- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Peki evet çocuk yapmam hataydı deyince, bunu kabul edince , o çocuklar doğmamış mı olacak? Konu sahibine bunu kabullenmenin ne gibi bir katkısı olacak?kuzum yaşadıkların çok kötü, buraya yazmışsın paylaşmışsın bizimle.
bizler de senden hem yaşça büyük ablaların olarak, hem de hayatını uzaktan görüp objektif bakabilen kişiler olarak sana çok üzüldük.
hatta kocana inanılmaz sinirlendik, senin yanında olmak sana yardım edebilmek istedik,
ancak sıkıntı şu ki sen hatalar yapmışsın hepimiz bunu net olarak görüp sana kızıyoruz ama sen hiç kabul etmiyorsun,
çocuklarını sevebilirsin anlıyoruz ama bu adamdan çocuk yapmam büyük hata haklısınız demek yerine hala iyi ki yaptım diyorsun
eğer çocukların olmasa çoktan bırakır giderdin bu psikopatı, iyi bir adamla evlenir yine yapardın çocuk anlıyor musun
bu adamdan çocuklar yapman büyük hata kabullen insanlar sana manyaklıklarından bu kadar tepki göstermiyor
Peki evet çocuk yapmam hataydı deyince, bunu kabul edince , o çocuklar doğmamış mı olacak? Konu sahibine bunu kabullenmenin ne gibi bir katkısı olacak?
Ailenizin evine gitseniz, boşanmaya kararlı olsanız sizi evden atarlar mı?Cok haklisiniz cok tesekkur ederim onerileriniz icin cok guzel yazmissiniz insanin dili guzel olunca hep akil alasi geliyo
Ayyy tam brn yazacaktım baktım siz yazmışsınız ne saçma yorumlar yapılıyo ya çocuk sanki bi anda kaybolacak kabul ettiğinde ne olacak diye sormuş ciddenevet anında geri girecekler kızın rahmine, hiç olmamış gibi olacaklar böylelikle.
cevabım tatmin edici oldu mu saldırgan hanım?
Canım sen güçlü ol kendin dik dur ki çocuklarına kol kanat gerebilesin çooook gençsin inanki kendine güven hayatını rline al yeniden artık devlette kadınların yanında korkmaCok haklisiniz cok tesekkur ederim onerileriniz icin cok guzel yazmissiniz insanin dili guzel olunca hep akil alasi geliyo
Ayyy tam brn yazacaktım baktım siz yazmışsınız ne saçma yorumlar yapılıyo ya çocuk sanki bi anda kaybolacak kabul ettiğinde ne olacak diye sormuş cidden
Ayy bana yazılmamış ama yazmadan duramadım. Çocukların hata olması demek tekrar ana rahmine mi dönsün hataysa napsın demek değildir.
O sadece bak o adamdan çocuk yapmışsın bu hatalı bir davranıştı bu konuda onu savunma Allah sana ve evlatlarına sağlıklı güzel ömürler versin bu hatandan lütfen dön denmiş ve konu sahibi de haklısınız demiş.
Siz diyorsunuz ki hata olduğunu anlasa ne değişecek bu mu gerçekten fikriniz? Şaşkınlık içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?