Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Lavin merhaba ,

Tavsiye edebileceğin bebek kitabı var mı,okuyamayacak sonuçta ama karıştırsın,oynasın resimlerine baksın yeter :)

Eğer 1 yaş altıysa yumuşak kitaplarım serisini kesinlikle tavsiye ederim. Boyutu küçük hafif ve kenarları köpük olduğundan aynı zamanda diş kaşımaya da birebir

Ebeveyn Benim bitti bugün, yılın ilk kitabı.
Neye başlayacağıma karar veremiyorum.
İki kitabı aynı anda okumadım daha önce, becerebilir miyim acaba öyle denesem :/

Cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama görünce söylemek istedim.
Bence Dan Brown'a çooook yanlış yerden başlamışsınız.
Benim hem en en en az sevdiğim kitabı hem de serisinin en son kitabı Başlangıç. (Bir de diğer kitaplarına nazaran bu son kitabı sanki diğerlerinin aynısı gibi ama en iyileri ilk iki kitabıdır.)
Bence bir sıralamasına bakın, sonraki başlayacağınız kitabına ona göre karar verin.
Benim için en favori kitapları da Da Vinci Şifresi - Melekler ve Şeytanlar - Dijital Kale.

Selamlar,
Kitap Hırsızı bitti.
Bu kitap kütüphanede gözüme çok çarpıyordu ama elim bir türlü gitmiyordu. Nedendir bilmem bir önyargı vardı içimde. Kitabın ilk sayfaları beni pek sarmadı. Yazarın değişik bir anlatım tarzı vardı. Sabırla okumaya devam ettim. Gelelim kitabın konusuna :
Olaylar 2.Dünya Savaşı yıllarında geçiyor. Hitler Almanya'sı ölümün gözünden anlatılmış. Bombalar, ölümler, fakirlik, yokluk , açlık... ve bütün bu olumsuzluklar içinde kitap çalan bir kız çocuğunun hikâyesi beni derinden etkiledi. Aç olduğu hâlde yemek değil, kitap çalan,kelimelerin gücüne inanan bir kız çocuğunu ve vefâlı dostlukların hikâyesini anlatıyor bu kitap. Bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim, son sayfaları gözyaşlarıyla bitirdim. Okumanızı tavsiye ederim.

Aziz Nesin - Sizin Memlekette Eşek Yok mu
Bitti.

Yeni kitabım:
Dostoyevski - Yeraltından Notlar

Yarın Pazartesi . Güzel, sakin ve az koşturmacalı bir hafta geçirmenizi diliyorum. Selamlar

Orası neresi? Burda bir grup mu?
Kitap sosyal paylaşım sitesi. İmdb gibi kitaplar puanlanıyor, kitap incelemeleri ve alıntılar var. İsteyen kişiler okuma gruplarına katılıyor. Ben de burada kızlardan duyup üye olmuştum, bana epey faydası oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…