• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar zeynepppppppp zeynepppppppp benim başka bir topikten tanıdığım bir arkadaş, evet düşünmeden kitabın sonunu söylemiş ama art niyetle yapmadığına eminim. Biraz daha sevecen bir yorumla söylense silerdi ya da özür dilerdi gerçekten. Özel durumlarını da bildiğim için onu bu topikte gördüğüme sevinmiştim aslında _meLinDa_ _meLinDa_ seni de seviyorum, spoiler konusundaki hassasiyetini biliyorum, seni tanıdığım için üslubun sert gelmedi bana ama ilk defa yorumunu okuyan biri için sert gibi biraz. İkinizi de tanıdığım için yorum yazmak istedim.
-Pandora- -Pandora- cnm arkadaşım desteğin için teşekkürler. Belki ben alınganlık yaptım malum sebeplerden tahammül seviyem iyi değil maalesef ama gerçekten kırıldım bi insan kim olursa olsun ilk defa konuştuğu birine bu şekilde konuşmamalı. Art niyetle yapmadım sonuçta biraz buraya takılayım kafam dağılsın istedim okuduğum kitaplardan konuşuruz fikir alış verişi yaparız diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Bi kitap sayfam var zaten faceden. Oraya takılmaya devam edeceğim. 4 aydır çok sıkıntı yaşadım sağlık azına bide burada stres yaşamak istemiyorum. Hatamdan dolayı özür dilerim. Kendine iyi bak cnm -Pandora- -Pandora- ;)

Yeni pek çok arkadaş geldi iki gündür topiğe. Doğal olarak kim kimdir gözlemliyoruz tanımaya çalışıyoruz. Kurallarımızı hatırlatıp bazı şeylere dikkat çekiyoruz ki bundan doğal bir şey olamaz. Bir uyarı yapmanın kırıcı olmakla eşdeğer olmadığını hala düşünmekle beraber; birbirimize azami hoşgörü göstererek bu tarz polemiklerin önünü alabileceğimizi düşünüyorum.

elif şafak iyi bir kalem... ama her kitabında bir cin muhabbeti... 3 - 4 kitaptan sonra araf ı okudum... konu itibari ile aha dedim... bunda cin geçemez... ancak. heyhat... kahramanın arap kökenli ev arkadaşı üzerinden yine sokuşturmuş kitaba cinleri... bu yönlerden tekrar gibi gelmeye başladı kitaplar...
:)) Bir kaç hafta önce aynı yorumu yapmıştım Elif Safakla ilgili gerçekten de severek okumuştum ki epey bir kitabını okudum sonra dediğiniz husus gözüme batmaya başladı ve anlamsiz bir soğuma oldu. Livaneli de tamam belki edebiyat için gelmemiş dünyaya ama çok da kötü sayılmaz en son Serenad'ı okudum ne kattı desem değindiği birkaç konuyu araştırdım daha önce duymadığım ve etraflıca ögrendim yeni bir bilgi sundu en azından.

Yeni pek çok arkadaş geldi iki gündür topiğe. Doğal olarak kim kimdir gözlemliyoruz tanımaya çalışıyoruz. Kurallarımızı hatırlatıp bazı şeylere dikkat çekiyoruz ki bundan doğal bir şey olamaz. Bir uyarı yapmanın kırıcı olmakla eşdeğer olmadığını hala düşünmekle beraber; birbirimize azami hoşgörü göstererek bu tarz polemiklerin önünü alabileceğimizi düşünüyorum.
evet admin o benim de dikkatimi çekti. yıllardır hiçbir yorum olmadı bu topiğe. bugün böyle olmasının sırrı nedir?

:)) Bir kaç hafta önce aynı yorumu yapmıştım Elif Safakla ilgili gerçekten de severek okumuştum ki epey bir kitabını okudum sonra dediğiniz husus gözüme batmaya başladı ve anlamsiz bir soğuma oldu. Livaneli de tamam belki edebiyat için gelmemiş dünyaya ama çok da kötü sayılmaz en son Serenad'ı okudum ne kattı desem değindiği birkaç konuyu araştırdım daha önce duymadığım ve etraflıca ögrendim yeni bir bilgi sundu en azından.

Zülfü Livaneli şarkıları ve duruşu nedeniyle çok sevdiğim bir sanatçı... beklentimin yüksek olması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadım muhtemelen.

Bildirim geldi takipçileri
Kitaplarımız çeyiz sayılsin diye bu gruba davet edildi.
Dikkatini çeken geldi.
yıllardır hiçbir hareket olmamıştı bu başlıkta. Hatta o kadar bekledim birileri gelse kitaplar hakkında konuşsak diye, kimse gelmedi

demek ki neymiş... reklam iyiymiş. bana gelen bir bildirim sayesinde bu topikten haberim oldu. çok mutlu oldum. KK de yok yok zaten. kitap önerisi almak, önermek, okunan kitaplar hakkında görüş bildirilmesi harika bir şey... daha önce çok tatlış bir siteye üye idim. latiskanın okudukları diye bir topik açmıştım hatta. umarım hep canlı kalır buralar...

Back