- 30 Nisan 2016
- 3.480
- 7.655
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.061
Merhaba arkadaslar,
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Herkes olmayacak elbette ama daimi olmanizi ve beraber guzel paylasimlar yapmayi temenni ederim.
Ben sadece Serenad' i okudum konusu ve islenisine birsey diyemem ama dili cok basit geldi. Belki de Livaneli' nden cok sey bekliyordum bilemiyorum Livaneliye ayiracagim vakti baska bir kitaba ayiririm sanirim, suanki dusuncem bu.
Cok tsk ederimKızlar da okuyabilir tabi macerasever tiplerse.
Melih Tugtağ in kitapları. Ciltli bir serisi var 10 cilt. Çocuklar bayılıyor.
Haktan Kaan İçel in Can Avar serisi, Zaman Turşusu serisi
Mustafa Orakçı nin Bitirim ikili serisi
Selcen Yüksel Arvas in kitapları, super cidden
Tarık Uslu nun Şu Acayip .... Serisi
MacDonald in Tüylücanlar serisi
Tuncel Altinkopru nun Macera Geçidi serisi.
Onun dışında çocuk klasikleri bence muhakkak okuması lazım.
Fatih Bayhan yazarı.
Latife Hanım'ın kağıtları
Fikriye hanim
Iyi Akşamlar herkese ,
Bende şu an Banu avarın " hangi Avrupa " Kitabı'nı okuyorum. Biraz politik bir kitap ama bana göre çok doğru tespitleri var. Güncel konulara Meraklı biriyseniz çok beğeneceğinizi tahmin ediyorum :)
Sevgiyle ve kitapla kalın. :)
Adamın arabadan inip intihar etmesi olayı değil mi ??? Benim içinde biraz tuhaf bir son olmuştuSelamlar Elif Şafak-Araf bitti
Kitabi begendim ama sonundaki olayin sebebi bana biraz havada kaldi gibi geldi Yani o olayin neden oldugu, karakterin o noktaya nasil geldigi daha cok anlatilmaliydi sanki
Ayni yazarin Baba ve Piç kitabina basladim
Henüz okumayanlar ve okumak isteyenler olduğu için pat diye kitabın sonunu söylememek daha iyi değil mi?Adamın arabadan inip intihar etmesi olayı değil mi ??? Benim içinde biraz tuhaf bir son olmuştuşaşırtmıştı beni ama baba ve piç çok güzel bi kitap akıcı ve heyecan verici. Elif şafağı seviyorum Havva’nın 3 Kızı da çok güzel bi kitaptı
Pardon! Hata yapmış olabilirim düşünemedim. Yanlız sizin üslübunuz da hiç hoş değil. Sonunu yanlış hatırladığımı da sanmıyorum aklımda öyle kalmış. Sizin yaptığınızda hiç hoş değil.Henüz okumayanlar ve okumak isteyenler olduğu için pat diye kitabın sonunu söylememek daha iyi değil mi?
Biraz yanlış hatırlamışsınız ayrıca
Üslubumun hiçbir sıkıntısı yok, gördüğüm bir yanlışı dile getirdimPardon! Hata yapmış olabilirim düşünemedim. Yanlız sizin üslübunuz da hiç hoş değil. Sonunu yanlış hatırladığımı da sanmıyorum aklımda öyle kalmış. Sizin yaptığınızda hiç hoş değil.
Can, iş bankası,kırmızı kedi gibi köklü kaliteli yayınevlerinin çocuk genç kitaplarına bakmanızı tavsiye ederim11 yaşında ki bir erkek çocuga önerebileceginiz,severek okuyacagi bir kitap var mı ? :)
Uyarmak mı hatalı?Arkadaşım sizi kibarca uyarmış, eğer spoiler içeren bir kitap kritiği yapacaksanız özelden yapabilirsiniz.Pardon! Hata yapmış olabilirim düşünemedim. Yanlız sizin üslübunuz da hiç hoş değil. Sonunu yanlış hatırladığımı da sanmıyorum aklımda öyle kalmış. Sizin yaptığınızda hiç hoş değil.
Elif şafakın Kitapları güzel Akıcı ama çok fazla Eğitici yönü yok bence. Ayşe Kulin de öyle. Daha çok kafa Dağıtmaya yarıyor.Adamın arabadan inip intihar etmesi olayı değil mi ??? Benim içinde biraz tuhaf bir son olmuştuşaşırtmıştı beni ama baba ve piç çok güzel bi kitap akıcı ve heyecan verici. Elif şafağı seviyorum Havva’nın 3 Kızı da çok güzel bi kitaptı
Olabilir bu guruba yeni katıldım kitabın sonunu söylemek hoş olmayabilir ve bu bi hata olabilir ama bunu öZelden yazabilirdiniz ve silebilirdim yorumumu yada düzeltirdim. Düşüncesiz uyarılar yapılmaması gerekir.Bi cümle söylerken düşünün karşıdakini kırabilir mi bu cümlem diye. Bi de bunu kitap okuyan birinin yapması da ayrıca hoş değil. Artık girmem bu topige. Yıllardır yaptığınız paylaşımlarınızı devam ettirin belliki çok sahiplenmişsiniz topigi başkalarının gelip yorum yapmasına katlanamıyorsunuz. Size iyi kitap okumalar yanlız kimseyi kırmamaya dikkat edin hanımefendiÜslubumun hiçbir sıkıntısı yok, gördüğüm bir yanlışı dile getirdim
Senelerdir çok güzel paylaşımlar yapıldı burda, ilk kez bir kitabın sonunun söylendiğini görüyorum
Ve bu arada evet yanlış hatırlıyorsunuz sonunu
Tabi ki sahiplendim biz kurduk bu sayfayıOlabilir bu guruba yeni katıldım kitabın sonunu söylemek hoş olmayabilir ve bu bi hata olabilir ama bunu öZelden yazabilirdiniz ve silebilirdim yorumumu yada düzeltirdim. Düşüncesiz uyarılar yapılmaması gerekir.Bi cümle söylerken düşünün karşıdakini kırabilir mi bu cümlem diye. Bi de bunu kitap okuyan birinin yapması da ayrıca hoş değil. Artık girmem bu topige. Yıllardır yaptığınız paylaşımlarınızı devam ettirin belliki çok sahiplenmişsiniz topigi başkalarının gelip yorum yapmasına katlanamıyorsunuz. Size iyi kitap okumalar yanlız kimseyi kırmamaya dikkat edin hanımefendi
Ben Ayşe kulin hayranıyimElif şafakın Kitapları güzel Akıcı ama çok fazla Eğitici yönü yok bence. Ayşe Kulin de öyle. Daha çok kafa Dağıtmaya yarıyor.
Ben okurken Öğrenmekte istiyorum aynı zamanda :)
Ben o yazarın sadece " Mutluluk" kitabını okumuş ve hiç beğenmemiştim.
O yazarın başka bir kitabını okur muyum bilemiyorum.
Son Kitabı'nı okumadım. Okurken yormuyor dinlendiriyor ama benim okuduğum Kitapları demek ki biraz daha Öykü tarzındaydı.Ben Ayşe kulin hayranıyim
Bence eğitici yönü de var kitapların
Ama son kitabı kördüğüm çok sığ geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?