- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #27.021
11 yaşında ki bir erkek çocuga önerebileceginiz,severek okuyacagi bir kitap var mı ? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zevkli ekimcimhay maşallah habinarımm hepsini birden gayet güzel götürüyorsun osmanlıca dersleri gözümü az korkuttu da:)
Merhaba çok teşekkür ederim tavsiyen içinHabinar Merhaba arkadaşım yeşim türközün büyü dükkanı, büyü dükkanında iki çınar psikoloji tavsiyesi kitaplar ve çok beğenerek okumuştum. Bir psikiyatrisin gizli defterini de tavsiye ederim.
Beyaz dişi oğlum o yaştayken çok beğenmişti tavsiye ederim11 yaşında ki bir erkek çocuga önerebileceginiz,severek okuyacagi bir kitap var mı ? :)
İskender pala kitabını 1 ay önce bitirdim. İnşallah sizde begenirsinizMerhaba kızlar bende geldim şuan Malcolm X diye bir kitap okuyorum. Beğenerek okuduğum bir kitap bitirince de İskender pala Abum Rabum a geçeceğim inşallah
Oğlum o yaşlarda şu iki seriyi severek okurdu:11 yaşında ki bir erkek çocuga önerebileceginiz,severek okuyacagi bir kitap var mı ? :)
Abum Rabum’u çok severek okumuştum. Hatta İskender Pala’nın en sevdiğim kitabı oldu :)Merhaba kızlar bende geldim şuan Malcolm X diye bir kitap okuyorum. Beğenerek okuduğum bir kitap bitirince de İskender pala Abum Rabum a geçeceğim inşallah
Bu kitap benim elimde de var ama bi türlü başka kitaplardan fırsat gelmedi. Sanki akıcı bi kitap değilmiş gibi geliyor. Sizin yorumunuz nasıl?Merhaba herkese kitap kurdu değilim ama okurum elimden geldikçe. Şuan elimde Kitap Hırsızı var yazarı Markus Zusak. Güzel gidiyor. 276. Sayfadayım.
Ben tam bir iskenderpala kitapları aşığıyım çok beğeniyorum:) okumadığım 2kitabı kaldı onları da bitirsem inşallah yeni kitap yolları gözleyecegim :)İskender pala kitabını 1 ay önce bitirdim. İnşallah sizde begenirsiniz
Rica ederim :)Merhaba çok teşekkür ederim tavsiyen için
Notumu aldım
psikoloji kitapları okuma etkinliğimiz var ayda bir kitap okuyor ve yorumluyoruz bu kitapları önereceğim