📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Herkese iyi geceler bende geldimmm. 65'den 140'a gelmişim. İskender Pala katre-i matem. Yarın yeniden görüşmek üzere

Ben de varım kızlar !
Sınav hazırlıkları, alestir,YDS, kpss dir derken o kadar bunaldım ki günlük kitap bitirdiğim günler vardı, çok özledim en azından günde yarım saat ayırabiliyorum şuan. Buna da şükür. Bu topik eminim beni motive edecek. En son dün Daniel Keyes-Algernon'a çiçekler adlı müthiş kitabı bitirdim. :) bugün ALES sınavından sonra artık kendimi bir kitaba vururum

Kızlar ben Sabahattin Ali'nin kuyucakli Yusuf adlı kitabına başladım.44.sayfadan 65 e geldim bu gece . Simdi uyku vakti opiyorum hepinizi
İlk bildimimiz geldi bile
Ben de varim ?
Ne yapmam lazim?
Kitabın ile bekliyorum
Herkese iyi geceler bende geldimmm. 65'den 140'a gelmişim. İskender Pala katre-i matem. Yarın yeniden görüşmek üzere
Bekliyorum canım
Sınav zamanları kitap okumak sınavlada yardımcı olacaktır canım
Bildirimlerinizi bekliyorum

Ben bir liste oluşturayım tek tek kitap ve yazar isimlerinizi ve kitabın kaç sayfa ve kaçıncı sayfada olduğunuzu ilk mesajımıza yazayım ilerlememezi görelelim

Merhaba,
Dünde bahsettiğim gibi Gülben Ergen in Öğrendim ki adlı kitabını almıştım.Dün gece ise okumaya başladım.Kitap 193 sayfa ve 19.sayfaya kadar geldim.Kitap ile ilgili ilk izlenimim herkes iyi yapabildiği şeyi yapsın.Herkes kitap yazamaz.Gülben Ergen sanırım bu dünyaya bırakacağım bir kitabım olsun benimde diyerek veya popülerliğini paraya çevirme düşüncesi ile yazmış bu kitabı.Bir Gülben fanatiği olmamama rağmen ben bile aldıysam hayranları kesin almıştır.Çok okuyan kendini çok geliştiren birisi ama kitap yazmamalıydı .Fazlaca daldan dala atlamış.Şimdilik pek sarmadı umarım ilerledikçe keyif alırım.Ama bilirim ki bir kitap baştan sarmadıysa sonradan sarması zor ve uzayıp gider elinizde bitmez bir türlü

Neyse kitapta okuduğumuz bölümlerden hoşumuza giden bir cümleyi yada bölümü yazma kısmına gelirsek

Kendi doğrularımı bir ömürle oluşturdum.
Aval aval bakmadım yaşamımda olan insanlara...
Bana ne anlatmaya geldiklerini anlamaya çalıştım..
Vazifesi biten gitti,bitmeyenler hala hayatımda...

Eğer kitap yazmayı kendini bulmuşsa bunu devam eder,dediğin gibiyse malesef bırakır.
Yazdığın parağraf çok güzel cümleler herkesin alması yapması gerekenler ama bunu nekadar yapabildiğimiz öneli...
Bazen cevresel faktörler herkese bukadar tölerans göstermeye biliyor ..

Benimde kitapta etkilendim yerler vardı not almayı unutum sayfaları karıştırayım bulursam yazarım

Merhabalar,
Haliçte Yaşayan Simonlar 22.sayfadan 60.sayfaya geldim.
''Polis akademisinde 3 yıl okumama rağmen gerçek hayatta karşılacağım bu örgütlerle ilgili bilgi verilmemişti.Dev-Yol nedir,Dev-Sol nedir,bunların ideolojileri nedir,aralarındaki farklar nelerdir gibi konular okulda bizlere anlatılmamıştı.Bunların adını bile duymamıştım ama sokaktaki garsonlar biliyordu .
Böyle bir eğitimden geçerek adının ne olduğunu dahi bilmeden sokağa çıkan bizlerden bu örgütlerle mücadele etmemiz bekleniyordu;bunun nasıl olacağı sorusunun cevabını bulamıyordum.Bu durum,benim göreve başladığım gün böyleydi,bugün de böyle.''

Ben bu serinin hepsini okudum.
Bu yazarın kitaplarını ben çok seviyorum ve beğeniyorum.

Ben de buralardayım.
Günde en az 50 sayfa okumaya çalışıyorum eğer vaktim olursa.

Hoşgeldin canım çok güzel ben yarın ilk sayfaya bir liste hazırlayayım ki nekadar ilerlediğimizi görelelim
Siyaseti hiç sevmezdim ama hayatın içine toplumsal bireylerin arasında bile yapılıyor bence öğrenilip bilinmesi gerekir benimde elimdekiler bitterse siyaseti sevmesemde öğrenmek için siyasi kitaplar okumak istiyorum
Ben bu serinin hepsini okudum.
Bu yazarın kitaplarını ben çok seviyorum ve beğeniyorum.

Ben de buralardayım.
Günde en az 50 sayfa okumaya çalışıyorum eğer vaktim olursa.
Bende çok sevdim tam bir kış serisi sıçacık
Pravo burayada beklerim

Hoşbuldum canım teşekkür ederim.
Liste çok güzel diye düşünüyorum.Kişinin ay içerisinde ne kadar kitap okuduğu yazılırsa güzel olabilir.
Benimde bu aralar okumalarım siyasi ve tarihi ...Arayada sıkılmamak için roman atmayı düşünüyorum .

Tabi ki gelirim buraya da.
Kitapla ilgili konuşmaya her zaman varım
Tam yerindesin beklerim canım
Evet kendi çizergemiz olur
Bende bitirisem sen bana siyasi kitap tavsiyesinde bulunursun

Kızım Olmadan Asla'ya başladım.Filmi de var ve gerçek bir hikaye.10 sayfası okudum.

Şu an okuduğum kitap bittikten sonra Kızım Olmadan Asla'yı okumak istiyordum .
Bittikten sonra yorumlarınızı merak ediyorum :)
Ablam dört beş tane kitap getirdi.Hangisini okuyayım diyince Kızım Olmadan Asla'yı tavsiye etti.O çok beğenmiş.Fena gitmiyor ama kadının bazı ithamları pek hoşuma gitmedi.İnşallah bitirirsem yorumlarım:)

İyi aksamlar kızlar okuma isleri Nasıl devam dimi 2.gunde de:) ya bu konuşma isi bana cok iyi geldi okumamı hızlandırdı daha fazla okumaya başladım gibi geldi bana.benim gibi düşüneniniz var mı?

Geldigimde kimsecikleri bulamıyorum burada ama olsun:) bugunde kaldığım yerden devam ettim.65.sayfadan 92 ye geldim bugun daha azimli okudum biraz önceki mesajda dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…