Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sefiller 1. Cilt 700 e yaklaştım. Daha. Bitmesine 150 SF var. Günde 5-10 SF okuyabiliyor um çok.yavas ilerliyor. Bu yüzden. Biraz ara verip başka kitaba başladım.

Bir.alde ara vermek huyum değildir ama çok.uzun sürdü bu kitap.

Ayşe Kulin Son kitabına başladım.
En son kitaplarının karakterlerinin olduğu kitap.oldugu için çok heyecanlı ilerliyor.120. sayfadayim

Günaydın kızlar bir delinin hatıra defteri 62. sayfadayım kitabın anlatmak istediğini henüz daha çözemedim yazarın hayal dünyasından bahsediyor olabilir ama yer yer çok güldüm

Son düzenleme:
Hakan günday kalp ben :)

Not alıyorum

gereksiz mesaj almadim o yuzdwn aklima gelmemisti o ayar secenegi sadece bi kere birisi yazdigi bir seye olumlu yorum yapinca mesaj atmis danalar guzelmis diye asghjsagaafhfs

Sigarayı bıraktıran bir kitap varmış kulak misafiri olmuştum adını bilen var mı?
allen carr sigarayi birakmanin kolay yolu sanirim youtube videolari da var.

o tur durumlarda ivme kazanmak icin bir polisiye okuyorum ( J.C. Grange) bir de Iskocya Sokagi 44 Numara serisi var Alexander Mc Call Smith' in kitaplar 500-600 sayfa ama su gibi akiyor. Konusu da hafif ama cok tatli tespitleri var tavsiye ederim.

...sanırım şu anda 37. kitaptayım. 2017 hedefim 50 idi. tamamlayabileceğime imkan vermiyorum. neyse mühim olan katılmaktı.

2018 YILI OKUMA HEDEFLERİ

...

filozof__prenses ==> 50
2018 yılında okuduğum kitap sayısı : 25

...

2019 Yılı Okunacak Kitap Hedefleri
...
Filozof__Prenses --> 50

Dostlarım arasında gerçekçi hedeflerim (!) ile tanınırım.

- her sene 50 kitap okuma hedefi koyup yakınına bile gelememek nasıl bir şey (his, duygu,) Filocum?
+ em, üm , kem , küm! mühim olan katılmaktı hocam!

Hep o danalar yüzünden kismetlerini kaçırıyorsun :)))))) (bu arada medeni durumunu bilmiyorum) eşarp bağla ,tercihen koyu kırmızı ruj, uzaklara bakar gibi yap derin derin birkaç filtreyle nostaljik bir görüntü yakala gör bak neler oluyor :))))))Sabah günaydın gece de iyi geceler yazmayı unutma :))) ama yine de benim tercihim danalar olur :)

Bahsettiğin kitaba goz gezdiriyorum charity shoplarda falan denk gelemedim ama henüz. Gerçi iyi kitapları pek bırakmıyorlar her şeyin 2.elini sattıkları için hep Fifty Shades of Grey'e denk geliyorum nasıl ola okuyan var mı?

Ama bu beeenn
2017 hedefim -> 50 okunan 44 bahanem hamileydim
2018 hedefim -> 50 okunan 36 bahanem çocuk küçüktü
2019 hedefim -> 50 bahane yok Rocky
İnatla 50 diyorum afjghkafjglh

Selam arkadaşlar.
Uzun zamandır gelemedim.
düğün taşınma işe başlama derken bilgisayarı kullanma fırsatım olmadı pek.
Sizler neler yapıyorsunuz? Nasılsınız?
2019 Kitap hedefimi 30 koydum. Az biliyorm ama geçen sene tutturamadığım için bu sene az olsun istedim

Harry pother ortak okuma için takım arkadaşları aranıyor:)

Ama bu beeenn
2017 hedefim -> 50 okunan 44 bahanem hamileydim
2018 hedefim -> 50 okunan 36 bahanem çocuk küçüktü
2019 hedefim -> 50 bahane yok Rocky
İnatla 50 diyorum afjghkafjglh
Senin gene hamilelik , bebek gibi sebeplerin var. bana ne oluyor?
fakat inatla 50 dememiz şahane
ASMU dün aklıma geldin. Bugun yazmışsın. Tekrar Tebrik ederim. Allah mesut etsin. :)

Merhaba asmunikal hanım
İzniniz olursa harry okumasına katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…