- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #27.981
merhaba
Karıncanın Su İçtiği bitti
Eski Bahçe-Eski Sevgi'ye başladım
Karıncanın Su İçtiği bitti
Eski Bahçe-Eski Sevgi'ye başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba asmunikal hanım
İzniniz olursa harry okumasına katılmak isterim
O zaman sen Cicoretti ve ben şubatta Karamazov Kardeşler okuyalımAklımdan direk sen geçtin. Dedim Melinda katılır kesin :)
Ben varım
ben
Kitabı temin edebilirsem katılırım ben de..
Merhaba asmunikal hanım
İzniniz olursa harry okumasına katılmak isterim
bence de önemli olan katılmak2018 yılında okuduğum kitap sayısı : 25
Dostlarım arasında gerçekçi hedeflerim (!) ile tanınırım.
- her sene 50 kitap okuma hedefi koyup yakınına bile gelememek nasıl bir şey (his, duygu,) Filocum?
+ em, üm , kem, küm! mühim olan katılmaktı hocam!
ahahhaahfa evliyim ben. İskoçya Sokagı' nı mı kastettin ben de gecen yıl kesfettim ilk olarak gazetede tefrikalar halinde yayınlanmış belki o yüzden yoktur.Hep o danalar yüzünden kismetlerini kaçırıyorsun :)))))) (bu arada medeni durumunu bilmiyorum) eşarp bağla ,tercihen koyu kırmızı ruj, uzaklara bakar gibi yap derin derin birkaç filtreyle nostaljik bir görüntü yakala gör bak neler oluyor :))))))Sabah günaydın gece de iyi geceler yazmayı unutma :))) ama yine de benim tercihim danalar olur :)
Bahsettiğin kitaba goz gezdiriyorum charity shoplarda falan denk gelemedim ama henüz. Gerçi iyi kitapları pek bırakmıyorlar her şeyin 2.elini sattıkları için hep Fifty Shades of Grey'e denk geliyorum nasıl ola okuyan var mı?
''S(e)bahattin Ali Kürk Mantolu Madonna koy :))) gerçi şimdi trend kitabı beğenmemek :))Kendi fotomu kullanıyorum yine olmadı :)
varım
hadi gelKitabı temin edebilirsem katılırım ben de..
Ayyhh gözüm korktu...Kitabım geldi Bleak House "Kasvetli Ev". 1000 sayfaymış
Merhaba arkadaşlar benim adım da beyazinci_, takipleşelim:)
özel mesaj atabilirsen ben sana atamıyorumGünaydın arkadaşlar pdf formatında kitap lazım bana fikri olan kindle amazonda kullanacağım maalesef Türkçe kitap yok storunda. Kirpinin zerafetine ve Kasvetli eve başladım bu arada.
ben katılacağım
Benim minnoş 8 aylık oldu, yaklaşık 5 aydan beri diş belirtileri gösteriyo ortada diş yokSelam kızlar yeni kitaba baslayamadim daha oglum huysuz su sıra dis çıkarma döneminde bana da vakit kalmıyor kitap okumaya