📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Merhabalar ,
104den 139'a geldim.Uykum gelmezse gecede devam etmeyi düşünüyorum.

Olsun daha gün bitmedi ki belki uyumadan önce okursun
eve yeni geçtim canım okuyup uyumayı düşünüyorum

Hoşgeldin zamanın olursa kitabıdan paragraflar paylaş bizimle
Sevgili Efser cim cok guzel düşünmüşsün bence liste konusunda :) bu arada bende bugun evdeydim aldım elime kitabımı dun aksam 92. Sayfada kalmıştım bugun 110 a geldim aksam tekrar okucam insallah
Size özendim bugün bugün çok verilmi değildi hafta sonları zaten çoçuklar inşallah hafta içinde kitabımı ellimden düşürmek istemiyorum artık

Hatta Bi 20 sayfa daha okudum ve 130 a geldim. Benim icin verimli bir gündü 92 den 130 a geldim:)

Ben dün başladım 29a geldim. Kitabım Öksüzler Treni.
Ama ben de sevmediğim bir huy var baslayınca bırakamama gibi. 300 küsür sayfayı sabaha kadar okuyup bitirdiğimi, uykusuz kaldığımı biliyorum. O yüzden max 20-30 sayfayla kendimi sınırlamaya çalışcam.

Kızlar hepsiburada.com da kitap indirimi varmış.Reklamlarda görmüştüm,sitesinde de yazıyor.
Almak istiyenler için yazayım dedim. : )

Ben de düşünmedim değil ama daha okunmamış bir sürü kitabım var.
Eşim bu sefer cıngar çıkarır önce aldıklarını oku diye :))

Aynen ya, daha gecen gün aldım 5 tane okunmayı bekliyorlar. Ondan öncekilerden de var okumadıklarım.
Ama acaip bir duygu bu kitap işi, okumasam da hepsi benim olsun istiyorum

Aynen ya, daha gecen gün aldım 5 tane okunmayı bekliyorlar. Ondan öncekilerden de var okumadıklarım.
Ama acaip bir duygu bu kitap işi, okumasam da hepsi benim olsun istiyorum

Ben de bu ay içinde 6 tane kitap aldım.
3'üncüsünü okuyorum şuan daha 3 tane var.
Önce aldıklarımdan da en az 10 tane vardır

Aynen dediğin gibi alayım okumasam bile evde dursun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…