Hoşgeldin canımburdasın ve aramızdasın
Kalabalak oldukca daha çok okuyasım geliyor
Hoşbuldum canım
Bazen kitap okumayı aksatabiliyoruz, böyle hep beraber daha istekli olup süreklilik sağlarız
A101 de fiyatlar çok iyi oluyor.Kitapseverler için bulunmaz bir nimet A101.Ben A101'den çok kitap aldım bugüne kadar.
Bu seriyi okuduğum halde alasım geldi
Haftaya da Sarah Jio'nun kitaplarını getirseler de olmayanları alsam
A101 de fiyatlar çok iyi oluyor.Kitapseverler için bulunmaz bir nimet A101.
Öyle deme adra çok güzel bence pravo sana62.sayfaya geldim.Biraz ağır ilerliyorum ama olsun.Misafir vardı zaten.
62.sayfaya geldim.Biraz ağır ilerliyorum ama olsun.Misafir vardı zaten.
Dimi canım iyi gidiyorum.Öyle deme adra çok güzel bence pravo sana
Önemli olan sarması zaten geris gelirDimi canım iyi gidiyorum.Kitap da sardı baya.
İşte böyle motive edin beni.Oku da ağırmış hızlıymış önemli değil bence
İşte böyle motive edin beni.Sağol canım.
Kesinlikle canım.Ama öyle değil mi tatlım hiç okumamaktan iyidir
Sabahattin Ali'nin en güzel kitabı bayılarak okumuştum.Ama sonunda ağladığımı itiraf etmeliyimİyi akşamlar. Bende katılmak istiyorum aranıza
Kürk mantolu madonnayı okuyorum, şuan 93. sayfadayım bugün 13-14 sayfa okumuşumdur, uyumadan belki yine okuyabilirim
kesimlikle beni baya gaza getirdi bu sohbet işi:)
Hoşbuldum canım
Bazen kitap okumayı aksatabiliyoruz, böyle hep beraber daha istekli olup süreklilik sağlarız
owww çok güzel oldu bu konuBaşlıktanda belli zaten kitap okumak isteyen kitap sever herkesi bekliyorum....
ilk ilkemiz günde en az 10 sayfa okumak olsun....
bu seriyi biliyosun değil mi?
mutlaka çırakla devam et...
sonrası geliyor..
canım nedense bu tarz kitapları 2-3 günde okuyorum başka türlüsü elimde sürünüyor:)Evet serisini duydum ama çırak romanını cerrahı okuduktan sonra cesaret edebilir miy bilmiyorum okurken bile kanım çekiliyor karnım karıncalaniyor bazı bölümleri okudukca cırak bunun iki mislidir diye tırsmıyo degilim..
fatoss siparişlerin çok güzel,fi-çi-pi yi okudum... iyi yapmışsın almakla. cok kalın ama sürükleyici..Ben galiba biraz önce çok çılgın bir harekette bulundum