- 31 Ağustos 2012
- 22.059
- 35.266
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.921
Teşekkürler hemen bakıyorumKitap sosyal paylaşım sitesi. İmdb gibi kitaplar puanlanıyor, kitap incelemeleri ve alıntılar var. İsteyen kişiler okuma gruplarına katılıyor. Ben de burada kızlardan duyup üye olmuştum, bana epey faydası oldu.
İndirdim şimdi, çok güzelmiş ama tabi kavramam için biraz incelemem gerek.Ben 1000 kitap a çok istememe.ragmem katılamadım. Telefonuma inmiyor, cihaziniz sürüme uygun değil.diyir
Çok güzel anlatmışsın. Listeme ekledimSelamlar,
Kitap Hırsızı bitti.
Bu kitap kütüphanede gözüme çok çarpıyordu ama elim bir türlü gitmiyordu. Nedendir bilmem bir önyargı vardı içimde. Kitabın ilk sayfaları beni pek sarmadı. Yazarın değişik bir anlatım tarzı vardı. Sabırla okumaya devam ettim. Gelelim kitabın konusuna :
Olaylar 2.Dünya Savaşı yıllarında geçiyor. Hitler Almanya'sı ölümün gözünden anlatılmış. Bombalar, ölümler, fakirlik, yokluk , açlık... ve bütün bu olumsuzluklar içinde kitap çalan bir kız çocuğunun hikâyesi beni derinden etkiledi. Aç olduğu hâlde yemek değil, kitap çalan,kelimelerin gücüne inanan bir kız çocuğunu ve vefâlı dostlukların hikâyesini anlatıyor bu kitap. Bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim, son sayfaları gözyaşlarıyla bitirdim. Okumanızı tavsiye ederim.
Aziz Nesin - Sizin Memlekette Eşek Yok mu
Bitti.
Yeni kitabım:
Dostoyevski - Yeraltından Notlar
Yarın Pazartesi . Güzel, sakin ve az koşturmacalı bir hafta geçirmenizi diliyorum. Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?