• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Uzun zamandır kk dayım ve bu topigi gec keşfettim hali hazirda okuduğum kitap mevcut bildirim yapayim mi :)

inşallah bir gün bura da benim yazdığım bir kitap olur ve o okunur :))

selam canlar ben her gün okuyup öğrenmeden uyuyamayan biri haline gelmiş biriyim ama nadiren normal kitaplar okuyorum genel de parapsikoloji , metafizik kişisel gelişim kitapları tarzı diyeyim onları okuyorum eğer şimdiye kadar okumadıysanız size BİLİNÇ ALTININ GÜCÜ joseph morpy kitabını tavsiye edebilirim .
sessizden arada gelip sizler okuyorsunuz bakarım artık:KK68:

Ben "A Little History of The World" u okuyorum, Gombrich'in kitabi. Ben yurtdisinda yasiyorum, okudugum kitaplar o yuzden genelde yabanci dilde, ancak bunun kesin Turkce'ye cevrilmis olmasi lazim.

Ben de bitirip yeni bir kitaba basladikca haber verecegim buradan :)

Merhaba arkadaşlar ben de
Etkili insanların 7 alışkanlığı kitabını okuyorum
Grup kuralları neler haftalık falan öı bildirim yapıyoruz yoksa kitabımız bittikçe mi

Ben siteye ilk üye olduğumda burasi miydi başka bir kitao sayfası miydi tam hatırlamıyorum uğramıştım Ama kimsecikler yoktu:110:
Aksam tam okuyuyayim da kurallari katılırım belki.
Şimdi okuduğum kitap Depresyon Vaka Örnekleri ve Çıkış Yolları yazarı Dr.Oguz Tan.

Şu anda okuduğum kitap:
Annenin Duygusal Yokluğu-Jasmin Lee Cori

Bu topigi daha önce farketmediğime çok üzüldüm. Şu sıralar Amin MAALOUF un "ölümcül kimlikler"i tekrar okuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Herkese merhaba❤ Bu sayfaya bayildim keske daha once fark etseymisim. Suan Kristy Cambron'un Gelincik ile Serçe kitabina yeni basladim.

herkese merhaba...
ben de haruki murakami nin zemberekkuşunun güncesi ni okuyorum.

Topiğe davet varmış koşup geldim, keşke dah önce fark etseydim.
Şu an Yılmaz Özdilin Mustafa Kemal isimli kitabını okuyorum.

Merhaba ben de böyle bir sayfa olduğunu bilmiyordum. Çok beğendim. Eskiden tam bir kitap kurduydum. Çocuklardan sonra t okuyamiyorum ama arada ugrarim. Çok hoş bir sayfa.

Güzel bir başlık.Şu anda "Sade Yaşam İçin küçük bir adım" (Rabia Sakartepe) okuyorum. Su anda 108. Sayfadayim. Bence sadelesmek isteyenlere çok güzel bir başlangıç. Başka kitaplarla olan farki yazarın kaynaklarını göstermesi.

Çavdar Tarlasında Çocuklaları bugün bitirdim. Şimdi Gabriel Gargue Merquezden Bir kaçırılma öyküsünü okuyorum

Merhaba ,
Meme kanserıyle savaşan 10 kadının kitabını okuyorum .
Bitirmeme az kaldı . Allahım hepsinin yardımcısı olsun . Çok şükür çoğu bu illeti atlattı .

10 Amazon Yüksek Doz Yaşam :21:

Hoşgeldiniz, arkadaşlar
Okuduğunuz kitap bildirimlerini bekliyoruz.

Böyle bir konunun olduğunu bilmiyordum ama tam bana göreymiş.
Tam bir kurt sayılırım.
Zülfü Livâneli'nin Serenad'ını okumuştum birkaç ay önce. Anlatımı ve kurguları güzel olduğu için yeni bir kitabına daha başladım.
Adı Leyla'nın Evi.
Henüz bitirmedim zaten bir an önce okuyup bitirmeleri sevmiyorum. Bu tarz kitapları biraz sindire sindire okumalı. Aynı duyguyu ayrıca en son Orhan Pamuk'un Kırmızı Saçlı Kadın'ınında da hissetmiştim.
Her neyse Leyla'ye gelecek olursam, çok açık ki, yine muazzam bir tarih bir miras beni bekliyor.
Kitap bazen beni fena hüzünlendirse de kapılmış vaziyetteyim kendisine.

George orwell hayvan çiftliği
Kitabın popülaritesi bitsin öyle başlayayım dedim. Akıcı gidiyor ev taşıma işlerinden dolayı kısa bir ara verdim kitaba bugün devam ediyorum
hikaye tadın da çok güzel siyesi otoriteleri eleştiren bir kitap bir kaç sene önce okumuştum, yazarın kalemi gayet akıcı zevkli bir kitaptı:)

Tam bir kurt sayılırım.
Zülfü Livâneli'nin Serenad'ını okumuştum birkaç ay önce. Anlatımı ve kurguları güzel olduğu için yeni bir kitabına daha başladım.
Adı Leyla'nın Evi.
Henüz bitirmedim zaten bir an önce okuyup bitirmeleri sevmiyorum. Bu tarz kitapları biraz sindire sindire okumalı. Aynı duyguyu ayrıca en son Orhan Pamuk'un Kırmızı Saçlı Kadın'ınında da hissetmiştim.
Her neyse Leyla'ye gelecek olursam, çok açık ki, yine muazzam bir tarih bir miras beni bekliyor.
yaa ben nedense zülfü livanelinin sırf leyalanın evi ni okudum tamam okunur fena değil ama bana yavan gelmişti kalemi, boş boş kalitesiz film yerine alır okurum ama okuyacak başka kitap varsa sanmıyorum ,sanırım öncesine 3 kemallerin kitapları ardına ardına okuyup sonra da aziz nesinin mahallenin kısmetini okumuştum böyle güçlü kalemlerden sonra okuyunca yavan gelmiş olabilir tabi

yaa ben nedense zülfü livanelinin sırf leyalanın evi ni okudum tamam okunur fena değil ama bana yavan gelmişti kalemi, boş boş kalitesiz film yerine alır okurum ama okuyacak başka kitap varsa sanmıyorum ,sanırım öncesine 3 kemallerin kitapları ardına ardına okuyup sonra da aziz nesinin mahallenin kısmetini okumuştum böyle güçlü kalemlerden sonra okuyunca yavan gelmiş olabilir tabi

Hım anlıyorum.
Bu duyguyu ben de birçok farklı yazarda yaşamışımdır.
Ama bilemiyorum ben Serenad'ı çok sevmiştim. Leyla'da şimdilik başlardayım ama o da hoşuma gidiyor.
Devamlı merak ediyorum kitabı.
Ama olabilir tabii.
Ben bir de şeye inanıyorum her kitabın okunması gereken bir zamanı var bence. Bu başıma hep gelmiştir. : ) Ben değil de kitapların beni seçtiğine inanıyorum.
Belki de sizin için Livaneli zamanı değildi. : )

Tam bir kurt sayılırım.
Adı Leyla'nın Evi.
Leyla'nın evi çok guzel bir solukta okuyacağınıza eminim.

Merhaba davet edildim çok güzel bi yermiş daha önce gelmişmiydim hatırlamıyorum
Şu günlerde
Nevzat Tarhan duyguların psikolojisini okuyorum okurken her sayfasında çok haklı ancak böyle anlatılabilir di diye baş sallayarak geçtiğim bir kitap oldu
2. Olarak
Bir arkadaşımın hediyesi olan mesneviye başladım içindeki hikayeler sanki gönül kapılarını bir bir aralıyor eski türkçe arapça farsça kelimelerin fazla olması zorlasa da geri dönüp sindire sindire okuyorum
3. Kitabım ise
Osmanlıca dersleri alıyorum 2. Kura geçmek üzereyim
Matbudayım henüz Metin Uçarın kolay okuma metinlerini bitirmek üzereyim
4. Kitabım prf dr Davut Ayyüzün kısa surelerinin tefsiri isimli kitabı okuyorum kısa bilindik surelerin içeriğini tanınmış tefsir hocalarından derleyerek oluşturduğu kitap kısa öz olarak geçmiş güzel ve etkileyici olmuş yüzeysel olarak geçmesi şimdilik anlamama yeterli oluyor ilerde tefsir araştırması yapmak istiyorum başlangıç için güzel oldu hergüne bir kitap okumak beni mutlu ediyor
Şimdilik bunlar önümüzdeki ay yeni kitaplarla görüşmek üzere
Bu arada tavsiye edeceğiniz psikoloji kitapları varsa beni etiketleyebilirsiniz
Sevgiler kitapla kalın :)

Hım anlıyorum.
Bu duyguyu ben de birçok farklı yazarda yaşamışımdır.
Ama bilemiyorum ben Serenad'ı çok sevmiştim. Leyla'da şimdilik başlardayım ama o da hoşuma gidiyor.
Devamlı merak ediyorum kitabı.
Ama olabilir tabii.
Ben bir de şeye inanıyorum her kitabın okunması gereken bir zamanı var bence. Bu başıma hep gelmiştir. : ) Ben değil de kitapların beni seçtiğine inanıyorum.
Belki de sizin için Livaneli zamanı değildi. : )
belki dee :)
okuma listemde sıra olursa ben de serenad ı okuyayım bakayım belki o kitabın edebi yönü daha güçlü gelir normalde bir yazarın tek bir kitabını okuyup bu iyi yazar ya da kötü yazar asla zaten demem livaneline de denmez zaten akıcı okunur dili, dediğin gibi belki o zaman doğru zaman değildi:)

Merhaba davet edildim çok güzel bi yermiş daha önce gelmişmiydim hatırlamıyorum
Şu günlerde
Nevzat Tarhan duyguların psikolojisini okuyorum okurken her sayfasında çok haklı ancak böyle anlatılabilir di diye baş sallayarak geçtiğim bir kitap oldu
2. Olarak
Bir arkadaşımın hediyesi olan mesneviye başladım içindeki hikayeler sanki gönül kapılarını bir bir aralıyor eski türkçe arapça farsça kelimelerin fazla olması zorlasa da geri dönüp sindire sindire okuyorum
3. Kitabım ise
Osmanlıca dersleri alıyorum 2. Kura geçmek üzereyim
Matbudayım henüz Metin Uçarın kolay okuma metinlerini bitirmek üzereyim
4. Kitabım prf dr Davut Ayyüzün kısa surelerinin tefsiri isimli kitabı okuyorum kısa bilindik surelerin içeriğini tanınmış tefsir hocalarından derleyerek oluşturduğu kitap kısa öz olarak geçmiş güzel ve etkileyici olmuş yüzeysel olarak geçmesi şimdilik anlamama yeterli oluyor ilerde tefsir araştırması yapmak istiyorum başlangıç için güzel oldu hergüne bir kitap okumak beni mutlu ediyor
Şimdilik bunlar önümüzdeki ay yeni kitaplarla görüşmek üzere
Bu arada tavsiye edeceğiniz psikoloji kitapları varsa beni etiketleyebilirsiniz
Sevgiler kitapla kalın :)
hay maşallah habinarımm hepsini birden gayet güzel götürüyorsun osmanlıca dersleri gözümü az korkuttu da:)

Habinar Habinar Merhaba arkadaşım yeşim türközün büyü dükkanı, büyü dükkanında iki çınar psikoloji tavsiyesi kitaplar ve çok beğenerek okumuştum. Bir psikiyatrisin gizli defterini de tavsiye ederim.

Back