- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.501
İtalyanca aşk başkadır syf. 265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk romanı dendi mi Maeve Binchy'i tek geçerim. Okuduğum tek aşk romanı yazarı kendisidir. "Aşk Bir Kere" kitabı beni çok derinden etkilemişti.İtalyanca aşk başkadır syf. 265
Hasan Ali Toptaş'ın "Kuşlar Yasına Gider" kitabını bitirdim az önce.Hala etkisindeyim kitabın. Kitap otobiyografi niteliğinde ama roman şeklinde kaleme alınmış ve kendi hayatını anlatmış yazar. O kadar akıcı ve güzel bir Türkçesi var ki...Şiddetle tavsiye ediyorum okumanızı..
çok merak ettim.. bunu en kısa sürede temin edicem şimdi hala okuduğum bir piraye var bitmeyen.. Aşk diye N. hikmetin PİRAYE'YE MEKTTUPLAR'I aldım. valla sıkıldım ne yalan söyliyim.. zaten n.hikmetin şiirlerini severim,ama aşk çalkantısından ötürü bi negatifim şaire karşı.. kitapta da aşkla alakalı çok bişey yok. çok da tavsiye etmiyorum...Aşk romanı dendi mi Maeve Binchy'i tek geçerim. Okuduğum tek aşk romanı yazarı kendisidir. "Aşk Bir Kere" kitabı beni çok derinden etkilemişti.
Zamanında aldığım bir kitaptı. Aşk romanlarını çok sevmesemde naif bir anlatımı olduğu için Maeve Binchy severim. Bu romanı da gayet güzel :)Aşk romanı dendi mi Maeve Binchy'i tek geçerim. Okuduğum tek aşk romanı yazarı kendisidir. "Aşk Bir Kere" kitabı beni çok derinden etkilemişti.
Maeve Binchy romanları güzeldir. Anlatımı insanı yormaz su gibi akıp gider. 2 tane kitabını okudum ve çok sevdimçok merak ettim.. bunu en kısa sürede temin edicem şimdi hala okuduğum bir piraye var bitmeyen.. Aşk diye N. hikmetin PİRAYE'YE MEKTTUPLAR'I aldım. valla sıkıldım ne yalan söyliyim.. zaten n.hikmetin şiirlerini severim,ama aşk çalkantısından ötürü bi negatifim şaire karşı.. kitapta da aşkla alakalı çok bişey yok. çok da tavsiye etmiyorum...
ayrıca benide o tabloya ekleyin, 8 senelik takipçiyim ben bikere.. sadece kayıt olma fikrim geç düştü
Tesla'nın kitabını bitirdikten sonra bir çok yerde karşıma çıkan Yuval Noah Harari'nin Hayvanlardan Tanrılara Sapiens kitabını elime alıyorum. Kendileri 410 sayfa olur. Haftaya sınav kağıtlarını okumaktan biraz sürecek gibi bitmesi
Zamanında aldığım bir kitaptı. Aşk romanlarını çok sevmesemde naif bir anlatımı olduğu için Maeve Binchy severim. Bu romanı da gayet güzel :)
çok merak ettim.. bunu en kısa sürede temin edicem şimdi hala okuduğum bir piraye var bitmeyen.. Aşk diye N. hikmetin PİRAYE'YE MEKTTUPLAR'I aldım. valla sıkıldım ne yalan söyliyim.. zaten n.hikmetin şiirlerini severim,ama aşk çalkantısından ötürü bi negatifim şaire karşı.. kitapta da aşkla alakalı çok bişey yok. çok da tavsiye etmiyorum...
ayrıca benide o tabloya ekleyin, 8 senelik takipçiyim ben bikere.. sadece kayıt olma fikrim geç düştü
Merhaba ,
Gazap Üzümleri sayfa 90.
TESLA yı bende okumak için ölüyorum.. biraz özetine baktım. Okumalıyım elimdeki bitince :)
Oku muhakkak Tesla'nın muhteşem bir zihne sahip olduğunu görüyoruz. Tesla'nın diğer kitaplarını da okumak istiyorum.