Başlıktanda belli zaten kitap okumak isteyen kitap sever herkesi bekliyorum....
ilk ilkemiz günde en az 10 sayfa okumak olsun....
Uyyy benim canım arkadaşım gelmiş hoşgelmişTamam bende seninleyim.Uzun zamandır okumuyorum.Elimde ,aldığım okunmayı bekleyen kitaplarım var.Hatta bugün Gülben Ergen in Öğrendim ki yi aldım.Eee ne zaman başlıyoruz.
Hoşgeldin canımbende geldim kızlar her gece yatmadan 10 sayfa okuyorum zaten enaz yoksa uyuyamıyorum:)
Hoşgeldin tatlımBen de varımm.
Bildirimleri nasıl yapcaz?
Hoşgeldin canımbende tam anlamıyla bu ilkeden gitmek istiyorum
Hoşgeldin tatlımşu an için ilk ilkeden yolla çıkalım hergün en az 10 sayfa alışma turlarımız olsun her sabah dünkü okuduğumuz sayfayı yazalım birde sizi etkileyen parağrafları küçükte olsa hatırlamak için yazarsak üzerinede konuşup tartışabiliriz şimdilik bu kadar ilerledikce kurrallarımızı iyice belirleriz
Tamam canım nasıl istersen yarın sabah bildirimini bekliyorumTamam o zaman. Benim sıkılıp okumayı yarıda bıraktıgım 2 kitabım var suan onları daha sonraya erteledim. Bugün yeni kitaba baslıcaktım tam da cok iyi oldu:)
Hoşgeldin bitanemTopiğin hayırlı olsun canım.
Ben de varım.Baya boşladım kitap okumayı.
Hoşbuldum canım.Tamam canım nasıl istersen yarın sabah bildirimini bekliyorum
Hoşgeldin bitanemkitabını al gel
Bekliyorum ama bu gülüşü beğenmedim ben,tırsmaHoşbuldum canım.
Tamam ben yarın geleyim.
Yok yok okurum ya.Bekliyorum ama bu gülüşü beğenmedim ben,tırsma
Çok güzelmiş anlaşmanYok yok okurum ya.Kitaplar ablamda da oraya gitmeye üşenebilirim. Okumayı severim.Çocukken gazete hastasıydım.Biri bir yere göndermek istese gazete alması koşuluyla giderdim.
Çok güzel canım okudukca gelişecek kurallar.Amacımız küçük bir adımda olsa bu alışkanlığmızı neslimize aktarabilmek okudukca gelişir büyür bir toplum .Merhabalar,
Güzel bir amaçla açılmış topik.Bende günlük bir sayfa sayısı belirlenmesi ve haftaya ya da aya göre artırılması taraftarıyım .
Topik hayırlı olsun.
Senin okuyan gözlüğünü yerim benTamam ben bu gece en az 10 okuyacağım .İyi bir vesile oldu