Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar Luanne Rice-Benimle Dans Et bitti baya sürükleyici bi kitaptı. Dün akşam Gülsen Kılıçaslan -Deli Kız kitabına başladım baya sürükleyici 114 sayfadayım suan Kitap konusu olarak kısaca şunu diyeyim Hayatta her an her şey olabilir ve bizi daha çok çıkmaza sokacagını sandığımız hayatımıza bela gibi gelen seyin belki her şeyden kurtulma biletimiz olabileceği.. hepimize iyi okumalar güzel pazarlar

Arkadaşlar benim rahatsız olduğum bi durum var buraya okuduğum kitapları yazdığıöda bana bazı bi takım dalga gecen aklıyla laf sokan bazı kişilerden msj alıyorum. Diyeceğim şu HERKESİN Bİ HAYATI VAR HERKESİN KENDİNE GÖRE SORUMLULUKLARI VAR. BEN ELİME KİTAP ALIR OKUR BOŞ VAKTİMİ DEĞERLENDİRİRİM SEN OTURURSUN SAATLERCE TV SEYREDERSİN BAŞKASI ALIR ELİNE TELEFONUNU SAATLERDE İNSTAGRAM VS VS SOHBETE DALAR. BENİM HAYATIMDA ZAMANIM BOSA HARCANMAYACAK KADAR DEGERLİ VE KIYMETLİ. HERKES İSTEDİĞİNİ YAPMAKTA SERBEST BENDE EV İŞİ YEMEK HERŞEYİ YAPIYORUM BURAYA KİTAP ADLARINI YAZIYOR OLMAM DEMEK SÜREKLİ OTURDUGUM ANLAMINA GELMEZ. BENİM SORUMLULUKLARIM NELER NE BİLİYOSUN YADA NASIL BİRİ OLDUGUMU YILLARCA HASTAYLA UGRASTIGIMI BİLİYOR MUSUN VE BENİ AYAKTA TUTAN EN DEĞERLİ ŞEYİN KİTAP OLDUGUNU BİLMEMEN NORMAL BEN BURAYA VERDİĞİM KİTAPLARI OKUYORUM VE OKUMAKTANDA BUYUK KEYİF ALIYORUM RABBİM BİLE BANA İLK AYETİNDE OKUU DEMİŞ. BENİM HAVAYLADA İŞİM YOK LÜTFEN BÖLE SACMA SAPAN MSJ İSTEMİYORUM. İZLEDİĞİM DİZİ NE DİYE SORANLARA DALGA GEÇENLE TRT1 VUSLAT ÖNERİRİM BAŞKADA DİZİ İZLEMİYORUM.

Selam kızlar
Ben de epeydir okuyamıyordum ya da başladığım kitap yarım kalıyordu. Bu süreçte bir de bebeğimiz olacağını öğrendik, aklım iyice uçtu, hiç okuyamaz oldum. Neyse ki şimdi o dönemi atlattım. Geçen hafta Doğu'nun Limanları'nı bitirdim. Bu hafta da Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler? 'i okumaya başladım. Şu sıralar ilgimi çektiği için ansiklopedi gibi kitap akıp gidiyor. Hepinize sevgiler...

Çok mutlu oldum çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah

herkese merhaba , keyifli okumalar dilerim.

Zeynep Deniz Yüksel - Enerjini Keşfet

sayfa...166

Tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Tebrikler, sağlıkla gelsin inşallah

Tebrikler bebeğiniz için. Ama o kitapta bazı saçma bilgiler olduğunu sizlerle paylaşmak isterim. Mesela Zeytinyağı zararlı margarin faydalı gibi süpersonik saçma bilgiler var içerisinde. Lütfen sorgulayarak okuyun. İyi okumalar. İyi akşamlar.

Merhaba.
Aranıza yeni katıldım.
Bundan sonra okuduğum kitapları sizlerle paylaşmak isterim.
Genellikle Dünya ve Türk Klasiklerini okumaya ve bitirmeye çalışırdım ancak bebek bekleme ve doğum sonrasında elimden geldiğince sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme, çocuk gelişim kitapları okumaya gayret ediyorum.
Sizlerden de bu tarz kitaplar okuyanlarınız varsa karşılıklı fikir alışverişi yapmak isterim.
Herkese iyi okumalar dilerim.

Merhaba

-Pandora- Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Adam Kurtz _ Her Seferinde 1 Sayfa. Bu kitabın sayfa sayıları yok. Devam ediyorum diyeyim. Okuma değil yazma kitabı :)

Gilbert Sinoue _ Tanrı'nın Sessizliği 94. sayfadayım.

Haemin Sunim _ Yalnızca Yavaşladığında Görebileceğin Şeyler 189. sayfadayim

Selam kızlar
Son okuduğum kitap olan Ray BRADBURY -Fahrenheit 451 i şiddetle tavsiye ederim .
akıcılığı ve olabiliritesi ile kendine kilitliyor. bilim kurgu ve distopya türünün en güzel kitabı diyebilirim
Montag ın kağıt , Faber in kalem markası ( okumaya başlamadan önce bir dipnot )
keyifli okumalar dilerim

Çok güzel distopik bir roman ancak Çevirisinden dolayı zor okunan bir kitap. Yeni basımları nasıl bilmiyorum ama eski basımı sıkıntılıydı

Çok güzel distopik bir roman ancak Çevirisinden dolayı zor okunan bir kitap. Yeni basımları nasıl bilmiyorum ama eski basımı sıkıntılıydı

İlk baskıyı okuyan arkadaşımla sohbetimizde farkettim o sıkıntıyı . Dost Körpe'nin çevirisiyle okuduğum yeni baskıda geçen mükemmel alıntılardan bahsederken yüzüme hiç okumamış gibi bakması üzücüydü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…