- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.257
Ben de 62'den 85'e geldim.
İşlerim vardı fazla okuyamadım.
İlerleyen saatlerde tekrar alıcam elime :)
eve yeni geçtim canım okuyup uyumayı düşünüyorumOlsun daha gün bitmedi ki belki uyumadan önce okursun
HoşgeldinDün ve bugün toplam 1 buçuk saat kitap okudum. Kardeşimin ödevi için Sergüzeşt kitabını okudum. Türk edebiyatını seviyorum.
Yarın "Yüzyıllık Yalnızlık" a başlayacağım. Ne zamandır gönlümde ama bir türlü başlayamamıştım.
Size özendim bugünSevgiliEfser cim cok guzel düşünmüşsün bence liste konusunda :) bu arada bende bugun evdeydim aldım elime kitabımı dun aksam 92. Sayfada kalmıştım bugun 110 a geldim aksam tekrar okucam insallah
Maşaallah canımMerhabalar ,
104den 139'a geldim.Uykum gelmezse gecede devam etmeyi düşünüyorum.
Olur oyle arada bende gündüz okudum simdi yatmadan tekrar okucam bakalimMaşaallah canımbugün ben fire verdim
Hatta Bi 20 sayfa daha okudum ve 130 a geldim. Benim icin verimli bir gündü 92 den 130 a geldim:)
Çok güzel kızlarBiraz daha okudum ve gün içerisinde 104ten 156ya geldim.
Kızlar hepsiburada.com da kitap indirimi varmış.Reklamlarda görmüştüm,sitesinde de yazıyor.
Almak istiyenler için yazayım dedim. : )
Kızlar hepsiburada.com da kitap indirimi varmış.Reklamlarda görmüştüm,sitesinde de yazıyor.
Almak istiyenler için yazayım dedim. : )
Bir göz attım da %83 indirimle 22 TL'den 4.90 Tl'ye düşen kitap bile var
Ben de baktım şimdi alsam mı ki bilemedim ya baya iyi indirim
Ben de düşünmedim değil ama daha okunmamış bir sürü kitabım var.
Eşim bu sefer cıngar çıkarır önce aldıklarını oku diye :))
Aynen ya, daha gecen gün aldım 5 tane okunmayı bekliyorlar. Ondan öncekilerden de var okumadıklarım.
Ama acaip bir duygu bu kitap işi, okumasam da hepsi benim olsun istiyorum
Bir göz attım da %83 indirimle 22 TL'den 4.90 Tl'ye düşen kitap bile var
Ben de baktım şimdi alsam mı ki bilemedim ya baya iyi indirim