• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Abum Rabum’u çok severek okumuştum. Hatta İskender Pala’nın en sevdiğim kitabı oldu :)

Bu kitap benim elimde de var ama bi türlü başka kitaplardan fırsat gelmedi. Sanki akıcı bi kitap değilmiş gibi geliyor. Sizin yorumunuz nasıl?
Abum Rabum’u çok severek okumuştum. Hatta İskender Pala’nın en sevdiğim kitabı oldu :)

Bu kitap benim elimde de var ama bi türlü başka kitaplardan fırsat gelmedi. Sanki akıcı bi kitap değilmiş gibi geliyor. Sizin yorumunuz nasıl?

Orta halli bi kitap. Öyle çok akıcı da değil çok sıkıcıda değil. Ama Hitler dönemini de kısım kısım anlatıyor hoşuma gidiyor. O dönem hakkında bilgi ediniyorum. Öğretici kitapları seviyorum ❤️ Fena değil aslında.

Böyle bir başlık olduğundan haberim yoktu. Kocaman bir kitaplığım var ve fantastik ve polisiye dolu. Klasikleri ve birçok kült kitabı daha gençken okudum. Şimdi 7 aylık pek durmayan ve uyumayan bir bebişim var ama ona rağmen fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Şu an başucumda Neil Gaiman - İskandinav mitolojisi var. Neredeyse bitmek üzere ve ben bu adama bayılıyorum <3

Yeni haberim oldu boyle bi konudan;) ben ceyiz yerine kitap aldim hakketen:) ama maalesf yurtdsnda oldugumdan hepsi kolilerde kaldi. Evimdeyken cook guzel duzenli severek okurdum :) neyseki yaza temelli donus evime kutuphanemi kurucam ve cocuklarimida o sekilde alistircam. Ev alirken 1 oda daha istyrm sirf kutuphane yapmak icin.

Merhaba arkadaslar,
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Herkes olmayacak elbette ama daimi olmanizi ve beraber guzel paylasimlar yapmayi temenni ederim.
yaa ben nedense zülfü livanelinin sırf leyalanın evi ni okudum tamam okunur fena değil ama bana yavan gelmişti kalemi, boş boş kalitesiz film yerine alır okurum ama okuyacak başka kitap varsa sanmıyorum ,sanırım öncesine 3 kemallerin kitapları ardına ardına okuyup sonra da aziz nesinin mahallenin kısmetini okumuştum böyle güçlü kalemlerden sonra okuyunca yavan gelmiş olabilir tabi
Ben sadece Serenad' i okudum konusu ve islenisine birsey diyemem ama dili cok basit geldi. Belki de Livaneli' nden cok sey bekliyordum bilemiyorum Livaneliye ayiracagim vakti baska bir kitaba ayiririm sanirim, suanki dusuncem bu.

11 yaşında ki bir erkek çocuga önerebileceginiz,severek okuyacagi bir kitap var mı ? :)
Kızlar da okuyabilir tabi macerasever tiplerse.
Melih Tugtağ in kitapları. Ciltli bir serisi var 10 cilt. Çocuklar bayılıyor.
Haktan Kaan İçel in Can Avar serisi, Zaman Turşusu serisi
Mustafa Orakçı nin Bitirim ikili serisi
Selcen Yüksel Arvas in kitapları, super cidden
Tarık Uslu nun Şu Acayip .... Serisi
MacDonald in Tüylücanlar serisi
Tuncel Altinkopru nun Macera Geçidi serisi.

Onun dışında çocuk klasikleri bence muhakkak okuması lazım.
:KK54:

:KK200:
Bildirim gelmis de 2 satir yazmak istedim.
Tabii ki kitaplarimiz da ceyiz sayilsin. Hatta evlenirken bu aklima gelmisti, "örtü, dantel gözümde degil, benim icin en önemli şey kitaplarim, bi kitaplik alip hepsini dizmek, karsisina gecip oturmak istiyorum" demistim.
Istedigim gibi sade-kibar bi kitaplik bulmustum, koyduk kitaplarimizi.

Ooo coşmuş buralar :)
Hepiniz hoşgeldiniz kızlar, bu topiği 2017nin sonlarında bulmuştum, hep çok severek geldim, yazdım, tavsiyeler aldım. Kitap okuma konusunda bizim ülkemizde gelişmeye başladı, son gittiğim kitap fuarını tıklım tıklım görmek bile beni çok mutlu etmişti, inşallah toplumun her kesiminde bu durum artar. Bu forumda da daha çok kitapsever olduğunu düşünüyordum, öyleymiş. Bildirim gelince belli oldu :)
Gelmişken kitap bildirimimi de yapayım Karamazov Kardeşler sayfa 610

Herkese merhaba, bir ara bende katılmıştım bu bölüme çok zevkli, arada yine uğruyorum kitap tavsiyeleri için. Kasım ayı iyi geçti okuma anlamında, Gülün Adı Umberto Eco, Müjdat Gezen'nin 3 kitabı, Cerrah Tess Gresten, Totem ve tabu , Yılmaz Özdil Mustafa Kemal bitti. Şimdi Gustave Flaubert in Duygusal Eğitim kitabını okuyorum 190. Sayfadayım, herkese iyi okumalar:) Bu arada burada kitap tavsiyeleri yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim, paylaşımlarınız çok faydalı

Back