• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de davete icabet edip gelenlerdenim :)
Böyle bir topik olduğunu bilmiyordum ama bence harika

Evet ben de kitapları çeyizi olanlardanım :)
Ceyizimden önce kolilerce kitabım gelmişti evime ve yıllardır evimin en güzel köşesinde yerlerini almış durumdalar :)

Mutlu haftasonları. Burası reklam olmuş galiba yeni gelenlere de merhaba.ilk sayfada kurallar yazıyor gereğini yapan, kaliteli okumalar ve kitap analizleri yapan kalıcı arkadaşlara açığız.

6 yıldır bu konudayım bi heves gelip hiçbir katkısı olmadan öylece hevesi geçip giden çok oldu o yüzden yeni gelenlere karşı bir süre temkinliyim.

1.Okuduğumuz kitapların adını yazdığımız belirli bir gün var mi?
2.İlk sayfada birinci kuralda sayfaya düzenli uğramak demek günde en az 1 mesaj mi yazacağız?
3.Bir ayda okunan kitap sayısına göre mi ilk 3 belirleniyor?(İlk sayfada birinci 13 kitap yazıyor da bir ayda mi okudu merak ettim:110:)

@sarfansari yardımcı olur musun?

Çok teşekkürler bu kitap topigi çok güzel aslında aktif kitap okuyan biriyim her firfırsa özellikle elimde okumayı severim .Yani internetten değil ama ben tabi iki universite okuyorum bir arada kitap yine okuyorum ama yavaş yavaş çünkü ders çalışmam gerek.Su anda mesela elimde iki kitap devam ediyorum .Biri Nutuk,diğeri Osmanlı padişahları.Daha önce okuduğum kitaplar Den Brown serisi diyebilirim,Geyşa çok güzel ,Eroin adlı bir kitap oda üzmüştü beni çok duygulandım,Atatürk adlı bir kitap yabancı bir yazar kütüphaneme bakar söylerim .Yani hiç aktif değilim değil ama çok aktif olamıyorum derslerden bu şekilde kabul ederseniz seve seve günde müsait olunca gelirim :kahve::KK24:

Habinar Habinar Merhaba arkadaşım yeşim türközün büyü dükkanı, büyü dükkanında iki çınar psikoloji tavsiyesi kitaplar ve çok beğenerek okumuştum. Bir psikiyatrisin gizli defterini de tavsiye ederim.
Merhaba çok teşekkür ederim tavsiyen için
Notumu aldım
psikoloji kitapları okuma etkinliğimiz var ayda bir kitap okuyor ve yorumluyoruz bu kitapları önereceğim

Bu topigi biliyorum arada da gelip kim ne okuyor begenilmis mi vs bakıyorum...

Kitaplarımı seviyorum ...belki bencilce ama onları paylaşmayı sevmiyorum sanki kitabı başkasına verip onlar okuyunca tüm büyüsü gitmiş gibi hissediyorum. ...benim hangi hisle okudugum o kitaba işleniyor sanki ve öyle bana ait kalsın istiyorum, biraz tuhaf olabilir bu düşüncem ama kitaplarima dokunulmasin istiyorum .

Bir minik kitaplık içinde yaklaşık 120 kitabim var çoğunluğu okunmuş kalanı AÖF sınavlarından sonra okunmayı bekleyen ...

Sürekli kitap okumayi çok istiyorum aslında(cesaret edemiyorum bu yüzden buraya katılmıyorum ) ancak bazen uzun bir ara verip ardından 2 haftada 3 4 kitap bazen de 7 8 kitap bitiriyorum akiyiciysa bitirmeden uyuyamama gibi bir delilige sahibim.

11 yaşında ki bir erkek çocuga önerebileceginiz,severek okuyacagi bir kitap var mı ? :)
Beyaz dişi oğlum o yaştayken çok beğenmişti tavsiye ederim
Bİrde dünyanın merkezine yolculuk maceralar yaşıyorlar beraber okuyabilirsiniz

Harry potter serilerini eskiden okuyup filmleriyle pekiştrdgm yine
j.k rowlingin serisinden Ozan Beedle in Hikayelerini gecen yil okumustm Fantastik canavarlar filmine gidince gaza geldgm kitabi tekrar okuyorum onemli hikayeleri bazi terimleri hatrlamak icin
Fantastik kitap ve filimlere bayılırım :dondurma:

11 yaşında ki bir erkek çocuga önerebileceginiz,severek okuyacagi bir kitap var mı ? :)
Oğlum o yaşlarda şu iki seriyi severek okurdu:
Saftirik
Levent
Not:Bugün kitabımdan yaklaşık 80 sayfa okuyarak (gerekli yerlerin altını çizip not alarak) 201.sayfaya geldim.

Merhaba kızlar bende geldim şuan Malcolm X diye bir kitap okuyorum. Beğenerek okuduğum bir kitap bitirince de İskender pala Abum Rabum a geçeceğim inşallah
Abum Rabum’u çok severek okumuştum. Hatta İskender Pala’nın en sevdiğim kitabı oldu :)

Merhaba herkese kitap kurdu değilim ama okurum elimden geldikçe. Şuan elimde Kitap Hırsızı var yazarı Markus Zusak. Güzel gidiyor. 276. Sayfadayım. :KK66:
Bu kitap benim elimde de var ama bi türlü başka kitaplardan fırsat gelmedi. Sanki akıcı bi kitap değilmiş gibi geliyor. Sizin yorumunuz nasıl?

Back