- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.257
İndirimler baya güzel hem okunmayan kitaplarım olduğu için hem de yakın zamanda alışveriş yaptığım için maalesef ben de yararlanamayacağım indirimden .
Evet başka zaman olsaydı affetmezdim.KısmetAynı durumdayım.
Hepsiburada'nın zamanlaması kötü oldu
Evet başka zaman olsaydı affetmezdim.Kısmet
İnşallah uygun bir zamanda gelir.Nasıl olsa tekrar indirim gelir
Hayırlı olsun Efserim...Başlıktanda belli zaten kitap okumak isteyen kitap sever herkesi bekliyorum....
ilk ilkemiz günde en az 10 sayfa okumak olsun....
Hoşgeldin tatlım çok teşekkürlerHayırlı olsun Efserim...Benden destek tam destek...Su an isyerimde ve yatarken severek okuduğum kitap.. bu yazarın uçurtmayı vurmasınlar,, ve Bin muhteşem güneş adlı şaheserlerinide okudum.. tavsiye ederim..
Eki Görüntüle 1699106
Bende bugün ev işlerine daldımBenim kitap baya heyecanlı gidiyor.Bugün de biraz okurum.
Hoş buldummm.. Canım çok severim kitapları.. Candir onlar can tek kusurum elime aldığım kitabı illa bitirmek istemek..ve okuduğum kitapların etkisinden bir müddet kurtulamamam... Bu yazarın kitaplarını severek okuyorum .tavsiye ederim..Hoşgeldin tatlım çok teşekkürlerçok güzel kitaplarını incelemek isterim
Şimdiye kadar kişisel gelişim çocuk gelişim okuyordum gerci bana cok yaramadıHoş buldummm.. Canım çok severim kitapları.. Candir onlar can tek kusurum elime aldığım kitabı illa bitirmek istemek..ve okuduğum kitapların etkisinden bir müddet kurtulamamam... Bu yazarın kitaplarını severek okuyorum .tavsiye ederim..
Günaydınlarrr.. efserim.. hertürlü kitabı okurum ayırmadım şimdiye kadar bazen satın alırım,, bazen arkadaşlarla değiş ,tokuş yaparız.. ŞU YAŞIMA KADAR OKUDUĞUM TÜM KİTABLARIN ADLARINI YAZDIĞIM LİSTEM VARR.. çok güzel oldu bu topik okudukça paylaşacağımm..Şimdiye kadar kişisel gelişim çocuk gelişim okuyordum gerci bana cok yaramadıbundan sonra kendim icin okumak istiyorum bu ara osmanlı edebiyatına sardım
Merhabalar,
209.sayfaya geldim.
A101'in katalogunda kitap görünce burayada eklemek istedim.
Belki almak istiyen olur. : )
Aaaa gerçekten