Adra bunu dizisimi vardı ben öyle hatırlıyorumKızım Olmadan Asla'ya başladım.Filmi de var ve gerçek bir hikaye.10 sayfası okudum.
Eki Görüntüle 1697359
Kitabınla bekliyorum canımBen dün okuyamadım cok uykum gelmişti. Bugun başlıcam inşallah
Çok güzelİyi aksamlar kızlar okuma isleri Nasıl devam dimi 2.gunde de:) ya bu konuşma isi bana cok iyi geldi okumamı hızlandırdı daha fazla okumaya başladım gibi geldi bana.benim gibi düşüneniniz var mı?
Hafta sonu benim canavarlar evde burda olmam zor oluyorGeldigimde kimsecikleri bulamıyorum burada ama olsun:) bugunde kaldığım yerden devam ettim.65.sayfadan 92 ye geldim bugun daha azimli okudum biraz önceki mesajda dediğim gibi
Günadın bitanem iyi haftalarGünaydın ,mutlu haftalar hepimize..
Dün gece 45. sayfaya kadar geldim.Fikirlerim hala değişmedi kitap ile ilgili.Çok dağınık yazmış Gülben.Bir konudan başlıyor tam konudan bahsedecekken birden daha farklı birşeylerden bahsediyor.Neyse okuduğum bölümden
''Yalnızlık yaşamımda ki manevi yatırımlarımı biriktirdiğim bir kumbara...''
''Her şarkının,her aşkın,her inancın,her kitabın ve her yaşamın bir değil birkaç kez uğrak limanı yalnızlık..''
Kızım Olmadan Asla'ya başladım.Filmi de var ve gerçek bir hikaye.10 sayfası okudum.
Eki Görüntüle 1697359
Canim bu liste işi ne ben kacirmisim da?Günaydın kızlar hevesli olmanız beni dahaçok hevesledirdi
Bugün osmanlıca kursu için bir iki yere bakacağımsonrada şu listemizi hazırlıyayım
Filmi vardı canım.Adra bunu dizisimi vardı ben öyle hatırlıyorum
Süpersin
Kitabınla bekliyorum canım
Çok güzelen azından biraz düzene girdi sorumluluk alınca
Hafta sonu benim canavarlar evde burda olmam zor oluyor
Evet canım adını bildiğim bir kitaptı zaten iyi oldu buna başlamam.Aslında sıkılmadım da kadın biraz tepeden bakıyor insanlara ona gıcık oldum.Canım çok güzel bir seçim.
Ben de yakın zamanda bitirdim bu kitabı.
Başta biraz sıkıcı gibi gitse de sona doğru çok heyecan verici olmaya başlıyor.
Sonu da harika ayrıca.
Biraz diren ve bitir bence pişman olmazsın :)
Evet canım adını bildiğim bir kitaptı zaten iyi oldu buna başlamam.Aslında sıkılmadım da kadın biraz tepeden bakıyor insanlara ona gıcık oldum.Bitireceğim inşallah.
Canim ilk mesaja okudugumuz kitabı kac sayfa oldugunumuzu kacıncı kitpta oldugumuzu yazarsak nerden nereye geldigimizi görebiliriz diye düşündüm :)Canim bu liste işi ne ben kacirmisim da?
Canim ilk mesaja okudugumuz kitabı kac sayfa oldugunumuzu kacıncı kitpta oldugumuzu yazarsak nerden nereye geldigimizi görebiliriz diye düşündüm :)
MaşallahMerhabalar ,
60dan 104e geldim. : )
Biryerden hadırlıyorum benFilmi vardı canım.Maşallah bana.
MaşallahBen de 62'den 85'e geldim.
İşlerim vardı fazla okuyamadım.
İlerleyen saatlerde tekrar alıcam elime :)[/QUOTE..]
Akşam eve geçince hazırlayayım inşallahBence çok güzel olur
Maşallah
Biryerden hadırlıyorum ben
Maşallah
Valla kıskandım benim günlük planım bozuldu bugün kayınvaldeme misafir gelince