Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese merhaba,

Bir süre gelemeyeceğimi haber vermek istedim.
Kursum var. Ders çalışmam lazım.
Herkese keyifli okumalar dilerim.
Sevgiler!
Merhaba canlar,
Hayırlı cumalar dilerim.

Ben geldim.

dün başladığım kitabım:
Rukiye TÜREYEN - Kanadı Kırık Melek'in Kanadına Takılanlar

ben de aynı durumdayım. Alma hızım okuma hızımdan ileride... aklım hep al(a)madıklarımda… evde inanın 100+ kitap vardır okumayı bekleyen, bir o kadar da listelerim var.

Yaklaşık 2 hafta aradan sonra yeniden Merhabe Kış Masalı-C.J.SANSOM kitabı dün akşam bitti yeni kitabıma başladımm
VEDAT TÜRKALİ-BİR GÜN TEK BAŞINA 43.sayfaya geldim
Kitap olmazsa benim kafa toparlanmaz benim nekadar çok nasıl kitap okudugumu hiç sorunun derdin yok mu diyen arkadaşlar benimde dertlerim sorunlarim ve bakmam ilgilenmem gereken 2 hastam var annem ve babam sadece sosyal medyayla kadınlar klubu disinda kullanmıyorum tv fazla izleyen biri degilim haliyle bana kalan vakitide evde kendime kitapla ve kahveyle hzur enerjisini buluyorum ismim gibii...
Hepinize hayırlı bereketli bir Ramazan ayi diliyorum dilerim hepinizin gönlünden gecenler umdugundan daha güzeli olur Allah kabul etsin canlar

Merhaba
Okumaya devam ediyorum ama buraya bildirim yapamıyordum bayadır. Toplu bildirim yapayım:

Feyza Hepçilingirler _ Yazarlık Sınıfı 182. sayfadayim. Bu beş altı sayfada bir bizim de yazı yazmamızı gerektiren bir kitap o yüzden yavaş ilerliyor.

Ümit Aktaş _ İlaçsız Yaşam bitti.

Sabahattin Ali _ Kürk Mantolu Madonna bitti.

Adam Kurtz _ Her Seferinde 1 Sayfa. Bu kitabın sayfa sayıları yok. Devam ediyorum diyeyim. Yine bizim yazıp çizmemizi gerektiren bir kitap.

Üstün Dökmen _ Ladesçi 144. sayfadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…