Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Iyi akşamlar , Harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı bitti.
Ozlemisim seriyi. Melez prense giriş yaptım hemen.
Merhaba. Ben de o seriyi merak ediyorum ve okumak istiyorum. Kitapların sırası ne şekilde? Yani hangi sırayla okumalıyım? Filmi de izlemedim ve pek ilgim yoktu yeni merak saldım :)

pdf indirdim aslında ama okumak zor geldi o yüzden bıraktım bu hafta sipariş vereceğim artık

Merhaba. Ben de o seriyi merak ediyorum ve okumak istiyorum. Kitapların sırası ne şekilde? Yani hangi sırayla okumalıyım? Filmi de izlemedim ve pek ilgim yoktu yeni merak saldım :)
Merhaba, ben size yazayım .
  1. Harry Potter ve Felsefe Taşı
  2. Harry Potter ve Sırlar Odası
  3. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
  4. Harry Potter ve Ateş Kadehi
  5. Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
  6. Harry Potter ve Melez Prens
  7. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları

Keyifli seyirler ve okumalar dilerim. :))

pdf indirdim aslında ama okumak zor geldi o yüzden bıraktım bu hafta sipariş vereceğim artık

Pdfte en zorlandığım kızım kapatıp açınca sayfanın gitmesi ama zaten memlekette setim var bi daha alamam az para değiller hani
Yoksa sipariş ver en azından kütüphanende bulunsun ben yarın öbür gün çocuklarıma okuturum bu seriyi

Teşekkür ediyorum :)

Nutuk yarım kaldı, ara sıra açıp okumaya devam edeceğim oturup iki saat okuyamıyorum malesef. Beyaz zambaklar ülkesinde ye başlayacağım bu akşam. Sıpamı uyuttuktan sonra tabi zira paylaşamıyoruz , kitaplarıma el koyuyor.

Tesla alternatif akımı buldu. Doğru akım elektrigi ise Thomas Edison bulmuştur ( tabi bir rivayete göre bir yerlerden arakladıgı söyleniyor)

Hasan Ali Toptaş'ın "Kuşlar Yasına Gider" kitabını bitirdim az önce.Hala etkisindeyim kitabın. Kitap otobiyografi niteliğinde ama roman şeklinde kaleme alınmış ve kendi hayatını anlatmış yazar. O kadar akıcı ve güzel bir Türkçesi var ki...Şiddetle tavsiye ediyorum okumanızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…