• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yeni Kitabım Korkma İyi Bir Annesin. Başlayıp yarım bıraktığım kitaplardandı. O dönem kötü bir ruh halindeydim sanırım 🥴 şimdi çok akıcı ilerliyor. Kendisi hocam olur üniden 🥰

Selam kızlar Benim de son okuduğum kitaplardan tavsiyelerim
1.Tanrı'nın temsilcileri; Kadim Türk geleneklerini, Göktanrı ve şamanizm inançları üzerine sürükleyici bir roman
2. Homo Deus ; Duymuşsunuzdur ilk kitabı Homo Sapiens . Bu iki kitap tarihsel varoluş sürecimizi ve geleceğin ütopik dünyasını anlamamızı sağlıyor. Roman değil ama sıkıcı da değil. Çok şey öğreniyor insan.

bu kitabı tavsiye ediyor musunuz ? Ben de anne olacağım 3 ay sonra da . Şu an çocuk bakımı kitapları okuyorum
Allah sağlıkla kavuştursun 🤲🏻 bu kitabı doğumdan sonra okusanız daha iyi sanki. O zaman daha iyi özümsüyorsunuz.

Allahim evdeki misafir kalabaligi dagilsin artik tek istegim elime kitabi alip ayaklarimi uzatip elimde uyuyana kadr okumak istiyorummmm lutfennn eylus izin verirse tabi 🙄🙄🙄🙄🙄

Merhaba

Adam Kurtz _ Her Seferinde 1 Sayfa. Bu kitabın sayfa sayıları yok. Unutmuştum bu kitabi, tekrar başlayayım. (Hala baslayamadim)

Turgut Uyar _ Göğe Bakma Durağı 56. Sayfadayim.

Sun Tzu _ Savaş Sanatı bitti. Okurken zorlandim. Ben savaş ve strateji insani değilim onu anladim.

Adem Güneş _ Çocuk Terbiyesinde Doğru Bilinen Yanlişlar 40. sayfadayim

Back