- 17 Aralık 2018
- 60
- 225
- 8
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #27.901
Kızlar selamlar ortak okuma listesi yapıyordunuz önceden yine var mı öyle bir şeyler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lavin merhaba ,
Tavsiye edebileceğin bebek kitabı var mı,okuyamayacak sonuçta ama karıştırsın,oynasın resimlerine baksın yeter :)
çok imrendim şimdi...Merhabalar yüzüklerin efendisi iki kule kitabi bitti. Sırada kralın dönüşü var.
Artık düzenli olmuyor ama konuşurken şunu okuyacağım aa ben dr okuyayım gibi ortak okumalar varKızlar selamlar ortak okuma listesi yapıyordunuz önceden yine var mı öyle bir şeyler?
Bende hiç okumadım.Ebeveyn Benim bitti bugün, yılın ilk kitabı.
Neye başlayacağıma karar veremiyorum.
İki kitabı aynı anda okumadım daha önce, becerebilir miyim acaba öyle denesem :/
Kitaplığına baktım baktım ve bunu asla yapamayacağıma karar verdim ben de :)Bende hiç okumadım.
Okuyanlara hayret edici gözlerle.bakiyorum :)
Ben de bu sene 12 klasik okudum.
Önyargılıydim klasiklere, kırmış oldum. 13. Yü okurken sene bitti.
Nazan bekirogluyla tanışıp 3 kitabını okudum.
İskender palanin son kitabını okudum.
Sebahattin Ali nin 3 kitabını okudum.
Ayşe kulin ve Ahmet Ümit in yeni kitaplarını okudum.
Stefan zweg in 4 kitabını okudum.
Dan Brown in Başlangıç kitabını okudum. Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Diğer kitaplarını da okumak istiyorum ama almadım henüz.
Şimdilik bunlar geldi aklıma. 50 tane okudum yaklaşık .Belki de geçti.
kurtlarla koşan kadınları çok duydum merak ediyorum, kitabı bitirdikten sonra değerlendirme yazabilir misinSelam kızlar 2019 da ilk kitap alarak İkigai yi bitirdim. Bugün de Kurtlarla Koşan Kadınlar'a başladım, sayfa 39.
Tabiki yazarım, 1000 kitaba üyeyseniz orada da varım, beni ekleyebilirsiniz.kurtlarla koşan kadınları çok duydum merak ediyorum, kitabı bitirdikten sonra değerlendirme yazabilir misin
Orası neresi? Burda bir grup mu?Tabiki yazarım, 1000 kitaba üyeyseniz orada da varım, beni ekleyebilirsiniz.
Kitap sosyal paylaşım sitesi. İmdb gibi kitaplar puanlanıyor, kitap incelemeleri ve alıntılar var. İsteyen kişiler okuma gruplarına katılıyor. Ben de burada kızlardan duyup üye olmuştum, bana epey faydası oldu.Orası neresi? Burda bir grup mu?