Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Franz Kafka
Milena'ya mektuplar
"Gelme.Bırak. Bir gün çok gerektiğinde gelmeni istersem hemen geleceğin umuduyla yaşayayım ama şimdi gelme, nasılsa geri dönmek zorunda kalacaksın."

"Ve her şeye rağmen şuna inanıyorum. Eğer mutluluktan ölünüyorsa, bu benim başıma gelmeli."

Tutkulu bir aşkın satırlara dökülmesi...

Evet kızlar tekrardan sizlerle görüşmek kitap önerisi için bi araya gelmek çok güzel 💖💖
Yeni başladığım kitap Luanne Rice-Dans Et Benimle Truva Yayınları
Jane'nin uzun yıllardan sonra tekrardan yaşadığı kasabaya geri dönmesi evlatlık verdiği kızı Chole'yle yıllar sonra annelik duygusunu özlemini gidermesi ve kardeşi Slvye ve annesyle tekraedan bi araya gelmesi ve kendine yeni bisayfa açması kalbini tekrardan onarmaya çalışmak için olan mücadelesini anlatıyor. Bugün başladım ama 104 sayfadayım 😊😊
hepinize güzel bir gün ve iyi okumalar diliyorum 💖💖 Hayat kitaplarla güzeldir 😍😍😍

Merhaba sevgili arkadaşlarım
Sanırım yine 8482726 gündür gelmedim :olamaz:
Kongo’ya Ağıt okudum çoook uzun sürdü.. Gerçekten sevmedim ama bırakmadım da
Çok şükür bitti
Şimdi kısa bir ara verip (arkadaşlarla Ramazan için hatim yapıyoruz) Montessori ile ilgili bir kitap okuyacağım
Merhabalar hayırlı akşamlar Allah hatminizi kabul etsin dualarınızda bizide unutmayın. 💖💖💖
Hayırdır bukadar uzun zamandır nerelerdeydiniz eski üyesiniz anlaşılan umarım hayatınızda her şey yolundadır. Yeniden aramıza hoş geldiniz ozaman 😊😊😊

Merhaba sevgili arkadaşlarım
Sanırım yine 8482726 gündür gelmedim :olamaz:
Kongo’ya Ağıt okudum çoook uzun sürdü.. Gerçekten sevmedim ama bırakmadım da
Çok şükür bitti
Şimdi kısa bir ara verip (arkadaşlarla Ramazan için hatim yapıyoruz) Montessori ile ilgili bir kitap okuyacağım
Ya Melinda kitaptan soğudum şu anda 😣😔

Merhabalar hayırlı akşamlar Allah hatminizi kabul etsin dualarınızda bizide unutmayın. 💖💖💖
Hayırdır bukadar uzun zamandır nerelerdeydiniz eski üyesiniz anlaşılan umarım hayatınızda her şey yolundadır. Yeniden aramıza hoş geldiniz ozaman 😊😊😊
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim :KK200:
Yeni 1 yaşına girmiş kızım var peşinde koşmaktan aksattım burayı
Çok çok uzun zaman da olmadı yine de
Sen de hoş gelmişsin

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim :KK200:
Yeni 1 yaşına girmiş kızım var peşinde koşmaktan aksattım burayı
Çok çok uzun zaman da olmadı yine de
Sen de hoş gelmişsin
Allah analı babalı büyütsün evladının güzel günlerini göresin 💖💖💖çocuk zaman alır emek alır nekadar evli ve evlat sahibi olmasamda yigenlerimden bilirim az bucuk bende baktım. Bende hastalarla ugrasıyorum benimde en buyuk destegim moral kaynagım kitap nikimdende belli oldugu gibi.
Teşekkür ederim hoş buldum 😍😍😍😍artık daha sık görüşürüz diyelim ozaman bebişi yerime bol bol öpün koklayın miss cennet kokusunu 😇😇😇

X