Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese merhaba,
Victor amcanın Notre Dame'ın Kamburu kitabında hız kazandım sonunda 400lerde bir yerlerdeydim.

Hakan Günday hiç okumam diyeceğim bir yazardı ( ama begenmedigim icin değil) bu aralar yeşil ışık yakmış gibiyim ona :)

oysa kullanıcı adım çok zor tahmin edilebilirdi. Senin kullanıcı adın nedir?
Bir de bana mesaj pek gelmiyor,bunda Lisbeth Salander' ın gudubet suratının yardımı oldu baya sanırım ahahaha canım Lisbeth

Merhaba ,

Saklı Seçilmişler sayfa 338.
Sanırım bu kitap bittikten sonra yemeden içmeden kesileceğim.
Bu kitabı HERKES okumalı.
Aslında benim de listemdeydi ama gecenlerde bir köşe yazısına denk geldim. Eleştirel bir yazı yazmak için resmen kasmış. Bu sevgili yazarlarımız bazen çok manipülatif ve zorlama yazıyorlar beni rahatsız ediyor bu. Kitaba da önyargı eliştirdim ister istemez. ,Yine de incelemelerine bir bakayım.

Benim hiç aklımdan çıkmıyorlar ki. Her gün binlerce zavallı o minicik kafeslerinde ''durun nolur yapmayın'' diye yalvardıkları ama kendilerini anlatamadıkları korku dolu çığlıklar atarak kurban ediliyor kimi zaman hiçbir yere varmayacak uyduruk araştırmalar kimi zamansa yine rimel ruj krem gibi kimseye faydası dokunmayan malzemeler için.... insanın dünyadaki en vahsi ve aptal yaratık olduğunu anladıgımızda yaşayacak bir gezegen bırakmamış olacagız kendimize...

Benim adım Kırmızı' yı öğrenciyken okumuştum, çok begenmiştim. hey gidi günler. Hala tek sevdigim kitabı o dur Orhan Pamuk' un.

Cicoretti , 1000kitaba ben de yeni üye oldum henüz kavrayamadım fırsatım olmuyor incelemeye ama bu mesaj kutusu kapatılmıyor mu yahu?
İnsanlar tuhaf, bu sefer de kitap üzerinden yürümeye çalışıyorlar
Selam aziZim demek bu kitabı okuyorsun nedir yani
Azizim deyince daha entellektüel olduğunu sanıyor sanırım

Albert Camus okudum Sürgün ve Krallık bayıldım. Bakalım gazım bitmezse iyi okuyorum bu aralar. Cicoretti :)))) güldürdün beni , Z. _sisyphos_ değiştireceğim ama çok sisifos var :)
buldum :) evet sisifos çok gördüm ben de.

ay çok komik :)) Ben gizledim bilgilerimi, mesaj sıkıntım olmadı hiç. Mesaj kutusu kapanıyor mu bilmiyorum valla . Tavsiyem gudubet bir fotograf kullanılması :)

1k da ayarlar kısmında özel mesaj herkese açık olabilir veya sadece takip ettiklerime açık olabilir diye bir ayar var.
Ben sanal alemde her yerde gereksiz, sapık insanların olduğunu tahmin ettiğim için 1k ya üye olur olmaz özel mesaj ayarını değiştirmiştim.

Bu çok güzel bilgi teşekkür ederim. Pek çözemedim dediğim gibi baktım ama görememiştim böyle bir ayar

Hiç 1000kitapta böyle bir sorunum olmadı. Kendi fotoğrafımı kullanmadığım için olabilir

Hahhahahahhaa hiç güleceğim yoktu

Vay be kralın dönüşü de bitti sonunda. Fena gaza geldim bu gece film serisini bi daha izleyeceğim

İki kuledeki Entlerin Isengard Savaşı'nı rüyamda görmüştüm. Benim hayatımda okuduğum en canlı tasvirlerden biridir. Bir kitap rüyama girmişse tamamdır zaten

İki kuledeki Entlerin Isengard Savaşı'nı rüyamda görmüştüm. Benim hayatımda okuduğum en canlı tasvirlerden biridir. Bir kitap rüyama girmişse tamamdır zaten
Ben filmlerinin hastasıyım kitabını okuyunca hayranlığım daha da arttı o tasvirler şiirler anlatım mükemmel

Aylardır doğru düZgün hiç kitap okuyamadım. Elim gitmiyor elim gitse aklım gitmiyor. Hem hamilelik hem ailevi durumlar kafam çok dolu oluyor. Odaklanamaz oldum.
Başladığım kitaplar hep yarım kaldı.
Okumayı o kadar çok istiyorum ki hazır Doğum iznine de çıkmışken aslında okuması kolay; beni bu okuyamama durumundan kurtaracak kitap tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Bilemedim şimdi herkesin zevki farklı oluyor sadece birden aklıma Orhan Pamuk geldi hamilelik falan deyince. Kitabın hamilelikle alakası yok tabi :)) "Kafamda Bir Tuhaflık". Doğumdan sonra sıkıntılı bir süreç geçirmiştik bebegimle hastanede kalırken okumuştum tam 3 yıl olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…