📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Olsun daha gün bitmedi ki belki uyumadan önce okursun :KK68:
eve yeni geçtim canım okuyup uyumayı düşünüyorum :KK58::KK12:

Dün ve bugün toplam 1 buçuk saat kitap okudum. Kardeşimin ödevi için Sergüzeşt kitabını okudum. Türk edebiyatını seviyorum. :KK200:
Yarın "Yüzyıllık Yalnızlık" a başlayacağım. Ne zamandır gönlümde ama bir türlü başlayamamıştım.
Hoşgeldin :KK15:zamanın olursa kitabıdan paragraflar paylaş bizimle :KK6:
Sevgili Efser Efser cim cok guzel düşünmüşsün bence liste konusunda :) bu arada bende bugun evdeydim aldım elime kitabımı dun aksam 92. Sayfada kalmıştım bugun 110 a geldim aksam tekrar okucam insallah
Size özendim bugün :nazar:bugün çok verilmi değildi :KK58:hafta sonları zaten çoçuklar:KK58: inşallah hafta içinde kitabımı ellimden düşürmek istemiyorum artık :KK34:

Hatta Bi 20 sayfa daha okudum ve 130 a geldim. Benim icin verimli bir gündü 92 den 130 a geldim:)

Ben dün başladım 29a geldim. Kitabım Öksüzler Treni.
Ama ben de sevmediğim bir huy var baslayınca bırakamama gibi. 300 küsür sayfayı sabaha kadar okuyup bitirdiğimi, uykusuz kaldığımı biliyorum. O yüzden max 20-30 sayfayla kendimi sınırlamaya çalışcam.

Ben de düşünmedim değil ama daha okunmamış bir sürü kitabım var.
Eşim bu sefer cıngar çıkarır önce aldıklarını oku diye :))

Aynen ya, daha gecen gün aldım 5 tane okunmayı bekliyorlar. Ondan öncekilerden de var okumadıklarım.
Ama acaip bir duygu bu kitap işi, okumasam da hepsi benim olsun istiyorum :KK53:

Aynen ya, daha gecen gün aldım 5 tane okunmayı bekliyorlar. Ondan öncekilerden de var okumadıklarım.
Ama acaip bir duygu bu kitap işi, okumasam da hepsi benim olsun istiyorum :KK53:

Ben de bu ay içinde 6 tane kitap aldım.
3'üncüsünü okuyorum şuan daha 3 tane var.
Önce aldıklarımdan da en az 10 tane vardır :KK48:

Aynen dediğin gibi alayım okumasam bile evde dursun istiyorum :KK53:

X