• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum 2019hedefim 55 kitap
Bir yerde okumuştum okuyacağınız bazı kitapları başkalarının tavsiyesi üzerine alın diye yani ilgi alanınız dışında da okuyun diye. 2018yılında en beğenerek okuduğunuz üç kitabı yazar mı herkes, birbirimize fikir olur. Benimkiler: masal terapisi, saklı seçilmişler, taş devri diyeti
Germinal
Kirpinin zerafeti
Unutma beni apartmanı
Sanırım bu 3ünü seçebilirim 2018 için

Merhabalar arkadaşlar
Bu sene 50 olan hedefimi 51 kitapla noktaladım, 7.5 aylık kızıma rağmen:KK200:
Öncelikle kendimi tebrik etmek istiyorum daha sonra da kitaplarıma teşekkür etmek istiyorum
Zor süreçler yaşadım özellikle ilk zamanlarda ama kitap okumak beni hep daha iyi hissettirdi, kopmadım hayattan bu sayede
Çoğunlukla kızım kucağımda uyurken okudum
Ben her sene o senenin en sevdiğim 10 kitabını seçerim, seçtim ve burada da paylaşayım (sıralama karışık)
Germinal
Kirpinin Zarafeti
Unutma Beni Apartmanı
Çalıkuşu
Araf
22/11/63
Hakkari’de Bir Mevsim
Savaş ve Barış
Gülün Adı
Antabus

Herkese mutlu, bol kitaplı seneler:KK19:

Merhabalar arkadaşlar
Bu sene 50 olan hedefimi 51 kitapla noktaladım, 7.5 aylık kızıma rağmen:KK200:
Öncelikle kendimi tebrik etmek istiyorum daha sonra da kitaplarıma teşekkür etmek istiyorum
Zor süreçler yaşadım özellikle ilk zamanlarda ama kitap okumak beni hep daha iyi hissettirdi, kopmadım hayattan bu sayede
Çoğunlukla kızım kucağımda uyurken okudum
Ben her sene o senenin en sevdiğim 10 kitabını seçerim, seçtim ve burada da paylaşayım (sıralama karışık)
Germinal
Kirpinin Zarafeti
Unutma Beni Apartmanı
Çalıkuşu
Araf
22/11/63
Hakkari’de Bir Mevsim
Savaş ve Barış
Gülün Adı
Antabus

Herkese mutlu, bol kitaplı seneler:KK19:
Canım tebrik ediyorum seni. Başganlığın hakkını veriyorsun :KK200:

Günaydın arkadaşlar , Yeni yıl gonlunuzdeki tüm güzellikleri size getirsin.

Haşlanmış harikalar diyarı ve dünyanın sonu devam ediyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum 2019hedefim 55 kitap
Bir yerde okumuştum okuyacağınız bazı kitapları başkalarının tavsiyesi üzerine alın diye yani ilgi alanınız dışında da okuyun diye. 2018yılında en beğenerek okuduğunuz üç kitabı yazar mı herkes, birbirimize fikir olur. Benimkiler: masal terapisi, saklı seçilmişler, taş devri diyeti
Benim için okuduğum kayıp zamanın izinde serisinin kitapları
Damızlık Kızın Öyküsü
Hakkaride Bir Mevsim

Merhabalar kızlar
1 haftadır memlekete gittik, cenazemiz vardı, ondan bildirim yapamadım.
Dün geldik evimize

2018 de Ağustos ayına kadar 42 kitap okudum. Sonrasını yazmadım. Bir depresyon dönemim oldu ancak 10 kitap okuyabilirsimdir 50 kitapla yılı kapattım sanıyorum.

2019 hedef 50 kitap.
Evde olan 2018 den kalan 9 kitap, geçen hafta aldığım 8 kitap var şu anda stoğumda. Öncelikle onları okuyacagim inşallah.

Merhabalar kızlar
1 haftadır memlekete gittik, cenazemiz vardı, ondan bildirim yapamadım.
Dün geldik evimize

2018 de Ağustos ayına kadar 42 kitap okudum. Sonrasını yazmadım. Bir depresyon dönemim oldu ancak 10 kitap okuyabilirsimdir 50 kitapla yılı kapattım sanıyorum.

2019 hedef 50 kitap.
Evde olan 2018 den kalan 9 kitap, geçen hafta aldığım 8 kitap var şu anda stoğumda. Öncelikle onları okuyacagim inşallah.
Başınız sağolsun..

Neredeyse herkes kendisi icin 2018 yilinin kritigini yapmis, ben de yapayim bari:)
2018 yili icin hedefimi fazla fazla gectim diyebilirim. Bunda en buyuk etken bu topikti. Kitap okumayi cok seviyorum ama belirli bir okuma duzenim yoktu. Topige ilk geldigimde de yazmistim, bazen nerdeyse yiyip icmeyi unutacak kadar kitaplara gomulur bir kac ay bu sekilde gectikten sonra aylarca elime kitap almaz, tek bir sayfa bile okumazdim. Bu topik sayesinde neredeyse hergun uyumadan once mutlaka 10 sayfa da olsa kitabimi okuyorum. Kitap okumadigim gun sanki bir seyleri eksik yapmisim duygusuna kapiliyorum.
En begendigim kitaplara gelecek olursam,
Shakespeare' in 6 kitabini okudum hepsini cok begendim
Favori yazarlarimdan Agatha Christie'nin de 5 kitabini okudum, hepsini de keyifle okudum.
Biraz cocuksu gelecek belki bazilarina ama Harry Potter serisini bitirdim ve cok begendim:)

Bunlar haricinde favorilerim;
İnci
Otomatik Portakal
Olmez Adamlarin Evi
Satranc
Sineklerin Tanrisi
İdeal Ogretmen
Olumsuz Aile
Sol Ayagim
Kiz Kardesim İcin
Momo
Kurk Mantolu Madonna
Koku
Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi
Siddhartha
Kitap Hirsizi
Guguk Kusu
Yeraltindan Notlar
Mitsenks İlcesinin Lady Macbethi
Hakkaride Bir Mevsim
Ucan Sinif
Deniz Küstü
Selvi Boylum Al Yazmalim

Ebeveyn Benim, sayfa 170. Düşündüğümden çok daha hızlı akıyor.
Çocukların doğuştan sahip olduğu 9 farklı mizaç tipine göre , anne baba yaklaşımının nasıl olması gerektiğini anlatıyor kitap. Hem ebeveyn hem de öğretmenler için oldukça faydalı. Her ikisi de olduğuma göre karlı bir okuma :)

Ben de bu sene 12 klasik okudum.
Önyargılıydim klasiklere, kırmış oldum. 13. Yü okurken sene bitti.

Nazan bekirogluyla tanışıp 3 kitabını okudum.

İskender palanin son kitabını okudum.

Sebahattin Ali nin 3 kitabını okudum.

Ayşe kulin ve Ahmet Ümit in yeni kitaplarını okudum.

Stefan zweg in 4 kitabını okudum.

Dan Brown in Başlangıç kitabını okudum. Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Diğer kitaplarını da okumak istiyorum ama almadım henüz.

Şimdilik bunlar geldi aklıma. 50 tane okudum yaklaşık .Belki de geçti.

Günaydınlar
2018'de okuma adına neler yaptım?
Sondan başlıyorum
İnce Memed serisinin 3 cildini okudum, en büyük kazancım bu oldu galiba. Artık hep okuyacağım Yaşar Kemal'i
Unutma Dersleri ile Nermin Yıldırım'ı tanıdım ve çok sevdim.
Uzun zamandır ertelediğim Daha'yı okudum ve etkisinden uzun zaman çıkamadım. Hakan Günday'ı bir kez daha sevdim.
Yedi tane ebeveyn kitabı okudum. Bu yıl aynı yoğunlukta okumaya devam etmeye gayret göstereceğim. Okuduğum en iyi ebeveyn kitabı 30 milyon kelime.

Back