- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.257
İyi akşamlar canım iki gündür hastalık tepreşti çok buralara gelemedimGünaydınlarrr.. efserim.. hertürlü kitabı okurum ayırmadım şimdiye kadar bazen satın alırım,, bazen arkadaşlarla değiş ,tokuş yaparız.. ŞU YAŞIMA KADAR OKUDUĞUM TÜM KİTABLARIN ADLARINI YAZDIĞIM LİSTEM VARR.. çok güzel oldu bu topik okudukça paylaşacağımm..
Çok güzel ben iki gündür iki ileri bir geri gidiyorum hep aklımda okuyamadım DerinGünaydın kızlar.
Ben de sayfa 218'e geldim.
Bugün yarın bitiririm bu kitabı sanırım.
Hoşgeldin aramızaBende bende
Tess Gerrıtsen'ın ''Cerrah'' adlı romanını okuyorum Ve inanın okurken gerim gerim geriliyorom sabahları otobusde 10 sayfa okuyorum zaten şuan 181. sayfadayım roman 274 sayfa bitmesine az kaldı ve katilin kim oldugunu çok merak ediyorum
Canım bende aynıyım merak etme ama bugün telafi edeceğizmerhaba kızlar dün foruma yorum yazamadım biraz rahatsızdım malum kızsal durumlar dolayısıyla kitabımıda okuyamadım.Geçen gün 130.sayfada kalmıştım bugün evde olunca sabahtan okudum 160.sayfaya geldim.Siz neler yapıyosunuz bakalım:)
Hoşgeldiniz canım bizde çok sıkarak gitmiyoruz merak etmeBen varım ki. Tam bir kitap kurduyumdur. Kütüphane oluşturma derdindeyim aynı zamanda.
Bu aralar Kedi Hikayeleri diye bir kitap okuyorum. Adı üzerinde kedili hikayeler var içinde. 80. Sayfada falanım galiba.
Nöbet usülü çalıştığım için günlerim uyumakla geçiyor.
Bu benim için harika bir şey oldu tatlımMerhabalar,
209.sayfaya geldim.
A101'in katalogunda kitap görünce burayada eklemek istedim.
Belki almak istiyen olur. : )
Evet bende çok beğdim kitapçılarda bu fiyata hikaye bile yokKaçırma çok güzel fiyat
Çok güzel ben iki gündür iki ileri bir geri gidiyorum hep aklımda okuyamadım Derin
Evet bende çok beğdim kitapçılarda bu fiyata hikaye bile yok
bu seriyi biliyosun değil mi?Bende bende
Tess Gerrıtsen'ın ''Cerrah'' adlı romanını okuyorum Ve inanın okurken gerim gerim geriliyorom sabahları otobusde 10 sayfa okuyorum zaten şuan 181. sayfadayım roman 274 sayfa bitmesine az kaldı ve katilin kim oldugunu çok merak ediyorum
Evet bugün okumalıyımHala uyumadan önce okuma imkanın var Efserim
Benim hiç aklıma gelmediBen A101'den çok kitap aldım bugüne kadar.
Bu seriyi okuduğum halde alasım geldi
Haftaya da Sarah Jio'nun kitaplarını getirseler de olmayanları alsam
Evet bugün okumalıyım
Benim hiç aklıma gelmeditakip etmek lazım
Canım ilk kiyabı küçük mücizeler dükkanı olması lazımkızlar sizden küçük mucizeler dükkanının ilk kitabının adını istiyorum...
Çok güzel olur hatta elimizdekiler bittsin beraber bir kitaba başlıyalımBu senenin başında neredeyse her hafta kitap geliyordu hep 3-4-5 TL gibi fiyatlara.
Ben çok aldım, takip edelim birbirimizi bilgilendirelim
Çok güzel olur hatta elimizdekiler bittsin beraber bir kitaba başlıyalım
Hoşgeldin canımİyi akşamlar. Bende katılmak istiyorum aranıza
Kürk mantolu madonnayı okuyorum, şuan 93. sayfadayım bugün 13-14 sayfa okumuşumdur, uyumadan belki yine okuyabilirim
Bende bende
bir liste yapıp isimlerimizi ekliyeceğim
Hoşgeldiniz canım bizde çok sıkarak gitmiyoruz merak etmeısınma turlarındayız
Ben A101'den çok kitap aldım bugüne kadar.
Bu seriyi okuduğum halde alasım geldi
Haftaya da Sarah Jio'nun kitaplarını getirseler de olmayanları alsam
Bunu nedenemek lazım harika bir deneyim olur bizeOlur canım neden olmasın
Bunlar küçük cep kitabı galiba
Bunu nedenemek lazım harika bir deneyim olur bize
A101den bende birkaç tane kitap almıştım.Çok güzel olur hatta elimizdekiler bittsin beraber bir kitaba başlıyalım
Ben hiç A101 böyle birşey yaptığını düşünmemiştimA101den bende birkaç tane kitap almıştım.
Ahmet Ümit seriside gelmişti.Takip etmek lazım .
Başlıkta ortak bir kitabı okumak çok güzel olur. Beraber kitap üzerinde konuşuruz