- 1 Eylül 2014
- 25.906
- 30.321
- 798
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.041
Cok tsk ederimBeyaz dişi oğlum o yaştayken çok beğenmişti tavsiye ederim
Bİrde dünyanın merkezine yolculuk maceralar yaşıyorlar beraber okuyabilirsiniz
Abum Rabum’u çok severek okumuştum. Hatta İskender Pala’nın en sevdiğim kitabı oldu :)
Bu kitap benim elimde de var ama bi türlü başka kitaplardan fırsat gelmedi. Sanki akıcı bi kitap değilmiş gibi geliyor. Sizin yorumunuz nasıl?
Abum Rabum’u çok severek okumuştum. Hatta İskender Pala’nın en sevdiğim kitabı oldu :)
Bu kitap benim elimde de var ama bi türlü başka kitaplardan fırsat gelmedi. Sanki akıcı bi kitap değilmiş gibi geliyor. Sizin yorumunuz nasıl?
Evet hayatını anlatıyor. Akıcı bir kitap, okurken zorlamıyorMustafa Kemal'in hayatını mı anlatıyor o kitap
Benim de ilgimi çekti ama tanıtım yazısını okumadım henuz
harika bir kitaptırGeorge orwell hayvan çiftliği
Kitabın popülaritesi bitsin öyle başlayayım dedim. Akıcı gidiyor ev taşıma işlerinden dolayı kısa bir ara verdim kitaba bugün devam ediyorum
Ben sadece Serenad' i okudum konusu ve islenisine birsey diyemem ama dili cok basit geldi. Belki de Livaneli' nden cok sey bekliyordum bilemiyorum Livaneliye ayiracagim vakti baska bir kitaba ayiririm sanirim, suanki dusuncem bu.yaa ben nedense zülfü livanelinin sırf leyalanın evi ni okudum tamam okunur fena değil ama bana yavan gelmişti kalemi, boş boş kalitesiz film yerine alır okurum ama okuyacak başka kitap varsa sanmıyorum ,sanırım öncesine 3 kemallerin kitapları ardına ardına okuyup sonra da aziz nesinin mahallenin kısmetini okumuştum böyle güçlü kalemlerden sonra okuyunca yavan gelmiş olabilir tabi
Kızlar da okuyabilir tabi macerasever tiplerse.11 yaşında ki bir erkek çocuga önerebileceginiz,severek okuyacagi bir kitap var mı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?