- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #27.101
-Pandora- cnm arkadaşım desteğin için teşekkürler. Belki ben alınganlık yaptım malum sebeplerden tahammül seviyem iyi değil maalesef ama gerçekten kırıldım bi insan kim olursa olsun ilk defa konuştuğu birine bu şekilde konuşmamalı. Art niyetle yapmadım sonuçta biraz buraya takılayım kafam dağılsın istedim okuduğum kitaplardan konuşuruz fikir alış verişi yaparız diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Bi kitap sayfam var zaten faceden. Oraya takılmaya devam edeceğim. 4 aydır çok sıkıntı yaşadım sağlık azına bide burada stres yaşamak istemiyorum. Hatamdan dolayı özür dilerim. Kendine iyi bak cnm -Pandora-Kızlar zeynepppppppp benim başka bir topikten tanıdığım bir arkadaş, evet düşünmeden kitabın sonunu söylemiş ama art niyetle yapmadığına eminim. Biraz daha sevecen bir yorumla söylense silerdi ya da özür dilerdi gerçekten. Özel durumlarını da bildiğim için onu bu topikte gördüğüme sevinmiştim aslında _meLinDa_ seni de seviyorum, spoiler konusundaki hassasiyetini biliyorum, seni tanıdığım için üslubun sert gelmedi bana ama ilk defa yorumunu okuyan biri için sert gibi biraz. İkinizi de tanıdığım için yorum yazmak istedim.