Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese merhaba ,

Bir süredir uğrayamıyordum,selam vermek istedim.
Gazap Üzümlerini bitirdim,yazarımızın dilini çok beğendim,bu zamana kadar ertelediğim için pişman oldum.Hemen arkasından Fareler ve İnsanları okudum,onu da çok beğendim.John Steinbeck'in tüm külliyatını bitirmek istiyorum:rapci:
Özellikle Gazap Üzümleri gözümü çok korkutuyordu ama efsane bir hikaye ile karşılaştım,benim gibi düşünenleriniz varsa ön yargıyı kırıp başlayabilirsiniz.
Sıradaki kitabım; (okuyan arkadaşları gördükçe imrendiğim) İnce Memed:KK200: şuan 50. sayfalardayım.

Herkese merhaba ,

Gazap Üzümlerini bitirdim,yazarımızın dilini çok beğendim,bu zamana kadar ertelediğim için pişman oldum.Hemen arkasından Fareler ve İnsanları okudum,onu da çok beğendim.John Steinbeck'in tüm külliyatını bitirmek istiyorum:rapci:
Özellikle Gazap Üzümleri gözümü çok korkutuyordu ama efsane bir hikaye ile karşılaştım,benim gibi düşünenleriniz varsa ön yargıyı kırıp başlayabilirsiniz.
Sıradaki kitabım; (okuyan arkadaşları gördükçe imrendiğim) İnce Memed:KK200: şuan 50. sayfalardayım.
İnce Memed dedin aklıma geldi daha 2 kitabı duruyor okumadım🙈

Iyi geceler Lokman Hekim Sokağı bitti ,kaybettiğim vakte aciyorum ama yarim bırakma prensibim olmadığı için bitirdim.ceviri kaynaklı mı acaba bilemiyorum

Merhaba. Aranızda yeniyim ama bundan sonra buradan ayrılmayacak gibiyim :halay:En son İclal Aydın 'ın "üç kız kardeş" romanını okudum. Kitap sitelerindeki yorumlarda herkes çok beğendiğini yazmış ama nedense bende aynı etkiyi bırakmadı, beklentimi karşılamadı kitap. Şimdilerde Selçuk Aydemir' in Liseden Arkadaşlar ve Zülfü Livanelinin Bir kedi, bir adam, bir ölüm kitabını okuyorum.

Herkese merhaba ,

merhaba,Yaşar Kemal'in - Bir ada hikayesi dörtlemesini okumadıysanız tavsiye ederim. :) İnce Memed kadar sürükleyici

Evet arkadaşlar daha bugün gördüm Kitapseverlerin buluşması varmış 💞💞💞💞
Bende artık burdayım bilseysim daha önce girer ve okuduğum kitapları yazardım.
Şuan okuduğum kitap
ILDEFENSO FALCONES-FATIMA'NIN ELİ
kitabı çok güzel bi kitap okumanızı tavsiye ederim. Tarihi sevenler için özellikle daha çok tavsiye ederim kitap 943 sayfa ben şuan 826. Sayfadayim.
3hafta öncede ADADAKİ EV-NİLÜFER KUYAŞ bitirdim.
hikaye kahramanın içsel bir yolculuğu

İyi pazarlar musmutlu haberler alacagız bi gün olsun 😍😍
Arkadaşlar dün kütüphaneden yeni kitaplarımı aldım
Madrid'de Kış-C.J.Samsom E-Yayınları
Dans Et Benimle-Luanne Rice Truva Yayınları
Veee
Vedat Türkali-Bir Gün Tek Başına Ayrıntı Yayınevi kitapseverlere okumak isteyenlere tavsiyemdir.
Ben suan Kış Güneşi ni okumaya başladım dünden beri güzel akıcı gidiyor 😊😊😊
Huzurun en güzel hali kitap ve sevdiklerinizle buldugunuz hisler ve anlardır kendinize iyi bakın sevgili Kadınlar Kulubu üyeleri 😍😍🌈🌈🌎🌎💞💞

Merhaba hanımlar bende artık bu topıkteyım. 2 cocugum var 4 ve 1 yasındalar her gun okumak ıcın elımden gelenı yapıcam. hayatımda bazı degısıklıkler yapmaya karar verdım kıtap okumada bunlardam bırı. Bugun ıtıbarıyle islama göre kadın hakları kıtabına baslıyorum

Merhaba hanımlar bende artık bu topıkteyım. 2 cocugum var 4 ve 1 yasındalar her gun okumak ıcın elımden gelenı yapıcam. hayatımda bazı degısıklıkler yapmaya karar verdım kıtap okumada bunlardam bırı. Bugun ıtıbarıyle islama göre kadın hakları kıtabına baslıyorum
En iyisi en güzelini yapıyorsunuz hem sizin içinde cokk iyi olur hemde gercekten kitap okumanın daha sakin daha relax olmayıda saglıyor.

Bugun basladım kıtaba 30 sf okuyabıldım ama ılk gun iöşn fena degıl sanırım. Buyuk kızım uyuyordu kucık kızımda yanımda oyun oynuyordı ara ara onunla ılgılendm ara ara okudum

İslama göre kadın hakları sf 30

GEORGE ORWEL / 1984 bitti çok şükür, yanlışlıkla mini kitap siparis vermişim, alışamadım bir türlü, neyseki dün akşam bitirdim. 1940 larda yazılmasına rağmen hala güncelliğini koruyan bi kitap, fantastik severlere önerebilirim.

MARKUS ZUSAK/ Kitap Hırsızı ( yeni basladım 35.sayfa)

3. gun ve ben yıne okuyamadım. havalar ısınınca cocuklar eve gırmıyorkı fırsatım olsada yanımda kıtap yoktu bundan sonra cıkarken cantama atmalıyım

Merhabalar
Yine uzun zaman uğrayamadım o_O
Okuma hızım bira düşmüştü ama az önce Harry Potter serimin sonuna geldim maalesef
Ve aynı zamanda bi süredir azar azar De ki işte okuyorum şiir kitabı olduğu için

Yeni kitabımı yarın seçeceğim
İyi geceler herkese

Kitaplığımda okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama aklım hala alamadıklarımda acaba bu şekilde yanlış mı yapıyorum kitapları okuyup bitirdikçe tek tek almak mı daha iyi olur yoksa biriktirmek mi siz nasıl yapıyorsunuz bu işi? Her aradığım kitabı kitapçıda bulamıyorum bazen gezmeye de üşenince internetten söyleyip kargo parası vermişken toplu alıyorum
Kütüphanemde okunmayı bekleyen sanırım 140 küsür kitabım var :KK53:
Benim onları bitirip kitap almam biraz imkansız
Zaten hediye geliyo yahut ben hediye alırken kendime de araya sıkıştırıyorum
Ben mutluyum beni beklemelerinden, aralarından keyifle seçiyorum

X