📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Kızım Olmadan Asla'ya başladım.Filmi de var ve gerçek bir hikaye.10 sayfası okudum.

Eki Görüntüle 1697359
Adra bunu dizisimi vardı ben öyle hatırlıyorum
Süpersin

Ben dün okuyamadım cok uykum gelmişti. Bugun başlıcam inşallah
Kitabınla bekliyorum canım
İyi aksamlar kızlar okuma isleri Nasıl devam dimi 2.gunde de:) ya bu konuşma isi bana cok iyi geldi okumamı hızlandırdı daha fazla okumaya başladım gibi geldi bana.benim gibi düşüneniniz var mı?
Çok güzel en azından biraz düzene girdi sorumluluk alınca
Geldigimde kimsecikleri bulamıyorum burada ama olsun:) bugunde kaldığım yerden devam ettim.65.sayfadan 92 ye geldim bugun daha azimli okudum biraz önceki mesajda dediğim gibi
Hafta sonu benim canavarlar evde burda olmam zor oluyor

Günaydın ,mutlu haftalar hepimize..

Dün gece 45. sayfaya kadar geldim.Fikirlerim hala değişmedi kitap ile ilgili.Çok dağınık yazmış Gülben.Bir konudan başlıyor tam konudan bahsedecekken birden daha farklı birşeylerden bahsediyor.Neyse okuduğum bölümden

''Yalnızlık yaşamımda ki manevi yatırımlarımı biriktirdiğim bir kumbara...''

''Her şarkının,her aşkın,her inancın,her kitabın ve her yaşamın bir değil birkaç kez uğrak limanı yalnızlık..''

Günadın bitanem iyi haftalar
Ünlü fersefe profösörü Ahmet İnam derki:
Elbette ki yalnızım. Etrafımda insanlar varken yalnızım… Çünkü bu yolculuk yalnızlıktır. Eğer yalnız değilsiniz bilge çırağı da olamazsınız, hele hele filozof hiç olamazsınız. Bir başına insan olduğumu düşünebilirim ancak kimsesiz değilim.
Gülben doğur birşey tesbit etmiş :)
Yanlızlık olmadan hiçbir şey olunmuyor önemli olan kimsesiz olmamak :)

Kızım Olmadan Asla'ya başladım.Filmi de var ve gerçek bir hikaye.10 sayfası okudum.

Eki Görüntüle 1697359

Canım çok güzel bir seçim.
Ben de yakın zamanda bitirdim bu kitabı.
Başta biraz sıkıcı gibi gitse de sona doğru çok heyecan verici olmaya başlıyor.
Sonu da harika ayrıca.
Biraz diren ve bitir bence pişman olmazsın :)

Kızlar ben de Akilah Azra Kohen - Çi okuyorum şuan.
Sayfa 70'teyim. Birazdan gömülüp okumayı planlıyorum :)
Ben beğendiğim yerleri çizerek okumayı çok severim.
Birkaç alıntı yazayım ben de altını çizdiklerimden.

"İnsan, insan olarak doğar ama bu insanlık hali hayatının ilk 5 yılında, ancak içindeki insanı koruyabilirse devam eder, ilk 5 yılda yaşadıkların insanlığa ters düşen şeylerse hayvana dönüşürsün." Sayfa 18.

"Sana vurana el kaldırmamak, sana vurana el kaldırmaktan çok daha zordur." Sayfa 45.

"İnsan ancak kendini kandırdığında huzur bulan bir organizmaydı." Sayfa 55.

Adra bunu dizisimi vardı ben öyle hatırlıyorum
Süpersin

Kitabınla bekliyorum canım

Çok güzel en azından biraz düzene girdi sorumluluk alınca

Hafta sonu benim canavarlar evde burda olmam zor oluyor
Filmi vardı canım. Maşallah bana.

Evet canım adını bildiğim bir kitaptı zaten iyi oldu buna başlamam.Aslında sıkılmadım da kadın biraz tepeden bakıyor insanlara ona gıcık oldum. Bitireceğim inşallah.

Ben de 62'den 85'e geldim.
İşlerim vardı fazla okuyamadım.
İlerleyen saatlerde tekrar alıcam elime :)

Dün ve bugün toplam 1 buçuk saat kitap okudum. Kardeşimin ödevi için Sergüzeşt kitabını okudum. Türk edebiyatını seviyorum.
Yarın "Yüzyıllık Yalnızlık" a başlayacağım. Ne zamandır gönlümde ama bir türlü başlayamamıştım.

Sevgili Efser cim cok guzel düşünmüşsün bence liste konusunda :) bu arada bende bugun evdeydim aldım elime kitabımı dun aksam 92. Sayfada kalmıştım bugun 110 a geldim aksam tekrar okucam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…