- 15 Mart 2019
- 37
- 61
- 30
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #28.481
Domingo Yayınevinden çizgi romanı var Sherlock Serisinin tavsiye ederim.Günaydın mutlu haftalar
Kumru ile Kumru' yu dün bitirdim. Çok çok sevdim.
Sherlock Holmes okumadım aylardır Baskervillerin Köpeği'ne başlayacağım
Merhaba. Ben de o seriyi merak ediyorum ve okumak istiyorum. Kitapların sırası ne şekilde? Yani hangi sırayla okumalıyım? Filmi de izlemedim ve pek ilgim yoktu yeni merak saldım :)Iyi akşamlar , Harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı bitti.
Ozlemisim seriyi. Melez prense giriş yaptım hemen.
Ekleyeyim satın alma listeme o zaman
ebook okumayı seviyorsan ebooktan da okuyabilirsin. Benim Harry Potter serim memleketimde olduğundan ve şimdi de okuyorum gibi olduğundan ebook üstünden okuyorum. Ben de 5. kitaba geçtim ancak henüz başlamadım araya kitap sıkıştırdım. Hem de bi kaç tane. Şimdi Ray Bradbury'nin Fahrenheit 451 isimli kitabının 112. sayfasındayım. Araya kitap sıkıştırma nedenim de memlekete kitap kolisi göndereceğim o dolsun diye uğraşıyorum. Koliyi gönderdikten sonra HPnin 5. kitabına başlayacağım.
Merhaba, ben size yazayım .Merhaba. Ben de o seriyi merak ediyorum ve okumak istiyorum. Kitapların sırası ne şekilde? Yani hangi sırayla okumalıyım? Filmi de izlemedim ve pek ilgim yoktu yeni merak saldım :)
pdf indirdim aslında ama okumak zor geldi o yüzden bıraktım bu hafta sipariş vereceğim artık
Teşekkür ediyorum :)Merhaba, ben size yazayım .
Keyifli seyirler ve okumalar dilerim. :))
- Harry Potter ve Felsefe Taşı
- Harry Potter ve Sırlar Odası
- Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
- Harry Potter ve Ateş Kadehi
- Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
- Harry Potter ve Melez Prens
- Harry Potter ve Ölüm Yadigarları
Ödeme adımına geldiğin zaman bkm ile ödemeyi seçiyorsun. Paypal gibi. Önce bkm expresse üye olup kartını kaydetmen gerekiyor.bkm ile ödeme nasıl oluyor
8. Olarak da Lanetli Çocuk var. Tamamı JK Rowlingden çıkma değil, metin de tiyatro sahnesi metni. Ama yine de potterheadleri her türlü tatmin ediyor.Teşekkür ediyorum :)
Tesla alternatif akımı buldu. Doğru akım elektrigi ise Thomas Edison bulmuştur ( tabi bir rivayete göre bir yerlerden arakladıgı söyleniyor)Tesla'nın kitabını okuyorum elektrik var o zaman tesla elektriği bulmamış mı kafamda deli sorular oluşmaya başladı bi an önce kitabı bitirmeliyim.
Tavsiye ederim bu arada akıcı bir kitap günlük gibi yazmış Tesla