• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba arkadaslar,
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Herkes olmayacak elbette ama daimi olmanizi ve beraber guzel paylasimlar yapmayi temenni ederim.
Ben sadece Serenad' i okudum konusu ve islenisine birsey diyemem ama dili cok basit geldi. Belki de Livaneli' nden cok sey bekliyordum bilemiyorum Livaneliye ayiracagim vakti baska bir kitaba ayiririm sanirim, suanki dusuncem bu.

Ben o yazarın sadece " Mutluluk" kitabını okumuş ve hiç beğenmemiştim.
O yazarın başka bir kitabını okur muyum bilemiyorum.

Kızlar da okuyabilir tabi macerasever tiplerse.
Melih Tugtağ in kitapları. Ciltli bir serisi var 10 cilt. Çocuklar bayılıyor.
Haktan Kaan İçel in Can Avar serisi, Zaman Turşusu serisi
Mustafa Orakçı nin Bitirim ikili serisi
Selcen Yüksel Arvas in kitapları, super cidden
Tarık Uslu nun Şu Acayip .... Serisi
MacDonald in Tüylücanlar serisi
Tuncel Altinkopru nun Macera Geçidi serisi.

Onun dışında çocuk klasikleri bence muhakkak okuması lazım.
:KK54:
Cok tsk ederim
Harika bilgiler verdiniz bana :KK68:

Fatih Bayhan yazarı.
Latife Hanım'ın kağıtları
Fikriye hanim

Ben de Fatih Bayhan'ın Atatürk'ün Aşkı Latife kitabını okumuştum. Yine çok severek okumuştum ama kitabın ön sözünde yazım öncesi Latife'nin bir akrabasından bilgiler alındığından bahsetmiş. Sanırım o nedenle taraflı gibi geldi bana kitap. Fazla Latife'ci geldi.

Iyi Akşamlar herkese ,

Bende şu an Banu avarın " hangi Avrupa " Kitabı'nı okuyorum. Biraz politik bir kitap ama bana göre çok doğru tespitleri var. Güncel konulara Meraklı biriyseniz çok beğeneceğinizi tahmin ediyorum :)

Sevgiyle ve kitapla kalın. :)
Selamlar Elif Şafak-Araf bitti
Kitabi begendim ama sonundaki olayin sebebi bana biraz havada kaldi gibi geldi Yani o olayin neden oldugu, karakterin o noktaya nasil geldigi daha cok anlatilmaliydi sanki
Ayni yazarin Baba ve Piç kitabina basladim
Adamın arabadan inip intihar etmesi olayı değil mi ??? Benim içinde biraz tuhaf bir son olmuştu :( şaşırtmıştı beni :( ama baba ve piç çok güzel bi kitap akıcı ve heyecan verici. Elif şafağı seviyorum ❤️ Havva’nın 3 Kızı da çok güzel bi kitaptı ❤️

Adamın arabadan inip intihar etmesi olayı değil mi ??? Benim içinde biraz tuhaf bir son olmuştu :KK43: şaşırtmıştı beni :KK43: ama baba ve piç çok güzel bi kitap akıcı ve heyecan verici. Elif şafağı seviyorum ❤️ Havva’nın 3 Kızı da çok güzel bi kitaptı ❤️
Henüz okumayanlar ve okumak isteyenler olduğu için pat diye kitabın sonunu söylememek daha iyi değil mi?
Biraz yanlış hatırlamışsınız ayrıca

Henüz okumayanlar ve okumak isteyenler olduğu için pat diye kitabın sonunu söylememek daha iyi değil mi?
Biraz yanlış hatırlamışsınız ayrıca
Pardon! Hata yapmış olabilirim düşünemedim. Yanlız sizin üslübunuz da hiç hoş değil. Sonunu yanlış hatırladığımı da sanmıyorum aklımda öyle kalmış. Sizin yaptığınızda hiç hoş değil.

Pardon! Hata yapmış olabilirim düşünemedim. Yanlız sizin üslübunuz da hiç hoş değil. Sonunu yanlış hatırladığımı da sanmıyorum aklımda öyle kalmış. Sizin yaptığınızda hiç hoş değil.
Üslubumun hiçbir sıkıntısı yok, gördüğüm bir yanlışı dile getirdim
Senelerdir çok güzel paylaşımlar yapıldı burda, ilk kez bir kitabın sonunun söylendiğini görüyorum
Ve bu arada evet yanlış hatırlıyorsunuz sonunu

Uyarmak mı hatalı?Arkadaşım sizi kibarca uyarmış, eğer spoiler içeren bir kitap kritiği yapacaksanız özelden yapabilirsiniz.

Adamın arabadan inip intihar etmesi olayı değil mi ??? Benim içinde biraz tuhaf bir son olmuştu :KK43: şaşırtmıştı beni :KK43: ama baba ve piç çok güzel bi kitap akıcı ve heyecan verici. Elif şafağı seviyorum ❤️ Havva’nın 3 Kızı da çok güzel bi kitaptı ❤️
Elif şafakın Kitapları güzel Akıcı ama çok fazla Eğitici yönü yok bence. Ayşe Kulin de öyle. Daha çok kafa Dağıtmaya yarıyor.
Ben okurken Öğrenmekte istiyorum aynı zamanda :)

Üslubumun hiçbir sıkıntısı yok, gördüğüm bir yanlışı dile getirdim
Senelerdir çok güzel paylaşımlar yapıldı burda, ilk kez bir kitabın sonunun söylendiğini görüyorum
Ve bu arada evet yanlış hatırlıyorsunuz sonunu
Olabilir bu guruba yeni katıldım kitabın sonunu söylemek hoş olmayabilir ve bu bi hata olabilir ama bunu öZelden yazabilirdiniz ve silebilirdim yorumumu yada düzeltirdim. Düşüncesiz uyarılar yapılmaması gerekir.Bi cümle söylerken düşünün karşıdakini kırabilir mi bu cümlem diye. Bi de bunu kitap okuyan birinin yapması da ayrıca hoş değil. Artık girmem bu topige. Yıllardır yaptığınız paylaşımlarınızı devam ettirin belliki çok sahiplenmişsiniz topigi başkalarının gelip yorum yapmasına katlanamıyorsunuz. Size iyi kitap okumalar yanlız kimseyi kırmamaya dikkat edin hanımefendi

Olabilir bu guruba yeni katıldım kitabın sonunu söylemek hoş olmayabilir ve bu bi hata olabilir ama bunu öZelden yazabilirdiniz ve silebilirdim yorumumu yada düzeltirdim. Düşüncesiz uyarılar yapılmaması gerekir.Bi cümle söylerken düşünün karşıdakini kırabilir mi bu cümlem diye. Bi de bunu kitap okuyan birinin yapması da ayrıca hoş değil. Artık girmem bu topige. Yıllardır yaptığınız paylaşımlarınızı devam ettirin belliki çok sahiplenmişsiniz topigi başkalarının gelip yorum yapmasına katlanamıyorsunuz. Size iyi kitap okumalar yanlız kimseyi kırmamaya dikkat edin hanımefendi
Tabi ki sahiplendim biz kurduk bu sayfayı :KK51:
Hoşçakalın

Elif şafakın Kitapları güzel Akıcı ama çok fazla Eğitici yönü yok bence. Ayşe Kulin de öyle. Daha çok kafa Dağıtmaya yarıyor.
Ben okurken Öğrenmekte istiyorum aynı zamanda :)
Ben Ayşe kulin hayranıyim
Bence eğitici yönü de var kitapların
Ama son kitabı kördüğüm çok sığ geldi bana.

Ben o yazarın sadece " Mutluluk" kitabını okumuş ve hiç beğenmemiştim.
O yazarın başka bir kitabını okur muyum bilemiyorum.

Zülfü Livaneli nin mutluluk, kardeşimin hikâyesi ve son ada kitaplarını okumuştum. en beğenmediğim kardeşimin hikayesi oldu. :bicak:son ada konusu güzel olsa,da sevemedim pek. mutluluk ortaya karışık türkiye sosyolojisi... idare eder. sanırım benim de beklentimin altında Z.Livaneli kitapları.dili çok yavan geliyor... basit akıcı olmak başka yavan olmak başka. son şans serenadı okuyacağım... ileride...

Back