilerim.
Kimberley Freeman - Kır Çiçeği Tepesi - sayfa 202
şaşırdım. gerçi ben o kitabını okumadım. cerrah ile başlayan seriyi ve birkaç tekil kitabını okudum. gayet beğendim.