📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

İyi akşamlar. Bende katılmak istiyorum aranıza

Kürk mantolu madonnayı okuyorum, şuan 93. sayfadayım bugün 13-14 sayfa okumuşumdur, uyumadan belki yine okuyabilirim
Sabahattin Ali'nin en güzel kitabı bayılarak okumuştum.Ama sonunda ağladığımı itiraf etmeliyim

50 sayfa okuyabildim bugün... Şöyle güzel bir kitap okuma listesi yapayım diyorum :) sonra seçmekte çok zorlanıyorum

Başlıktanda belli zaten kitap okumak isteyen kitap sever herkesi bekliyorum....
ilk ilkemiz günde en az 10 sayfa okumak olsun....
owww çok güzel oldu bu konu çok uzun süredir kitap okumayıp buna içerleniyordum. sizden ilham ve gaz alarak bende yarın yarım kalan kitaplarıma başlıyorummm .

bu seriyi biliyosun değil mi?
mutlaka çırakla devam et...
sonrası geliyor..

Evet serisini duydum ama çırak romanını cerrahı okuduktan sonra cesaret edebilir miy bilmiyorum okurken bile kanım çekiliyor karnım karıncalaniyor bazı bölümleri okudukca cırak bunun iki mislidir diye tırsmıyo degilim..

canım nedense bu tarz kitapları 2-3 günde okuyorum başka türlüsü elimde sürünüyor:)
kadın seriden 11 kitap yazmış bizede okumak düşer:)
bende mesela korku filmi seyredemem ama bayıla bayıla bu tarzı okuyorum...

Ben galiba biraz önce çok çılgın bir harekette bulundum
fatoss siparişlerin çok güzel,fi-çi-pi yi okudum... iyi yapmışsın almakla. cok kalın ama sürükleyici..
birde eğer cerrahı beğendiysen mutlaka diğerlerinide okumalısın...
her seferinde nasıl yaaa dedirten yazar tess...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…